:))) ben bakırköy ruh sinirde yaparım bu seferki doğumumu artık :)))))
Allah korusun canım!!! bizde bi numara yok o yüzden rahatım...bilmiyorumkismile
regl 1 yıl sonra olan var bende foto ekledim bu arada hipp alayım banada güzel geliyo
senin kız aynı babası benim kızda babaya benziyor göz yapısı baba ..yüz simasii ben sütlü kahve benim kızım...bayanssulusmile
benim merak ettigim biberon alıyormu bebekleriniz.
slmlar
kızlar ben dogumdan sonra hıc regl olmadım dr.a da gıtmek ıstemıom valla varmı benımgıbı olmayan ?
mama takviyesi yapan anneler birşey soracağım..ben hem emziriyorum hem mamaya başladım.dr günde 3 kere 60 cc dedi ama 60 lık bitince kızım çok ağlıyor daha istiyor bende bazen 90 cc veriyorum.dr gece çok zor durumda kalırsan verirsin dedi ama günde 3 kere yetmiyor hep 4 kere verdim.sanırım sütüm bayağı az yetmiyor..sol göğüsümü almak istemiyor zaten pek sevmiyordu o tarafı,şimdi sağ göğüstete fazla durmuyor en fazla 10-15 dk..bırakacak diye korkuyorum..
mamadan sonra 1-2 çay kaşığı su veriyormusunuz.gerçi onuda suyla hazırlıyoruz ama aklıma takıldı.
sizler günde kaç kere kaç cc veriyorsunuz..
mamadan sonra gazını alırken çok kusuyor bazen emdikten sonrada bayağı kusuyor
sizdede oluyormu..
bende olmadım.dün dr gittim ama onun için değil.benim normal doğumdu ama çook zor oldu.eli ensesinde geldiği için.vajinanın içinde şişlik vardı iner diye bekledim inmeyince dr gittim çok şükür birşey yokmuş doğumdan sonra olurmuş.ultrasonlada baktı ince bir çizgi var ip gibi onu gösterdi dr bu çizgi emzirdiğin için var geç adet olabilirsin dedi..
iyi de ben hep şiş hıssedıyorum kendımı,sankı olsam rahatlıycam;acaba kılo vermekle de alakası varmıdır?2.5 ay oldu ben hala dogumdan cıktıgım kılodayım...bi de emzıren verır dıyolar yok valla tık gıtmıyo...
mama takviyesi yapan anneler birşey soracağım..ben hem emziriyorum hem mamaya başladım.dr günde 3 kere 60 cc dedi ama 60 lık bitince kızım çok ağlıyor daha istiyor bende bazen 90 cc veriyorum.dr gece çok zor durumda kalırsan verirsin dedi ama günde 3 kere yetmiyor hep 4 kere verdim.sanırım sütüm bayağı az yetmiyor..sol göğüsümü almak istemiyor zaten pek sevmiyordu o tarafı,şimdi sağ göğüstete fazla durmuyor en fazla 10-15 dk..bırakacak diye korkuyorum..
mamadan sonra 1-2 çay kaşığı su veriyormusunuz.gerçi onuda suyla hazırlıyoruz ama aklıma takıldı.
sizler günde kaç kere kaç cc veriyorsunuz..
mamadan sonra gazını alırken çok kusuyor bazen emdikten sonrada bayağı kusuyor
sizdede oluyormu..
merhaba canım
bende mama takviyesi yapıyorum...gün içinde 90x2 kere mama veriyorumdur tahmini aptamil....önce emziriyorum bakıyorum ağluıyor yada aç ağlamasına decam ediyor takviye yapıyorum 30 luk 30 luk veriyorum...öğlen bir 120 içiyorsa akşam yatmadan öncede ileri geri bir 90 içiyordur...emiyor emmesine de doymadğı da oluyor...napalım bende istemezdim ama vermek ama raflarda o kadar mama olduğna göre demek tek ben değlim mamaya gereksinim duyan diyorum...memeye devam mama yada devam bende..napalım sağlıklı büyüsün huzurlu uuyusunda miniğim:)
kusma konusuna gelince...bilmiyorum ama bence eskiye nazaran şimdi daha fazla kusuyorsa doktoruna danış derim...
bu arada meme ver meme ver diye bna da çok diyen oldu sanki keyfimden mama takviesi yapıyorum gibi...sinir oluyordum...memeyi bırakır falan dediler...valla bende hiç öyle bişi olmadı tam tersi meme meme diye atlıyor :) kendimi hiç şartlandırmadım...hep olumlu düşündüm...mama da verebilirim ama memeden asla vazgeçmicem öncelikli o olcak dedim...ve öyle de oldu...bence memeden uzaklaşmaz kolay kolay bir bebek
iyi de ben hep şiş hıssedıyorum kendımı,sankı olsam rahatlıycam;acaba kılo vermekle de alakası varmıdır?2.5 ay oldu ben hala dogumdan cıktıgım kılodayım...bi de emzıren verır dıyolar yok valla tık gıtmıyo...
valla bilemicem ama ben doğumdan sonra 20 kilo verdim 8 kilo kaldı 3.aydada regl oldum
aman herkes çok biliyor zaten ya anlamadım gitti şu insanları..ayy inş benimkide bırakmaz.bende takıntı oldu artık anne sütü..çok istiyordum sadece anne sütüyle beslensin diye ama mamada vermek zorunda kaldım.kilo alımı hiç iyi değil.doğum 3630 1 hafta önce tartıldı 4550 düşün yani..benimde olumlu düşünmem gerek ama nerdee...
canım ben kendimi şiş hissetmiyorum.benim vajinanın içinde şişlik var.kiloyla alakalı şişlik olamaz ben az kg aldım ve fazlasıyla kg verdim..şimdilerde kg almaya çalışıyorum çok zayıfladım..
ben bebegime şuana kadar hiç su vermedimm..anne sütünde var diye
bende kızıma mam takviyesi yapıyorum. emdikten sonra hazırlıyorum doymadıysa aynen 1 ölçek daha doyana kadar devam ediyorum. mamyı suyla hazırladığın için su vermene gerek yok. mamayı bitirditen sonra gazını hemen çıkarmak istediğimde kızımda biraz kusuyodu. onun için mamadan sonra 5 dakika daha yatırıp oynuyoz sonra kucağıma aldığımda 2 pıt pıtta gazı çıkıyo.
valla tebrık edıyorum.ben gram veremıyorum.hele karnım dehhşett...sauna belt dıye bısey aldım karnıma baglıyorum oda cok terletiyo sonra belkı sutume etkısı olur dıye geldı aklıma 2 gundur onu da baglamıyorum.napıcm bu kıloları bılmıorum...
canım sen bebeğinin zayıflığını düşünüyosun ya normalden az kilo almasından ziyade yapısı gereğide fazla kilo almayabilir çünkü sende kilo almya çalışıyosun belkide sana çekti çıtı pıtı bi hanım olacak kimbilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?