2009 Aralık Anneleri

kızlar bişey sorucam benim bebeğimde 3 aylık sizlerle aynı zamanda doğum yaptım.bebeğim uykudayken aniden irkiliyor.sizin bebeklerdede var mı böyle bir sorun.

Benim oğlumda birkaç hafta öncesine kadar özellikle gündüz uykusu sırasında çok fazla irkiliyordu. ŞU aralar oldukça azaldı.

sağol canım cevabın için seninkide uykudamı irkiliyordu yeni doğduğundamı yoksa bu zamanlardamı oldu bu sorun.neden oluyo ki acaba ya

benımkı de su an uykuda ama fena halde ırkılıyor...neden acaba?bak tedırgın oldum şimdi...

çok geçmiş olsun canım, biran önce atlatın inşallah

benımkı de su an uykuda ama fena halde ırkılıyor...neden acaba?bak tedırgın oldum şimdi...

ya ben doktora 2 gün önce kontrole gittiğimizde sordum normal bu aylarda olur dedi ama ben pipirikliyimya karşıma bir yazı çıktı bebeklerde ani irkilmeler bazen endişe yaratırmış offfff ya.neyse bak herkesde olyor demekki normal.nasıl oluyor seninki aynımı acaba.

teşekkür ederim nazan şimdi ıhlamur getirdi eşim aradım da.. bende vereyim bir kaç kaşık ne zararı olcakki.. inşallah bronşlarına filan b,şey olmadan geçer.. tekrar geçmiş olsun..

b
inş.faydası hemen olur arkadaşım
Çok geçmiş olsun canım

çok çok geçmiş olsun ama bence de doktoruna mutlaka ulaş olmazsa başka doktora götürün...Allah korusun susuz kalmasın (

nilgüncüm çok çok geçmiş olsun...Allah iyilik versin...

sağol canım cevabın için seninkide uykudamı irkiliyordu yeni doğduğundamı yoksa bu zamanlardamı oldu bu sorun.neden oluyo ki acaba ya

benim oğlumdada vardı hemde çok şimdi biraz azaldı ama yinede var, ona birşey sendromu diyolardı ama şimdi adını unuttum, olurmuş bebeklerde

nazan hava çok güzel ben sahilde dolaştırdım ömeri, sen de al mert efeyi çık sahile banada uğra birer kahve içelim )

şimdi yaptı sıçrıyo deriz ya hanı oyle iştegozlerını acıyo geri uyuyo sonra ,bende agzına balık bvermıstım çok küçük korktum annemı aradım acaba agır mı geldı uyanmak ıstıyo da uyanamıyo mu dıye yazık kadıncagız yoldaymıs buraya gelıyo kostur kostur...

nazan hava çok güzel ben sahilde dolaştırdım ömeri, sen de al mert efeyi çık sahile banada uğra birer kahve içelim )

Canım ne iyi yapmışsın.Benim lojmanlardan oraya gelmem çok zorHem oğluş uyuyor şuan.Ancak haftasonu babasıyla çıkabilirim dışarıya ben.haftasonu uğrarız belki yine hava iyi olursakaydirigubbakcemile2 Davetin için teşekkür ederim

teşekkür ederim nazan şimdi ıhlamur getirdi eşim aradım da.. bende vereyim bir kaç kaşık ne zararı olcakki.. inşallah bronşlarına filan b,şey olmadan geçer.. tekrar geçmiş olsun..

b

ıhlamur yapraklıysa çiçeklerini kaynat asıl şifa onlarda inşallah iyi gelir.

selam kızlaar. yine okuyup okuyup bir türlü yazamadım. arzu bebeğine geçmiş olsun diyorum canım inşallah bir an önce atlatırsınız. bu arada kol irkilmesinden bahsetmişsiniz benim bebeğimde de oluyor. kollarına henüz hakim olamadıkları için diye düşünüyorum ben..

geçmiş olsun.anneannene acil şifalar dilerim.

yok canım ondan olmamıştır ben kaç kere verdim bişey olmadı
hem balıkta değil sadece, ne bulursam tatdırıyorum
uykusu vardır ayılamıyodur annesi yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…