kızlar bişey sorucam benim bebeğimde 3 aylık sizlerle aynı zamanda doğum yaptım.bebeğim uykudayken aniden irkiliyor.sizin bebeklerdede var mı böyle bir sorun.
sağol canım cevabın için seninkide uykudamı irkiliyordu yeni doğduğundamı yoksa bu zamanlardamı oldu bu sorun.neden oluyo ki acaba ya
çok kötüyüm kızımın iştahsızlığı idrar yolları iltihabındanmış 3 gündür antibiyotik iğne vuruluyo öyle çok ağlıyoki iğne olurken artık dayanacak gücüm kalmadı bide antibiyotik şurup verdi doktor onuda veriyoruz ama iştahsızlığı dahada arttı ne zaman düzelecek hiçbişey yemiyo ama sürekli kaka yapıyo mesela sabah 7 den beri 5.kakalı bezi çiş yok sadece kaka napcam ben doktor da telefonu açmıyo dualarınıza ihtiyacımız var çok mutsuzum çok mafoldumben
benımkı de su an uykuda ama fena halde ırkılıyor...neden acaba?bak tedırgın oldum şimdi...
inş.faydası hemen olur arkadaşımteşekkür ederim nazan şimdi ıhlamur getirdi eşim aradım da.. bende vereyim bir kaç kaşık ne zararı olcakki.. inşallah bronşlarına filan b,şey olmadan geçer.. tekrar geçmiş olsun..
b
Çok geçmiş olsun canımSelam herkese yoğun bir hafta sonu geçirdim, geçmişi okuyamadım fırsatım olmadı umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir, uğrayamadım buraya, anneannem anjio oluyor bugün ondan dolayı kalabalıktık, neyse biraz önce annem aradı olmuş, durumuda gayet iyiymiş ,6saat sonra eve gönderecekler :)
yeni foto ekledim bakmak isterseniz , Arzu oğlun iyileşti mi?, Burcu babandan haber var mı?
çok kötüyüm kızımın iştahsızlığı idrar yolları iltihabındanmış 3 gündür antibiyotik iğne vuruluyo öyle çok ağlıyoki iğne olurken artık dayanacak gücüm kalmadı bide antibiyotik şurup verdi doktor onuda veriyoruz ama iştahsızlığı dahada arttı ne zaman düzelecek hiçbişey yemiyo ama sürekli kaka yapıyo mesela sabah 7 den beri 5.kakalı bezi çiş yok sadece kaka napcam ben doktor da telefonu açmıyo dualarınıza ihtiyacımız var çok mutsuzum çok mafoldumben
Selam herkese yoğun bir hafta sonu geçirdim, geçmişi okuyamadım fırsatım olmadı umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir, uğrayamadım buraya, anneannem anjio oluyor bugün ondan dolayı kalabalıktık, neyse biraz önce annem aradı olmuş, durumuda gayet iyiymiş ,6saat sonra eve gönderecekler :)
yeni foto ekledim bakmak isterseniz , Arzu oğlun iyileşti mi?, Burcu babandan haber var mı?
sağol canım cevabın için seninkide uykudamı irkiliyordu yeni doğduğundamı yoksa bu zamanlardamı oldu bu sorun.neden oluyo ki acaba ya
bana at canan
ya ben doktora 2 gün önce kontrole gittiğimizde sordum normal bu aylarda olur dedi ama ben pipirikliyimya karşıma bir yazı çıktı bebeklerde ani irkilmeler bazen endişe yaratırmış offfff ya.neyse bak herkesde olyor demekki normal.nasıl oluyor seninki aynımı acaba.
nazan hava çok güzel ben sahilde dolaştırdım ömeri, sen de al mert efeyi çık sahile banada uğra birer kahve içelim)
teşekkür ederim nazan şimdi ıhlamur getirdi eşim aradım da.. bende vereyim bir kaç kaşık ne zararı olcakki.. inşallah bronşlarına filan b,şey olmadan geçer.. tekrar geçmiş olsun..
b
nazan hava çok güzel ben sahilde dolaştırdım ömeri, sen de al mert efeyi çık sahile banada uğra birer kahve içelim)
Canım ne iyi yapmışsın.Benim lojmanlardan oraya gelmem çok zorHem oğluş uyuyor şuan.Ancak haftasonu babasıyla çıkabilirim dışarıya ben.haftasonu uğrarız belki yine hava iyi olursakaydirigubbakcemile2 Davetin için teşekkür ederim[/QUOTE
canım ne demek, çok daraldığında bende alırım seni evdenher zaman beklerim başımla beraber olumunekankayizsmile
bende isterim kahve yaaaaa
Canım ne iyi yapmışsın.Benim lojmanlardan oraya gelmem çok zorHem oğluş uyuyor şuan.Ancak haftasonu babasıyla çıkabilirim dışarıya ben.haftasonu uğrarız belki yine hava iyi olursakaydirigubbakcemile2 Davetin için teşekkür ederim[/QUOTE
canım ne demek, çok daraldığında bende alırım seni evdenher zaman beklerim başımla beraber olumunekankayizsmile
Çok sağol canımben de beklerim siziopuyorumnanaktan
Selam herkese yoğun bir hafta sonu geçirdim, geçmişi okuyamadım fırsatım olmadı umarım tüm anneler ve bebekleri iyidir, uğrayamadım buraya, anneannem anjio oluyor bugün ondan dolayı kalabalıktık, neyse biraz önce annem aradı olmuş, durumuda gayet iyiymiş ,6saat sonra eve gönderecekler :)
şimdi yaptı sıçrıyo deriz ya hanı oyle iştegozlerını acıyo geri uyuyo sonra ,bende agzına balık bvermıstım çok küçük korktum annemı aradım acaba agır mı geldı uyanmak ıstıyo da uyanamıyo mu dıye yazık kadıncagız yoldaymıs buraya gelıyo kostur kostur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?