2009 Aralık Anneleri

canım benim aynı şeyleri yani atlattım ben, telefonu açmıyosa gitme imkanın yokmu?
çişi yaktığı için tutuyodur
ama çok kaka yapıyosa isal olabilir
hem isal hem yemiyosa serum takılması gerekir
bence sen biran önce doktora git canım benim hem daha iyi bakılır orda bebeğinde rahatlar sende

ya ben geçen perşembe günü gittim hala yatmamıştı sinir oldum bir ay oldu ssk dan gittim sordum bizlik bi durum yok ankarayla ilgili dediler. Acaba sen kaç gün olunca aldın.

Oh gözün aydın. Geçsin gitsin hiç uğramasın bebişlere hastalık.

Tasin buraya bakayim her ikisinide :)

Eylülünde burnu tikali . Her zamankindan farkli ayrica. Normalde tikali olurdu nefes alirken boyle kapali oldugu anlasilir simdi islak bi sekilde tikali . Aspiratorle cekince de gelmiyor

Sonunda öyle olacak herhalde Burcu. Beylikdüzü aşkım depreşti senden dönünce
Maaşallah Mina'ya. Alışveriş merkezleri artık çok ilgilerini çekiyor. Biraz daha büyüsün tozunu attırırsınız avm lerin ana kız.

Çok geçmiş olsun canım kızına. İnşallah bir an önce iyileşir.
Sürekli kaka yapması antibiyotikten olabiir.
Sıksık emzirmeye çalış ki su kaybını telafi etsin.

ayyy yavruum kıyamam ben ona insaallah çok hafif atlatır...

geçmiş olsun.

amin canım benim allah kimseye hastalık vermesin,
döndün demek sende evine :) hadi gözün aydın otur kocişinle güle güle :içelim:
saol cnm allah ayırmasın kmseyi çok zor opuyorumnanaktan
çok geçmiş olsun seni çok ii anlıyorum yağmurda 1.5 aylıkken orta kulak iltihabı olmştu hastanede yatmıştık iğne yapılıodu sürekli fitil vs o da ağlardı hastaneyi karıştırırdı valla bni hep odadan dışarı çıkarırlardı allah yardımcınız olsun antibiyotikler işe yarıyor cnm sabret en kısa sürede düzelecektir eminim ama iştahsız olması iyi deil doktorunla konuşman lazım bi şeklde ulaş çünkü biz hastaneye yattığımızda doktor emiyormu iştahı nasıl dedi emiyor dedim bak eğer emmezse söyle sewrum takmamız lazım beslenmesi lazım mutlaka demişti
kesinlikle ulaşamıyorsanda başka bi doktora git ishalde su kaybına sebebp olabilir bnm kızımda hem ishal hem kusma olmştu
[

Çok sağol canım.Arda da iyileşir inş. biran önce.
Ventolin şurup verdi dr.günde 2kez 12 saatte bir yarım ölçek onu verdim.gece 1-2 saat buhar mak.çalıştırdım ben yatana kadar.yatarkende ketılda su kaynatıp ağzını hafif açıp onu koydum.terledikçe ya değiştirdim yada sırtına birşey koydum cnm.burnunu da temizledim günde 3-4kez.dr.deniz suyunu 4kereden fazla kullanma dedi.4gün kullan bir gün kullanma dedi öyle yaptım.bir de birkaç kez sütümden çay kaşığına damlatıp burnuna akıtıp öyle temizledim.bir kere de ıhlamur vermiştim 4-5 tatlı kaşığı limon da vardı az.bunları yaptım.çok geçmiş olsun size de:teselli:

kızlar ben sauna belt aldım.karnıma baglıyorum terletıyo,ama daha 2 kere bagladım acaba suni yoldan terletınce sutum azalır mı gıbı tuhaf bısey takıldı aklıma ne dersınız kullanmaya devam etsem mı ?

teşekkür ederim nazan şimdi ıhlamur getirdi eşim aradım da.. bende vereyim bir kaç kaşık ne zararı olcakki.. inşallah bronşlarına filan b,şey olmadan geçer.. tekrar geçmiş olsun..

b

Selam herkese yoğun bir hafta sonu geçirdim, geçmişi okuyamadım fırsatım olmadı umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir, uğrayamadım buraya, anneannem anjio oluyor bugün ondan dolayı kalabalıktık, neyse biraz önce annem aradı olmuş, durumuda gayet iyiymiş ,6saat sonra eve gönderecekler :)
yeni foto ekledim bakmak isterseniz , Arzu oğlun iyileşti mi?, Burcu babandan haber var mı?

kızlar bişey sorucam benim bebeğimde 3 aylık sizlerle aynı zamanda doğum yaptım.bebeğim uykudayken aniden irkiliyor.sizin bebeklerdede var mı böyle bir sorun.

canım çok geçmiş olsun.. çok çok üzüldüm inanki.. yavrum inşşallah çabuk atlatıtr.. tel de olmaz bu sen hemen dr. git ihmal etme.. çok minikler bilmiyoruz anlayamıyoruz onları..

teşekkür ederim nazan şimdi ıhlamur getirdi eşim aradım da.. bende vereyim bir kaç kaşık ne zararı olcakki.. inşallah bronşlarına filan b,şey olmadan geçer.. tekrar geçmiş olsun..

b

çok geçmiş olsun canım ya
çok ve sürekli olmamak kaydıyla ıhlamur rezene nane anason verilebilir bebeklere zararı yoktur korkma
hemen geçer inşallah

kızlar bişey sorucam benim bebeğimde 3 aylık sizlerle aynı zamanda doğum yaptım.bebeğim uykudayken aniden irkiliyor.sizin bebeklerdede var mı böyle bir sorun.

aynı sorunu bende yaşadım
çok sıkmadan yarı kundak gibi sar kollarını dediler
battaniyesiyle kollarını sallayamayacağı şekilde sıkmadan sardım kalktı o sorun ortadan
dene sende istersen canım

çok geçmiş olsun annene canım.. Allah başınızdan eksik etmesin..cümlemizinkni.. arda da daha tam atlatamadı teyzesi göğsü burnu hala hırıl hırıl ve de öksürüyor(8

aynı sorunu bende yaşadım
çok sıkmadan yarı kundak gibi sar kollarını dediler
battaniyesiyle kollarını sallayamayacağı şekilde sıkmadan sardım kalktı o sorun ortadan
dene sende istersen canım

sağol canım cevabın için seninkide uykudamı irkiliyordu yeni doğduğundamı yoksa bu zamanlardamı oldu bu sorun.neden oluyo ki acaba ya

geçmiş olsun canım anneannene oh oh şükür iyiymiş ve
ne güzel hemen evine dönmesi opuyorumnanaktan

sağol canım cevabın için seninkide uykudamı irkiliyordu yeni doğduğundamı yoksa bu zamanlardamı oldu bu sorun.neden oluyo ki acaba ya

sende sağol arkadaşım ne demek olumunekankayizsmile
doğduğundan beri vardı benimkinde, neden bende bilmiyorum ama genelde oluyo bebeklerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…