2009 Aralık Anneleri

canım benimki de acayip emiyo, ben mama verdiğim için eminimki tok ama yinede emiyo yani açlıkla falan hiç alakası yok....ben de o görüntüye bayılıyorum hiç müdahale etmiyorum...

bu arada ben 20 gündür emzirmiyorum ama hala regli falan olmadım akannehir

umarım bizimkide deişir ya çok sinir oldum okadar para verip alıoruz sonra arıza inş deişir sen nerden almıştın cnm

teşekkür ederim cvbn için cnm evet aynen öle okadar ses çıkarıyorki anlatamam eldiven falan fayda etmio cnm umarım geöer

gececek sanırım merak etme..parmak emen bebekler genelde anne babadan ilgi görmediklerinde emerler ama bizimkiler suanda 3- 4aylık diş evresındeler bu süreçde gececek..

olursun cnm boşver çok gelince kötü oluo valla ya ben unutmuşum ondan yada bilmiyorum ya yaza kadar azalır bu kadar çook olmaz yani

saol cnm cvbın için evet belkide ondan birsürü sebeb var

Aynen benim oğlanında eli hep ağzında. Boğazına kadar sokuyor parmaklarını bunun açlıkla ilgisi yok ki. Emme refleksi son derece de doğal bir durum.

Kızının odası da hayırlı olsun canım. Sağlıkla mutlulukla büyüsün odasında.
Ben de daha henüz gelen giden yok ama doğum sonrası düzensizlik olabilir normal bence.

çook teşekkür ederim cnm evet ama bazı kişiler insanı deli etmek için bile diolar tam olarak bittimi resimleri eklicem teşekkür ederim cnm cvbn için:1hug:

kızlarrrrrrrrr,

köpeğim bulunmuşşşşş.... çok mutluyummmmm kaydirigubbakcemile2

ne güzel gözünaydın benimde bir köpeğim vardı ama kızım doğmadan 1 ay önce kayboldu okadar üzüldümki ya kaçırıldı yada duruyu kıskandı ama hala yollarda gözüm hep onu arıyo çok özledimmmmm

benimkisise emiyo ara ra..keşfediyor aslında ...:) doktor normal dedi bizzat...salya ve emme:)kaydirigubbakcemile2

umarım bizimkide deişir ya çok sinir oldum okadar para verip alıoruz sonra arıza inş deişir sen nerden almıştın cnm

ben e bebek mağazasından aldım 2 kere götürdüm 3.de değiştiler seninkinide değişiler merak etme canm sonuçta biberon pompa vs. hariç değişim yapılıyo

nehir gündüz 12 ile 3-3:30 arası uyudu....6 30 şimdi yine uyudu 1 saatuyur kalkar 10 a kadar durur 10:30 da yatar gece 3 da 5 ve 7 de kalkar emer yatar ve sabah 10 da uyanıyor...sonra tekrar 12 de uyyyor hergün aynı hemen henmen...bence normal gibi..keyfide güzrel maşallah...cin gibi:) sizcede uyumasaatleri normal mi arkadaşlar sormak istedim...

maşallahkızına cnm nerde bizimkiler okadar uyucaklar keşke uyusalar maşallah diyorum inş bizmkilerin uykusuda düzene girer uslu birer bebek olurlar:Saruboceq:

:) öyle mi teşekkürler...canım uyurken emzirdinmi hiç? uykuyubölmeden?

çook nadir cnm bikere emzirdim heralde oda aşı olduumuz gün biraz çook uyudu bende emzirdim koydum normalde emmez pek uykuda zor yani ama ogün yaptııma pişman oldum sonra çığlık çığlığa hastaneye götürcektim nerdeyse ama bence senin uyurken emzirmene gerek yok cnm uykusu ideal zaten o acıksa mutlaka uyanır merak etme:):1hug:

çok zor bişi benim panik atağımın tetiklenmesine birazda o sebep olmuştu ( ömerin doğumundan 1 ay sonra kaybolmuştu daha doğrusu çalınmış....( inş. seninkide en kısa zamanda bulunur...

Kaybolduunu bilmiyordum.gözün aydın canım.çok güzel köpek gördüm fotosunu

saol canım kavaklıktan bir adam belediyenin barınağına götürmüş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…