çok kötüyüm kızımın iştahsızlığı idrar yolları iltihabındanmış 3 gündür antibiyotik iğne vuruluyo öyle çok ağlıyoki iğne olurken artık dayanacak gücüm kalmadı bide antibiyotik şurup verdi doktor onuda veriyoruz ama iştahsızlığı dahada arttı ne zaman düzelecek hiçbişey yemiyo ama sürekli kaka yapıyo mesela sabah 7 den beri 5.kakalı bezi çiş yok sadece kaka napcam ben doktor da telefonu açmıyo dualarınıza ihtiyacımız var çok mutsuzum çok mafoldumben
iyi geceler kızlar,
kocam yattı uyudu, ben de kızımı doyurmak için bekliyorum, uykum da yok. kuzeyin oğlu var onu dinliyorum, sizde durumlar nasıl?
Pelincim sağolasın, aldım paramı sonunda. 1 ay boşuna beklemişim ya..
Oh gözün aydın. Geçsin gitsin hiç uğramasın bebişlere hastalık.selam arkadaşlaaaarrrr
geldim evime çok şükür veeee oğlum çok iyi:)))))))))))
geçti o zor günler düzeldi bebeğim
allahım kimseye helede çocuklara hastalık vermesin :Saruboceq:
hepinizi öptüm Şeniz
Tasin buraya bakayim her ikisinide :)
Eylülünde burnu tikali . Her zamankindan farkli ayrica. Normalde tikali olurdu nefes alirken boyle kapali oldugu anlasilir simdi islak bi sekilde tikali . Aspiratorle cekince de gelmiyor
Maaşallah Mina'ya. Alışveriş merkezleri artık çok ilgilerini çekiyor. Biraz daha büyüsün tozunu attırırsınız avm lerin ana kız.gunaydınnnnnnn
dün gezdık bız avm deydık mınanın tasıma koltuguna oturttum uyuyordu avm ye gıdıncede tasıma koltugunu alışveriş arabasına koydum uyandı bakındı etrafa pek hoşuna gıttı yemek bıle yedık düşünün yanı ama ayakta gezerken yedık hamburger falan :) masallah 41 kere uzmedı benı ınşallah böyle devam eder babası eder eder cınsıyetı yeter onun avm yı sevmesı için diyor :roflol:
geçen hafta mına aguyu kestı demıştım ya 2 gundur kızım susmuyor aman masallah susmasında duysanız mart kedısı gıbı :)
çok kötüyüm kızımın iştahsızlığı idrar yolları iltihabındanmış 3 gündür antibiyotik iğne vuruluyo öyle çok ağlıyoki iğne olurken artık dayanacak gücüm kalmadı bide antibiyotik şurup verdi doktor onuda veriyoruz ama iştahsızlığı dahada arttı ne zaman düzelecek hiçbişey yemiyo ama sürekli kaka yapıyo mesela sabah 7 den beri 5.kakalı bezi çiş yok sadece kaka napcam ben doktor da telefonu açmıyo dualarınıza ihtiyacımız var çok mutsuzum çok mafoldumben
hiç bilmiyorum valla nerden buldu,ama buldu şimdi tek isteğim sorunsuz kısa sürede geçmesi da 3 ay 7 günlük ya .ama tek tesellim kaşımayı bilmediğinden iz kalma olasılığı daha düşük kafasını bana sürüp duruyo ya bende hafif hafif elimi sürüyorum başına
saol cnm allah ayırmasın kmseyi çok zor opuyorumnanaktanamin canım benim allah kimseye hastalık vermesin,
döndün demek sende evine :) hadi gözün aydın otur kocişinle güle güle :içelim:
çok geçmiş olsun seni çok ii anlıyorum yağmurda 1.5 aylıkken orta kulak iltihabı olmştu hastanede yatmıştık iğne yapılıodu sürekli fitil vs o da ağlardı hastaneyi karıştırırdı valla bni hep odadan dışarı çıkarırlardı allah yardımcınız olsun antibiyotikler işe yarıyor cnm sabret en kısa sürede düzelecektir eminim ama iştahsız olması iyi deil doktorunla konuşman lazım bi şeklde ulaş çünkü biz hastaneye yattığımızda doktor emiyormu iştahı nasıl dedi emiyor dedim bak eğer emmezse söyle sewrum takmamız lazım beslenmesi lazım mutlaka demiştiçok kötüyüm kızımın iştahsızlığı idrar yolları iltihabındanmış 3 gündür antibiyotik iğne vuruluyo öyle çok ağlıyoki iğne olurken artık dayanacak gücüm kalmadı bide antibiyotik şurup verdi doktor onuda veriyoruz ama iştahsızlığı dahada arttı ne zaman düzelecek hiçbişey yemiyo ama sürekli kaka yapıyo mesela sabah 7 den beri 5.kakalı bezi çiş yok sadece kaka napcam ben doktor da telefonu açmıyo dualarınıza ihtiyacımız var çok mutsuzum çok mafoldumben
kesinlikle ulaşamıyorsanda başka bi doktora git ishalde su kaybına sebebp olabilir bnm kızımda hem ishal hem kusma olmştucanım benim aynı şeyleri yani atlattım ben, telefonu açmıyosa gitme imkanın yokmu?
çişi yaktığı için tutuyodur
ama çok kaka yapıyosa isal olabilir
hem isal hem yemiyosa serum takılması gerekir
bence sen biran önce doktora git canım benim hem daha iyi bakılır orda bebeğinde rahatlar sende
ay çok sevindm canım oğluşunun iyileşmesine.. Allah bebişlerimize sağlık sorunu vermesin inşallah.. nazan bişey r,ca edicem.. neler yaptın hangi ilacı kullandın.. en basit ayrıntısına kadar bana anlatırmısın..bende oğlumu iyileştireyim.. ilacı günde kaç kere verdin.. neler yaptın nasıl giydirdin.. en ufak dediğin ayrıntıyı bile paylaşırsan sevinirim
teşekkür ederim nazan şimdi ıhlamur getirdi eşim aradım da.. bende vereyim bir kaç kaşık ne zararı olcakki.. inşallah bronşlarına filan b,şey olmadan geçer.. tekrar geçmiş olsun..Çok sağol canım.Arda da iyileşir inş. biran önce.
Ventolin şurup verdi dr.günde 2kez 12 saatte bir yarım ölçek onu verdim.gece 1-2 saat buhar mak.çalıştırdım ben yatana kadar.yatarkende ketılda su kaynatıp ağzını hafif açıp onu koydum.terledikçe ya değiştirdim yada sırtına birşey koydum cnm.burnunu da temizledim günde 3-4kez.dr.deniz suyunu 4kereden fazla kullanma dedi.4gün kullan bir gün kullanma dedi öyle yaptım.bir de birkaç kez sütümden çay kaşığına damlatıp burnuna akıtıp öyle temizledim.bir kere de ıhlamur vermiştim 4-5 tatlı kaşığı limon da vardı az.bunları yaptım.çok geçmiş olsun size de:teselli:
kızlar ben sauna belt aldım.karnıma baglıyorum terletıyo,ama daha 2 kere bagladım acaba suni yoldan terletınce sutum azalır mı gıbı tuhaf bısey takıldı aklıma ne dersınız kullanmaya devam etsem mı ?
canım çok geçmiş olsun.. çok çok üzüldüm inanki.. yavrum inşşallah çabuk atlatıtr.. tel de olmaz bu sen hemen dr. git ihmal etme.. çok minikler bilmiyoruz anlayamıyoruz onları..çok kötüyüm kızımın iştahsızlığı idrar yolları iltihabındanmış 3 gündür antibiyotik iğne vuruluyo öyle çok ağlıyoki iğne olurken artık dayanacak gücüm kalmadı bide antibiyotik şurup verdi doktor onuda veriyoruz ama iştahsızlığı dahada arttı ne zaman düzelecek hiçbişey yemiyo ama sürekli kaka yapıyo mesela sabah 7 den beri 5.kakalı bezi çiş yok sadece kaka napcam ben doktor da telefonu açmıyo dualarınıza ihtiyacımız var çok mutsuzum çok mafoldumben
teşekkür ederim nazan şimdi ıhlamur getirdi eşim aradım da.. bende vereyim bir kaç kaşık ne zararı olcakki.. inşallah bronşlarına filan b,şey olmadan geçer.. tekrar geçmiş olsun..
b
kızlar bişey sorucam benim bebeğimde 3 aylık sizlerle aynı zamanda doğum yaptım.bebeğim uykudayken aniden irkiliyor.sizin bebeklerdede var mı böyle bir sorun.
çok geçmiş olsun annene canım.. Allah başınızdan eksik etmesin..cümlemizinkni.. arda da daha tam atlatamadı teyzesi göğsü burnu hala hırıl hırıl ve de öksürüyorSelam herkese yoğun bir hafta sonu geçirdim, geçmişi okuyamadım fırsatım olmadı umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir, uğrayamadım buraya, anneannem anjio oluyor bugün ondan dolayı kalabalıktık, neyse biraz önce annem aradı olmuş, durumuda gayet iyiymiş ,6saat sonra eve gönderecekler :)
yeni foto ekledim bakmak isterseniz , Arzu oğlun iyileşti mi?, Burcu babandan haber var mı?
aynı sorunu bende yaşadım
çok sıkmadan yarı kundak gibi sar kollarını dediler
battaniyesiyle kollarını sallayamayacağı şekilde sıkmadan sardım kalktı o sorun ortadan
dene sende istersen canım
Selam herkese yoğun bir hafta sonu geçirdim, geçmişi okuyamadım fırsatım olmadı umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir, uğrayamadım buraya, anneannem anjio oluyor bugün ondan dolayı kalabalıktık, neyse biraz önce annem aradı olmuş, durumuda gayet iyiymiş ,6saat sonra eve gönderecekler :)
yeni foto ekledim bakmak isterseniz , Arzu oğlun iyileşti mi?, Burcu babandan haber var mı?
sağol canım cevabın için seninkide uykudamı irkiliyordu yeni doğduğundamı yoksa bu zamanlardamı oldu bu sorun.neden oluyo ki acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?