Canım hadİ gÖzÜnaydın .. Allah bebebİŞlerİmİze saĞlık versİn
Biraz önce bakıcı tecrübeleriyle ilgili sayfalara baktım. İçime fenalıklar geldi ter bastı.
Ben nasıl oğluşumu bakıcıya bırakıp gidicem iznim bitince çok üzülüyorum aklıma geldikçe.
Fenalıklar basıyor. Daha aylar var ama yine de çok düşünüyorum.
Memuriyete atandığımda sevinmiştim ama şimdi ayrılık zamanını düşünce çok kötü oluyorum keşke atanmasaydım diyorum.
Tek içimi rahatlatan teyzemin olması ve onun refakatinde bakılacak olması. İnşallah o zamana kadar Allah sağlık sıhhatten ayırmaz da gelebilir teyzem.
Offf of zormuş çok zor...
Allah iyi insanlarla karşılaştırsın yavrularımızı.
benimkide aynı durumda 3-4 gündür...calpol sabah akşam veriyorum.bide gifrer serum yapıyorum günde 4 kere...biraz önce dr u aradım başka yapılıcak bişi varmı die...şu aşamada yok, öksürük ve ateş olursa görmem gerekir dedi...mafoldumben
Geçmiş olsun canım.öksürüğe falan dönüşmez inş.benimkide aynı durumda 3-4 gündür...calpol sabah akşam veriyorum.bide gifrer serum yapıyorum günde 4 kere...biraz önce dr u aradım başka yapılıcak bişi varmı die...şu aşamada yok, öksürük ve ateş olursa görmem gerekir dedi...mafoldumben
Aminn canım.ohh sevindim canım....atlattı kuzu...darısı benim ve bütün hasta bebeklerin başına...
Sağol canım.Onun delikanlılığını yerim bennnsempatiksalakcinni Buluruz canım bluruz kızlar kapıya dizilecek zamanı gelince çekeceğimiz varkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinniohh şükür gözünüz aydın hadi iyileşmişiniz allah beterinden saklasın
maşallah maşallah uzuun filinta gibim delikanlı olcak mertefemiz :))fazlada uzamasın kıız gelin bulamazsınız boyuna göre opuyorumnanaktan
bnce doktora git hemen ilerlemeden önlem alırsınız
amin amiin :Saruboceq:
allah bağışlasın yavrunu cnm geçmiş olsun ayrcıahoşgeldin :)
amınselam arkadaşlaaaarrrr
geldim evime çok şükür veeee oğlum çok iyi:)))))))))))
geçti o zor günler düzeldi bebeğim
allahım kimseye helede çocuklara hastalık vermesin :Saruboceq:
hepinizi öptüm Şeniz
ay çok sevindm canım oğluşunun iyileşmesine.. Allah bebişlerimize sağlık sorunu vermesin inşallah.. nazan bişey r,ca edicem.. neler yaptın hangi ilacı kullandın.. en basit ayrıntısına kadar bana anlatırmısın..bende oğlumu iyileştireyim.. ilacı günde kaç kere verdin.. neler yaptın nasıl giydirdin.. en ufak dediğin ayrıntıyı bile paylaşırsan sevinirimDün kontrole götürdük oğlumu.Hiç hırıltı kalmamış çok şükür.ilacı kestik iyileşti oğlum.canım oğlum.tüm hasta bebekler iyileşir inş.biran önce.
Boyu çok uzamış oğlumun.Babam 1.83 dr.a sordu benim kadar olurmu diye seni çok geçer dedi dr.zemuszemus Çok uzun bir oğlum olacak
aman maşallah minik kediciğe.. yavrum benim.. evet mağaza mağaza gezersin sen minayla..gunaydınnnnnnn
dün gezdık bız avm deydık mınanın tasıma koltuguna oturttum uyuyordu avm ye gıdıncede tasıma koltugunu alışveriş arabasına koydum uyandı bakındı etrafa pek hoşuna gıttı yemek bıle yedık düşünün yanı ama ayakta gezerken yedık hamburger falan :) masallah 41 kere uzmedı benı ınşallah böyle devam eder babası eder eder cınsıyetı yeter onun avm yı sevmesı için diyor :roflol:
geçen hafta mına aguyu kestı demıştım ya 2 gundur kızım susmuyor aman masallah susmasında duysanız mart kedısı gıbı :)
selam arkadaşlaaaarrrr
hepinizi öptüm Şeniz
gunaydınnnnnnn
dün gezdık bız avm deydık mınanın tasıma koltuguna oturttum uyuyordu avm ye gıdıncede tasıma koltugunu alışveriş arabasına koydum uyandı bakındı etrafa pek hoşuna gıttı yemek bıle yedık düşünün yanı ama ayakta gezerken yedık hamburger falan :) masallah 41 kere uzmedı benı ınşallah böyle devam eder babası eder eder cınsıyetı yeter onun avm yı sevmesı için diyor :roflol:
geçen hafta mına aguyu kestı demıştım ya 2 gundur kızım susmuyor aman masallah susmasında duysanız mart kedısı gıbı :)
amın
çok sevındım gözunaydın
sorma cnm ya sütüm var ama bebeğim kilo almıo 2 haftadır falan yavaşladı kilo alımı doktorda mamaya başla dedi ssütüm olduğu için bebek aldanıo ona emio doyuyo tabi bu kez mama istemiyor ama kilo alması içinde mama yemesi lazım herkesin derdi ayrı anlayacağın sen sütüm az diyosun bak bnde sütüm bişeye yaramıyo diyorum inş geçicidir ebrunun oğluda öyle almış toparladı dedi inş yağmurda öyle olur bu arada dünden beri sulukla veriyorum mamayı sende öyle dene istersen damla akıtıyorum ağzına olmazsa şırınga aldırıcam eşime şırıngayla damlatıcam ağzına yavaş yavaş artık hangisi olursa yesin yeterki
hayır korkuyorum ek gıdaya başlayınca nasıl yedircem bn bu kıza çorba falan
gözünaydın canım maşallah çabucak toparlar inşallah
ewt dogrusun motherandbaby yazınca dedım anam halamı adımı ögrenmedı :)
nas felak surelerını oku degmiştir esra tühh yasaklıyorum sitede yazmayın yazık yavrulara ıyı uykusu veya baska bişeyı neyse ıyı çok şukur deyın geçin detay yazmayın ii deyın bız anlarız yazık kuzulara
ya evet kızlar benim kide televizyon izliyor ne yapmak lazım
ben izletmiyorum ya hatta gözü takılmasın diye görüntüyü kapatıyorum sadece ses oluyor şimdi çok zararlı oluyor onların için dikkat eksikliği geç konuşma otistik çizgilerde artış falan hızlı hızlı kareler geçiyor ya özellikle klip ve reklamlar kesinlikle izlettirilmemeli
Dün kontrole götürdük oğlumu.Hiç hırıltı kalmamış çok şükür.ilacı kestik iyileşti oğlum.canım oğlum.tüm hasta bebekler iyileşir inş.biran önce.
Boyu çok uzamış oğlumun.Babam 1.83 dr.a sordu benim kadar olurmu diye seni çok geçer dedi dr.zemuszemus Çok uzun bir oğlum olacak
kızlar benim oğlum sürekli hapşuruyor burnu da akıyor grip mi oldu yoksa ne yapmalıyım?
benimkide aynı durumda 3-4 gündür...calpol sabah akşam veriyorum.bide gifrer serum yapıyorum günde 4 kere...biraz önce dr u aradım başka yapılıcak bişi varmı die...şu aşamada yok, öksürük ve ateş olursa görmem gerekir dedi...mafoldumben
benim bulutum 2 aralıkda dogdu fizyolejik reflü var pazartesi kontrole gidicez
selam arkadaşlaaaarrrr
hepinizi öptüm Şeniz
Eylülünde burnu tikali . Her zamankindan farkli ayrica. Normalde tikali olurdu nefes alirken boyle kapali oldugu anlasilir simdi islak bi sekilde tikali . Aspiratorle cekince de gelmiyor
evet kızımda öyle.önceden kuru tıkanıklık vardı şimdi hem daha zor nefes alıyor hemde ıslak ve öksürüyor..
gözün aydın cnm allah beterinden saklasın atlattınız çk şükürselam arkadaşlaaaarrrr
hepinizi öptüm Şeniz
canım sütün hiç bişeye yaramaz olurmu.anne sütü gibisi yok.ama sütün varsa ve doyuyorsa kilo alamamasının altında başka neden olabilir neden hemen mama önerdiki dr.benim kızımda 10 gündür hiç kg almamıştı 10 gün daha verdi ilk gittiğim dr ondan sonra mamaya geçeriz demişti.ben yinede 1 ay dolmadan kilosuna bakmadan hatta memede ağlamadan mama vermedim.
.
gözün aydın cnm allah beterinden saklasın atlattınız çk şükür
ayy bilmiyorumki bak doğru söylüyporsuın bn hiç böle düşünmemiştim ama kalitesi düşmüştür sütünün diyince olabilir die düşündüm burda yiyecekler pek hoş deil herşeyi yiyemiyoruz bide kızım gaz sorunu var fasulye bulgur ve daha bi çok şeyi yiyemiyorum gaz yapacak die
kızımın keyfi yerinde neşesi iyi yani zaten mamayı yemiyor 20cc zor yediriyorum emmek istiyor hep
mamayı yedikten heömen sonra emziriyorum baya da emiyor bide türkiyeden yeni geldim buraya hava değişimi falanbmı yaptı dedim olabilir dedi doktorumuz bnde hasta olcak bişy olcak die korktum allah korusun inş bu kontrole gittiğimizde düzelmiştir kilo alımı biliyorum artık yavaşlıcak kilo alımları ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?