senem sana kolaylık olsun ben yazdım ben pek tutmadım detaysız geldi liste ama ısteyen arkadaslara senemın armaganıdır cokacimcoook
sabah
2 dilim peynir,1 yumurta ,3 dilim kepek ekmek,domates,biber ,1 bardak süt
ara
2 porsiyon meyve
ögle
1 porsiyon etlı sebze yemegı,pilav yada makarna ,1 porsiyon meyve,1 kase yogurt,salata
ara
sütlu tatlı yada 1 bardak süt
akşam
ızgara et-tavuk-balık,çorba ,zeytınyaglı sebze yemegı,salata,1 porsiyon meyve
ara
peynırlı sandviç 1 bardak süt
aralarda susadıkça limonata şerbet taze meyve suyu bitki çayları içilebilir
sen ne çalışıyon kuzum
ohoooo bunda dünyanın yemeği var ben zaten bu kadar yemiyorum ki yersem kesin kilo alırım
ben çok lazımmış gibi açıkögretımden 2.unv.okuyayım demıştım tek dersım kaldı nılgun o dersın notunu yolladıda nılgunu gördukçe burda ders aklıma gelıyor :)
şaka biryana dun akşam baktım 15 dk anca çunku uykum geldı bugunde akşam bakıcam inşallah ya vermeme lazım tek ders için onca para vermek sınav yerı aramak ıstemyrm seneye
Sağol canım.İnsan heves edip her şeyi almak istiyor ama hem yer kaplıyor hem de işe yarayıp yaramayacağını bilemiyorsun.ohhh gözünaydın kurtuldun zaten büyüdükçe daha ne eşyalar yer kaplayacak, yer açmak lazım
anam nılgun burdaymış ders çalışayım gıdıp :1ninca:
bitecek bu sene :lepiray yatıracağın harçlada Mina'ya oyuncak alacak benim arkadaşımmm
aslında sık ve az yemek lazımda
okadar yemegı kım bulacak evde bir çeşit yapıp yıyınce şükrediyoruz bız :roflol::roflol::roflol:
Sağol canım.İnsan heves edip her şeyi almak istiyor ama hem yer kaplıyor hem de işe yarayıp yaramayacağını bilemiyorsun.
Pelin ne zamanki bu sınav?
kasım annelerınede gıdıp soracagımda 1 haftadır mına hiç agu guuu seslerı çıkartmıyor bize ondan önce hep konuşurdu kendı kendıne bızle 1 haftadır nedense konuşunca guluyor sadece ve sıkıldıgında ıhhıhh dıye sesler çıkarıyor agular neden kesıldı kı acaba normalmı bilemedım
3 nisan vize sanırım 5 hazıranda final
minaya okuyayım dedım ıhhıhh dıyor sevmedı bu dersi :) denetçi olacak sevse zaten muhasebe denetımı dersın adı
nereye gitcennnn kaydirigubbakcemile3 hadi sen bi koşu git sorda gel , baylıyorum senin bu laflarına
selam handeeee nasılsın oğluş nasıl
ıyıyım nılguncum.aglusun da burun tıkanıklıgı illet etti artık benı gecıremedım gitti.bu arada su emzıren anne listesını bende ıstıom bıktım bu dobişlikten yasakkelime
tabii yollarım şimdinehirleyim...senözelden mailat banageçerim ben sana listeyi ilk fırsatta..ok..
bu arada ben o listeye uymadım...ama güzel bir liste bence...
kasım annelerınede gıdıp soracagımda 1 haftadır mına hiç agu guuu seslerı çıkartmıyor bize ondan önce hep konuşurdu kendı kendıne bızle 1 haftadır nedense konuşunca guluyor sadece ve sıkıldıgında ıhhıhh dıye sesler çıkarıyor agular neden kesıldı kı acaba normalmı bilemedım
kızlar bebek 2.5 aylıkken aniden kolik olur mu benim kız geceleri başlıyor çığlıklara bugünde kıvranıp duruyor gazı var galiba yazık bebişlere yaaaaaa
kızlar bebek 2.5 aylıkken aniden kolik olur mu benim kız geceleri başlıyor çığlıklara bugünde kıvranıp duruyor gazı var galiba yazık bebişlere yaaaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?