Alinti yapmistim gitti hepsi
Burcu babam hala hastanede teshis yok henuz..
nehir gündüz 12 ile 3-3:30 arası uyudu....6 30 şimdi yine uyudu 1 saatuyur kalkar 10 a kadar durur 10:30 da yatar gece 3 da 5 ve 7 de kalkar emer yatar ve sabah 10 da uyanıyor...sonra tekrar 12 de uyyyor hergün aynı hemen henmen...bence normal gibi..keyfide güzrel maşallah...cin gibi:) sizcede uyumasaatleri normal mi arkadaşlar sormak istedim...
maşallah cnm ne zamandır bölen uykusubenimki düşün akşam 7 den sabah 7 e kadar kesintisiz uyuyor sadece emmek için uyanıyo o da bi kere doktor bırak uyusun dedi ama kilo alımı yavaşladı bende o yüzden yatmadan evvel bi kere emziriyorum akşam 11 gibi bi sorun olmuyo uyanmıyo gündüzde sabah 9la 11 arası ve 2 ile 4 arası uyuyor
maşallah cnm ne zamandır bölen uykusu
valla doğduğundan beri diyebilirim doğduğunda 24 saat uyuyodu en uykusuz gecelerim o zaman oluyodu aman sarılık olmasın diye saat kurup iki saatte bir emziriyodum sonra işte gitgide uyanık kalma süresi arttı ama kesintisiz hiç uyanmadan 7 saat uyuma huyu 3 aylık olduğu gün başladı
maşallah cnm ne zamandır bölen uykusu
maşallah cnm maşallah nazar değmesin inş kesintisiz uyku düzenleri oluşurda uzun uzun hiç uyanmadan uyurlar büyürler deişmez huyları inş
maşallah cnm maşallah nazar değmesin inş kesintisiz uyku düzenleri oluşurda uzun uzun hiç uyanmadan uyurlar büyürler deişmez huyları inş
çook nadir cnm bikere emzirdim heralde oda aşı olduumuz gün biraz çook uyudu bende emzirdim koydum normalde emmez pek uykuda zor yani ama ogün yaptııma pişman oldum sonra çığlık çığlığa hastaneye götürcektim nerdeyse ama bence senin uyurken emzirmene gerek yok cnm uykusu ideal zaten o acıksa mutlaka uyanır merak etme:):1hug:
ben uykusunu bölüpte emzirenlerdenım gece saat başı uyandırıp emzirdim 3 ay olana kadar yoksa deliksiz 5 saat uyuyordu..sonra saat başi emzirince hem sütüm artı hemde bebek kilo aldı..şuan persentil egrisi iyi gidiyor..
inşallah ya uykusuzluk kötü valla gerçi ben korkuyorum bende böyleymişim ama çocukluğumun sabıkası epey kabarık kök söktürmüşüm annemle babama bebeklik halleri yanıltıyo insanı yani bizim asyada bakalım ne gibi sürprizlerle hayatımıza renk katacak
sağlıklı olsunalrda gerisi önemli deil cnm ama öle desekte uykusuzluk gerçeken zor mahvedio insanı umarım uslu bebek olurlar bu arada cnm sen nerde yatırıyosun bebeğini yanındamı kendi odasındamı
yatağında yatıyo kendi odasında 15 günlükken odasına geçirdik
benim şuan kara kara düşündğüm ek besinlere nasıl gececek olmam..biberonda almıyor kaşıkla beslemek çok ama zor döke döke yedirmek..kilo kaybetmemesi için yemeside gerekecek..
bnde bugün odasını ayarladım düzenledim beşiğini odasına geçirdim inş sorun olmaz yatar rahat rahat orda yatakta var olmazsa bende yatıcam orda bu gece çook huysun bugün sürekli ağlıo hapşırıo inş hasta olmaz korkuyorım
bende aynıyım hergün ek besinlere geçişi araştırıyorum seninki kaç kilo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?