2009 Aralık Anneleri

selam arkadaşlaaaarrrr
geldim evime çok şükür veeee oğlum çok iyi:)))))))))))
geçti o zor günler düzeldi bebeğim
allahım kimseye helede çocuklara hastalık vermesin :Saruboceq:
hepinizi öptüm Şeniz

Tasin buraya bakayim her ikisinide :)

Eylülünde burnu tikali . Her zamankindan farkli ayrica. Normalde tikali olurdu nefes alirken boyle kapali oldugu anlasilir simdi islak bi sekilde tikali . Aspiratorle cekince de gelmiyor

Geçmiş olsun canım.öksürüğe falan dönüşmez inş.
ohh sevindim canım....atlattı kuzu...darısı benim ve bütün hasta bebeklerin başına...
Aminn canım.
Sağol canım.Onun delikanlılığını yerim bennnsempatiksalakcinni Buluruz canım bluruz kızlar kapıya dizilecek zamanı gelince çekeceğimiz varkaydirigubbakcemile3sempatiksalakcinni

gunaydınnnnnnn
dün gezdık bız avm deydık mınanın tasıma koltuguna oturttum uyuyordu avm ye gıdıncede tasıma koltugunu alışveriş arabasına koydum uyandı bakındı etrafa pek hoşuna gıttı yemek bıle yedık düşünün yanı ama ayakta gezerken yedık hamburger falan :) masallah 41 kere uzmedı benı ınşallah böyle devam eder babası eder eder cınsıyetı yeter onun avm yı sevmesı için diyor :roflol:
geçen hafta mına aguyu kestı demıştım ya 2 gundur kızım susmuyor aman masallah susmasında duysanız mart kedısı gıbı :)

ay çok sevindm canım oğluşunun iyileşmesine.. Allah bebişlerimize sağlık sorunu vermesin inşallah.. nazan bişey r,ca edicem.. neler yaptın hangi ilacı kullandın.. en basit ayrıntısına kadar bana anlatırmısın..bende oğlumu iyileştireyim.. ilacı günde kaç kere verdin.. neler yaptın nasıl giydirdin.. en ufak dediğin ayrıntıyı bile paylaşırsan sevinirim

aman maşallah minik kediciğe.. yavrum benim.. evet mağaza mağaza gezersin sen minayla..

çok geçmiş olsun Allah bi daha göstermesin...

eniiştemmm doooruuu demiş sositososito sen şimdiden hazırlıklı ol pembeden miden bulanıcak 6-7 sene sonra :)) o alışveriş merkezlerindeki bütün pembeler sizde olucak zemuszemus

günaydın ii haftalar kızlar.nasılsınız baklmm.biz dün ilk pikniğimze gittik mangsalımızı yaktk oğluşumuzla.çok gzüldi..çok seviniyorum baharın gelmesineeeee

herkese günaydın güzel bir hafta sonundan sonra...
dilerim tüm bebekler iyidir...:)
ben derse gidiyorum öğleden sonra görüşürüz arkdaşlar...:)

canım sütün hiç bişeye yaramaz olurmu.anne sütü gibisi yok.ama sütün varsa ve doyuyorsa kilo alamamasının altında başka neden olabilir neden hemen mama önerdiki dr.benim kızımda 10 gündür hiç kg almamıştı 10 gün daha verdi ilk gittiğim dr ondan sonra mamaya geçeriz demişti.ben yinede 1 ay dolmadan kilosuna bakmadan hatta memede ağlamadan mama vermedim.

gözünaydın canım maşallah çabucak toparlar inşallah

sağol canım inşallah..

rumuzunu nasıl değiştirdin bende değiştirmek istiyorum..

ya evet kızlar benim kide televizyon izliyor ne yapmak lazım

evet ya benimkide çok dikkatli bakıyor tv ye..bende izlemesin istiyorum ama her zaman engellemek mümkün olmuyor..

kızlar benim oğlum sürekli hapşuruyor burnu da akıyor grip mi oldu yoksa ne yapmalıyım?

geçmiş olsun..kızımda çok rahatsız burnu tıkalı öksürüyor.dr bir öksürük şurubu verdi acımı acı kızım içerken nerdeyse nefessiz kalıyor uzun süre memeyi almıyor..

benim bulutum 2 aralıkda dogdu fizyolejik reflü var pazartesi kontrole gidicez

geçmiş olsun.hoşgeldin.

gözünaydın canım.amin..

Eylülünde burnu tikali . Her zamankindan farkli ayrica. Normalde tikali olurdu nefes alirken boyle kapali oldugu anlasilir simdi islak bi sekilde tikali . Aspiratorle cekince de gelmiyor

evet kızımda öyle.önceden kuru tıkanıklık vardı şimdi hem daha zor nefes alıyor hemde ıslak ve öksürüyor..

gözün aydın cnm allah beterinden saklasın atlattınız çk şükür

ayy bilmiyorumki bak doğru söylüyporsuın bn hiç böle düşünmemiştim ama kalitesi düşmüştür sütünün diyince olabilir die düşündüm burda yiyecekler pek hoş deil herşeyi yiyemiyoruz bide kızım gaz sorunu var fasulye bulgur ve daha bi çok şeyi yiyemiyorum gaz yapacak die
kızımın keyfi yerinde neşesi iyi yani zaten mamayı yemiyor 20cc zor yediriyorum emmek istiyor hep
mamayı yedikten heömen sonra emziriyorum baya da emiyor bide türkiyeden yeni geldim buraya hava değişimi falanbmı yaptı dedim olabilir dedi doktorumuz bnde hasta olcak bişy olcak die korktum allah korusun inş bu kontrole gittiğimizde düzelmiştir kilo alımı biliyorum artık yavaşlıcak kilo alımları ama

amin canım benim allah kimseye hastalık vermesin,
döndün demek sende evine :) hadi gözün aydın otur kocişinle güle güle :içelim:

çok kötüyüm kızımın iştahsızlığı idrar yolları iltihabındanmış 3 gündür antibiyotik iğne vuruluyo öyle çok ağlıyoki iğne olurken artık dayanacak gücüm kalmadı bide antibiyotik şurup verdi doktor onuda veriyoruz ama iştahsızlığı dahada arttı ne zaman düzelecek hiçbişey yemiyo ama sürekli kaka yapıyo mesela sabah 7 den beri 5.kakalı bezi çiş yok sadece kaka napcam ben doktor da telefonu açmıyo dualarınıza ihtiyacımız var çok mutsuzum çok mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…