slm kızlar size yazıyorum ama bana yorum yazan yok h,ç neyse ya sizlerdede varmı kızm felaket dercede elini parmaklarını emio şapşap sesler çıkıo resmen emzii atı elini emiyo korkuyorum ya büyüyüncede emerse die bide görenler annemde dahil bu çocuk aç demiolarmı deli oluyorumdaha yeni emdi öle olsa ağlar diorum nese kızlar 2gündür temizlik yapıyorum kızmın odasını bitirdim beşiğinide nihayet odasına taşıdım bi perdesi kaldı onuda yarın gelip ölçü alıcaklar cumartesiye gelicek inş bidew yazmıştım fisher price uzaktan kumandalı dönencesini almıştım ama bugün farkettimki arızalı takılıo ve dönmüo müzik çalıo oyuncakler dönmüo sinirim bozuldu gidip deiştiricem bide türkçe konuşan mutlu düşler die yeni çıkan dönence varmış deiştirirlerse onla deiştiricem bu arada adetliyim 2incisini görd
m ve aşırı gelio sizce bu normalmi bugün azldı gibi biraz ama
benim kızda aynen ellerini emip duruyo bide sırılsıklam oluyor elleri emzik veriyorum atıyo herkes aç diyo ama değil çünkü emmiyo
bende fischer priceın yağmur ormanını almıştı temassızlık vardı değiştirdik
teşekkür ederim cvbn için cnm evet aynen öle okadar ses çıkarıyorki anlatamam eldiven falan fayda etmio cnm umarım geöer
canım benimki de acayip emiyo, ben mama verdiğim için eminimki tok ama yinede emiyo yani açlıkla falan hiç alakası yok....ben de o görüntüye bayılıyorum hiç müdahale etmiyorum...
bu arada ben 20 gündür emzirmiyorum ama hala regli falan olmadım akannehir
saol cnm cvbın için evet belkide ondan birsürü sebeb varCRSTAL18 aynen canim benim bebegimde sapir sapir emiyo parmagini ama benim cok hosuma gidiyor onu o sekilde seyretmek...
Emzigine dikkat belki kucuk geliyodur emzik,03 ve 06 aylik var damagina tam gelismiyodur,belki dis cikartiyodur.birsuru sebepleri var..Takilcak sey degil bu her bebek yapar...
canım benimki de acayip emiyo, ben mama verdiğim için eminimki tok ama yinede emiyo yani açlıkla falan hiç alakası yok....ben de o görüntüye bayılıyorum hiç müdahale etmiyorum...
canım o görüntü bayılma parmağini inceltir çünkü bebekler vakum gibi emiyor..hiç denk geldımı bilmem kolunu emdiğinde orayı nasıl kızarttıgını görebilirsin..bu yüzden emmesine izin cok verme..bende eldiven takıyorum yada dişlik veriyorum eline ilgisini dağitiyorumkaydirigubbakcemile2
slm kızlar size yazıyorum ama bana yorum yazan yok h,ç neyse ya sizlerdede varmı kızm felaket dercede elini parmaklarını emio şapşap sesler çıkıo resmen emzii atı elini emiyo korkuyorum ya büyüyüncede emerse die bide görenler annemde dahil bu çocuk aç demiolarmı deli oluyorumdaha yeni emdi öle olsa ağlar diorum nese kızlar 2gündür temizlik yapıyorum kızmın odasını bitirdim beşiğinide nihayet odasına taşıdım bi perdesi kaldı onuda yarın gelip ölçü alıcaklar cumartesiye gelicek inş bidew yazmıştım fisher price uzaktan kumandalı dönencesini almıştım ama bugün farkettimki arızalı takılıo ve dönmüo müzik çalıo oyuncakler dönmüo sinirim bozuldu gidip deiştiricem bide türkçe konuşan mutlu düşler die yeni çıkan dönence varmış deiştirirlerse onla deiştiricem bu arada adetliyim 2incisini görd
m ve aşırı gelio sizce bu normalmi bugün azldı gibi biraz ama
Aynen benim oğlanında eli hep ağzında. Boğazına kadar sokuyor parmaklarını bunun açlıkla ilgisi yok ki. Emme refleksi son derece de doğal bir durum.
Kızının odası da hayırlı olsun canım. Sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında.
Ben de daha henüz gelen giden yok ama doğum sonrası düzensizlik olabilir normal bence.
kızlarrrrrrrrr,
köpeğim bulunmuşşşşş.... çok mutluyummmmm kaydirigubbakcemile2
bu arada ben 20 gündür emzirmiyorum ama hala regli falan olmadım akannehir
umarım bizimkide deişir ya çok sinir oldum okadar para verip alıoruz sonra arıza inş deişir sen nerden almıştın cnm
alalı ne kadar oldu değiştirmeleri gerekir tüketici hakları denen bişey var.
umarım bizimkide deişir ya çok sinir oldum okadar para verip alıoruz sonra arıza inş deişir sen nerden almıştın cnm
nehir gündüz 12 ile 3-3:30 arası uyudu....6 30 şimdi yine uyudu 1 saatuyur kalkar 10 a kadar durur 10:30 da yatar gece 3 da 5 ve 7 de kalkar emer yatar ve sabah 10 da uyanıyor...sonra tekrar 12 de uyyyor hergün aynı hemen henmen...bence normal gibi..keyfide güzrel maşallah...cin gibi:) sizcede uyumasaatleri normal mi arkadaşlar sormak istedim...
maşallahkızına cnm nerde bizimkiler okadar uyucaklar keşke uyusalar maşallah diyorum inş bizmkilerin uykusuda düzene girer uslu birer bebek olurlar:Saruboceq:
:) öyle mi teşekkürler...canım uyurken emzirdinmi hiç? uykuyubölmeden?
ne güzel gözünaydın benimde bir köpeğim vardı ama kızım doğmadan 1 ay önce kayboldu okadar üzüldümki ya kaçırıldı yada duruyu kıskandı ama hala yollarda gözüm hep onu arıyo çok özledimmmmm
Kaybolduunu bilmiyordum.gözün aydın canım.çok güzel köpek gördüm fotosunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?