2009 Aralık Anneleri

ohoooo bunda dünyanın yemeği var ben zaten bu kadar yemiyorum ki yersem kesin kilo alırım

sen ne çalışıyon kuzum

ben çok lazımmış gibi açıkögretımden 2.unv.okuyayım demıştım tek dersım kaldı nılgun o dersın notunu yolladıda nılgunu gördukçe burda ders aklıma gelıyor :)

şaka biryana dun akşam baktım 15 dk anca çunku uykum geldı bugunde akşam bakıcam inşallah ya vermeme lazım tek ders için onca para vermek sınav yerı aramak ıstemyrm seneye

bitecek bu sene :lepiray yatıracağın harçlada Mina'ya oyuncak alacak benim arkadaşımmm

aslında sık ve az yemek lazımda
okadar yemegı kım bulacak evde bir çeşit yapıp yıyınce şükrediyoruz bız :roflol::roflol::roflol:

aynen öyle :))) bu arada dün Ender Saraç reklamlarına çıktığı ilacı emziren bir annenin sorusu üzerine bir tane içebilirsiniz dedi amma???????????????????

Sağol canım.İnsan heves edip her şeyi almak istiyor ama hem yer kaplıyor hem de işe yarayıp yaramayacağını bilemiyorsun.

Pelin ne zamanki bu sınav?

3 nisan vize sanırım 5 hazıranda final

minaya okuyayım dedım ıhhıhh dıyor sevmedı bu dersi :) denetçi olacak sevse zaten muhasebe denetımı dersın adı

kasım annelerınede gıdıp soracagımda 1 haftadır mına hiç agu guuu seslerı çıkartmıyor bize ondan önce hep konuşurdu kendı kendıne bızle 1 haftadır nedense konuşunca guluyor sadece ve sıkıldıgında ıhhıhh dıye sesler çıkarıyor agular neden kesıldı kı acaba normalmı bilemedım

nereye gitcennnn kaydirigubbakcemile3 hadi sen bi koşu git sorda gel , baylıyorum senin bu laflarına

Konuyu Toplam 12 Kullanıcı okuyor. (10 Kayıtlı kullanıcı ve 2 Misafir)
serinus, peluse+, MotherandBaby+, nincebayrak, oznurss+, semyıl, green.blue.eyes, Burcuk+, senemsss, babybay+

ıyıyım nılguncum.aglusun da burun tıkanıklıgı illet etti artık benı gecıremedım gitti.bu arada su emzıren anne listesını bende ıstıom bıktım bu dobişlikten yasakkelime

geçmiş olsun benimkide öyle, serum fizyolojik ve aspiratörleakraba olduk pelin yazmış listeyi ama yanında onları yapacak birde adam lazım bize

kızlar bebek 2.5 aylıkken aniden kolik olur mu benim kız geceleri başlıyor çığlıklara bugünde kıvranıp duruyor gazı var galiba yazık bebişlere yaaaaaa

pelin burda arkadsm vr kasım başı doğum yaptı o da agu yapıyomu bilmiom onu duymadım hiç ama ııhhh diyip duruyo o da bişi isteyince sıkılınca falan ııhhh die die yaptırıo istediğini annesi bu da yeni adet yeni çıktı bu huyu diyodu gecen gün

kızlar bebek 2.5 aylıkken aniden kolik olur mu benim kız geceleri başlıyor çığlıklara bugünde kıvranıp duruyor gazı var galiba yazık bebişlere yaaaaaa

olur bızımkıde olmuştu şoka grmıştım kolık oldu bu demıştm hatta 4.aya 1 hafta kala kendı gaz çıkarmaya basladı anıden masallah diyeyimde o zaman bu zamandır kendı garklıyor darısı basınıza az kaldı sabır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…