2009 Aralık Anneleri

ben anlamadım meyveyi içine koyup mu kemirecek

meyveyi koyacaksın oda emerek yiyecek boğazına kaçma derdi olmayacak ama etraf ve eli üstü başı batacak bunu gören annesi rendeleme usulüne devam edecek kaydirigubbakcemile3

Benimki iki saattir beynimi yedi mız mız. Mama bile hazırlamaya gidemedim yırttı kendini.
Şimdi babası geldi geçti karşısına vıggdı ıgggıdı çığlık çığlığa gülüyor zibidi.
Babası da çatla sen diyor bana. kafamçokkarıştı

haha şaka gibi :)

bizde hamak alcaz iyice araştıralım dedi eşim , gaftasonu baklım..düzgün bişiiolsun....
ama benim hemen alasım var..8 aylık doğmuşum ya sabrım az.:)

selam kizlar ya hic ugrayamaz oldum bos zamanimda deli gibi hemen farmville oynuyorum fena aliskanlik yapti sinir oldum bende bugun oynamaicam artik yeter yarin bakarim sizler napiyosunuz

Çin malı olmayan hicbir şey yok ki. Fisher price, chicco,kraft bunun gibi hemen hepsi Çin de üretiliyor.

evet ebru artık nerdeyse çin malı olmayan hıc bısey yok.çinde ınsan gucu ucuz oldugu için buyuk markalar orada fabrıkalar kuruyo sonrada hersey MADE İN CHINE oluyor...

hehe sanırım......::)
ben emziriyorum valla...eşimde yemek hazırlıyoooo saolsun...
birazdan herkes gelir ama yaprak dökümünü izlicem ben:)

:çok üzgünüm:bi bnm eşim gelmedi ben yalnızım güneşimle yaaa ama biz alıştık artık:a015:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…