yatar muhakkak daha küçük pek hissetmez odada sen varmısın yokmusun diye
canım benım ki şuan 6700 kilo..şuan iki parmak agizda sanki şeker döktümde emiyor:hulya:
ek besinler konusunda araştırıyorum..ben şöyle bir strateji düşündüm meyve suyu 15-20 cc vermeye calişacam bide yogurt la başlıycam tattırma acısından..1 ögün hip in pirinçli devam sütüyle yapılcak mamasını aldım ondan vermeyi deniycem..sonra kendim patates havuç pişirme usulune geççem
bende foto ekledimsonunda:)
yoğurdu mayalıcan mı yoksa mamalarlamı yapıcan bide hazır bebe yoğurdu var ama onda 6 aydan itibaren diyor yoğurt versem ondan vericemde üzerinde 6 ay yazınca beklemem gerekirmi diye düşünüyorum hipp benimde dikkatimi çekti iyi bi şeye benziyor zaten 4 aylık olduklarında ek gıdalara başlasak haftalar sürer alışmaları öğün haline geçmeleri falan hepsini nasıl başlıcan bi hafta biri bi hafta biri mi yoksa bi hafta biri ertesi hafta ekleyerek mi gidecek
bende foto ekledimsonunda:)
bende eklim bari heves ettim şimdi kızın çok tatlıymış kız dı dimi
yoğurdu mayalıcan mı yoksa mamalarlamı yapıcan bide hazır bebe yoğurdu var ama onda 6 aydan itibaren diyor yoğurt versem ondan vericemde üzerinde 6 ay yazınca beklemem gerekirmi diye düşünüyorum hipp benimde dikkatimi çekti iyi bi şeye benziyor zaten 4 aylık olduklarında ek gıdalara başlasak haftalar sürer alışmaları öğün haline geçmeleri falan hepsini nasıl başlıcan bi hafta biri bi hafta biri mi yoksa bi hafta biri ertesi hafta ekleyerek mi gidecek
ben meraklı anne gittim cam rende aldım elma ve havucu rendeleyip suyunu sıktım kaşıkla verdım içti ama vermesi cok zor yedirmek biberlo almıyor..2-3 günde bir vercem 15-20 cc..yogurdu kendim mayalıcam..haftada 2-3 gün 2 3 mama kasıgı yogurt vermeyi planlıyorum..hip organik yazıyor üstünde, aldım kutular beklıyor..6 aya kadar böyle devam etcem..yani bizim cocuklarımıza gerekli 4 ncü aydan itibaren başlamak alıştırmak zaman alcak çünkü..ben 4,5 aylıkken işede başlıcam..
slmlar
kızlar ben dogumdan sonra hıc regl olmadım dr.a da gıtmek ıstemıom valla varmı benımgıbı olmayan ?
valla bende kendimi zor tutuyorum cam rendem beni bekliyor bende tek tek başlamayı düşünüyorum olabildiğince geciktiricem ama 4 buçuk ayı geçirmicem çalışma işi olmasa bende sadece süt verirdim ama işte işyerinde sağmak emzirmek kadar randımanlı olmuyomuş zaten ortamda yok bi de kilo alımıda yavaşben meraklı anne gittim cam rende aldım elma ve havucu rendeleyip suyunu sıktım kaşıkla verdım içti ama vermesi cok zor yedirmek biberlo almıyor..2-3 günde bir vercem 15-20 cc..yogurdu kendim mayalıcam..haftada 2-3 gün 2 3 mama kasıgı yogurt vermeyi planlıyorum..hip organik yazıyor üstünde, aldım kutular beklıyor..6 aya kadar böyle devam etcem..yani bizim cocuklarımıza gerekli 4 ncü aydan itibaren başlamak alıştırmak zaman alcak çünkü..ben 4,5 aylıkken işede başlıcam..
bende olmadım canım...hemde emzirmiyorumda....akannehir
ee ama nıyekı burcu ?
bı de hamıle olurmusuz dusunsene akannehir
2010 aralık annelerınde yine biz hihoyyyt
lalsuu valla kendine meraklı deyip haksızlık etme bence:)) ben daha doğurmadan aldım:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?