2009 Aralık Anneleri

benimki düşün akşam 7 den sabah 7 e kadar kesintisiz uyuyor sadece emmek için uyanıyo o da bi kere doktor bırak uyusun dedi ama kilo alımı yavaşladı bende o yüzden yatmadan evvel bi kere emziriyorum akşam 11 gibi bi sorun olmuyo uyanmıyo gündüzde sabah 9la 11 arası ve 2 ile 4 arası uyuyor

maşallah cnm ne zamandır bölen uykusu

maşallah cnm ne zamandır bölen uykusu

valla doğduğundan beri diyebilirim doğduğunda 24 saat uyuyodu en uykusuz gecelerim o zaman oluyodu aman sarılık olmasın diye saat kurup iki saatte bir emziriyodum sonra işte gitgide uyanık kalma süresi arttı ama kesintisiz hiç uyanmadan 7 saat uyuma huyu 3 aylık olduğu gün başladı

maşallah cnm maşallah nazar değmesin inş kesintisiz uyku düzenleri oluşurda uzun uzun hiç uyanmadan uyurlar büyürler deişmez huyları inş

maşallah cnm maşallah nazar değmesin inş kesintisiz uyku düzenleri oluşurda uzun uzun hiç uyanmadan uyurlar büyürler deişmez huyları inş

inşallah ya uykusuzluk kötü valla gerçi ben korkuyorum bende böyleymişim ama çocukluğumun sabıkası epey kabarık kök söktürmüşüm annemle babama bebeklik halleri yanıltıyo insanı yani bizim asyada bakalım ne gibi sürprizlerle hayatımıza renk katacak

EVET:) KESİNTİSİZUYKU :) geceye dnek gelmesi çok iyi oluyor...benimdebirara öyleydi şimdi değişti...sanırım zamanla oturacaktır...tümbebişlere güzel uykular annelere bolsabır ve enerji diliyorum:)

ben uykusunu bölüpte emzirenlerdenım gece saat başı uyandırıp emzirdim 3 ay olana kadar yoksa deliksiz 5 saat uyuyordu..sonra saat başi emzirince hem sütüm artı hemde bebek kilo aldı..şuan persentil egrisi iyi gidiyor..

kızlar belki fikir olur gerçi bebekten bebeğede değişir ama benimki gündüz uyuyamıyo ışık ses hepsi etkiliyor hava karardığı anda uykusu geliyor alıştırmak istemedim ama sesten acaip huylanıyor mesela şimdi salonda uyudu ık mık ediyo illa yerine yatırıcam o zaman rahat rahat uyuyo tv sesi bile etkiliyor gündüz uyutmak istediğimde perdeleri falan kapatıyorum ancak öyle dalıyor gözü hep dışarda gündüz geceden daha zor uykuya dalıyo

arkadaslar ben eşime yapa yayınlarının ilk sözlügüm ve abc serisini dün aldırdım..henuz elime geçmediler..babamız yolda geliyor..sizede tavsiye ederim

sen iyi yapmışsın ya benimki geçen ay 600 gr aldı bu ayda öyle bişeydir doktor normal diyo uyandırma diyo ama zaten hareketlenince kilo vercek en azından birikim yapardı şimdi sürekli emzireyim diyorum karnı doymuş oluyo emmiyo artık eskiden emerdi şimdi toksa emmiyo iştahımı az olacak nolacak amaan bilmemekte ne kötü ne kadar okursan oku deneyimsiz bazı şeyleri anlayamıyo insan

hafif kundak + gözlere mendil + uykuda beslenme + hafif sallantı işe yarıyor bende...akşamları 7 9 arası direk sallama:)

sağlıklı olsunalrda gerisi önemli deil cnm ama öle desekte uykusuzluk gerçeken zor mahvedio insanı umarım uslu bebek olurlar bu arada cnm sen nerde yatırıyosun bebeğini yanındamı kendi odasındamı

sağlıklı olsunalrda gerisi önemli deil cnm ama öle desekte uykusuzluk gerçeken zor mahvedio insanı umarım uslu bebek olurlar bu arada cnm sen nerde yatırıyosun bebeğini yanındamı kendi odasındamı

yatağında yatıyo kendi odasında 15 günlükken odasına geçirdik

yatağında yatıyo kendi odasında 15 günlükken odasına geçirdik

bnde bugün odasını ayarladım düzenledim beşiğini odasına geçirdim inş sorun olmaz yatar rahat rahat orda yatakta var olmazsa bende yatıcam orda bu gece çook huysun bugün sürekli ağlıo hapşırıo inş hasta olmaz korkuyorım

benim şuan kara kara düşündğüm ek besinlere nasıl gececek olmam..biberonda almıyor kaşıkla beslemek çok ama zor döke döke yedirmek..kilo kaybetmemesi için yemeside gerekecek..

benim şuan kara kara düşündğüm ek besinlere nasıl gececek olmam..biberonda almıyor kaşıkla beslemek çok ama zor döke döke yedirmek..kilo kaybetmemesi için yemeside gerekecek..

bende aynıyım hergün ek besinlere geçişi araştırıyorum seninki kaç kilo

yatar muhakkak daha küçük pek hissetmez odada sen varmısın yokmusun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…