2009 Aralık Anneleri

mina çok aguu guuu dıye sesler çıkarıyordu 1 haftadır o kadar yapmıyor sagolsun kasım annesı cvp verdi
krispi kullanıcısından alıntı
hoşgeldin canım endişelenmene gerek yok canım bunların ne zaman ne yapacağı belli olmuyo bi günü bi günlerine uymuyorki egular bitecek yeni yeni şeyler gelecek benimkide ilk başta daha çok agu sesleri çıkarıyodu şimdi onun yerini tükürük püskürtmeler aldı ellerini ağzına sokmalar, salyalar , dönmeye çalışmalar annelik işte insan nasılda hemen düşüncelere dalıyo demi

sanırım ellerını yemek tukuruk yapmak daha cazip geliyor artık bırde ııhhh demek daha hoşuna gitti benım sütlü çikolatanın :) anne dermiş gibi aglamakda

yağmurda yapıyor bazen sanki ağlarken anne die ağlıyor çok sevi,mli oluyo öle ama ya cnm kızım bnm

Eylül 2 gun oldu meme emerken elini sokmaya calisiyor . Sokamayinca sinir oluyor . Hem elini hem gogsumu emmek istiyor . Ne doyumsuz kizim var

Evet yaa hergün yeni bir adet çıkarıp eskisini terk ediyorlar.

Canberk dün oyun halısında yüz üstü yatarken sırt üstü döndü ama marifat o değil herhalde sırt üstü yatarken dönebilmesi o yönde bir numarası yok henüz.

:O) Hergun yeni adet cikariyorlar sipalar.

Allahın ıznıyle ilk dışı çıktı ilkkez kelıme soyledı emekledı yurudu dıyecegız ayy çok guzel

nasılsın pelincim ne var neyok nasıl bklmmm mina hnmm.bizimki şuan halasıyla yanıma geldi uyuyor arabasında çıkacağız birazdannn mesaim bitmek üzere..

nasılsın pelincim ne var neyok nasıl bklmmm mina hnmm.bizimki şuan halasıyla yanıma geldi uyuyor arabasında çıkacağız birazdannn mesaim bitmek üzere..

iyiyim fatmacım sen nasılsın yerım ben onu adam olmuşda annesının yanına gelirmiş
nasıl rahatladı mı toprak gaz sancısından pişik geçtimi

kızlar ödü:çok üzgünüm:m koptu yaa almış eline peçeteyi ağzına götürmüş bende laptopa dalmışım görmiyom bide bana bakıo ayy bide öğürmesinmi aklım çıktı ağladı bişey yoktur dimi baktım ağzıan bişey yok amaayy salak kafam yaa

iyiyim fatmacım sen nasılsın yerım ben onu adam olmuşda annesının yanına gelirmiş
nasıl rahatladı mı toprak gaz sancısından pişik geçtimi

evet cnm büyüdü oğluşum geçti çok şükür cnmcmm..kendinize ii bakıınn yarın görüşürüz

uyumuşum biraz kızlar iyi geldi ya::)
biir beni hırpalamış gibi hissediyorum nedense:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…