Allah iyiliğini versin senin kaydirigubbakcemile3 beni geçecek adam daha anasından doğmadı oğlunla beraber gelseniz bile yenemezsiniz
nemiş o bak şimdi merak ettim bilmiyorumkismile
bugün kızımı bağladım arabaya tek başımıza anneanneye gittik bir kaç kez eşimle gitmiştik hiç tek gitmemiştim tek başına kullanmak daha rahat diğerinde ya hata yaparsam diye kasıyordum
yarın yıne yemege mısafır var aman yaa ölsem de kurtulsam mafoldumben
caya mısafır gelecek adam illa yemege gelın dıye ısrar edıyor,hemde benım hanımla kayınvalıdem cok guzell mantı yapar mantı yemeye gelın dıyo... var mı boyle bısey kızlar allah askına cıldırmamak eldemi siz soyleyin...bı adam karısını bu kadar mı dusunmez cok kotuyum valla yaa...
yarın yıne yemege mısafır var aman yaa ölsem de kurtulsam mafoldumben[/QUOT
canım ya bebekli kadına yemeğe misafirmi gelinirmiş ne düşüncesizler ..
kızlar 2 gündür resmen yanıyorum kısa kollularla dolaşıyorum evde kombiyi kıstım sonra kız aklıma geldi açtım yeniden herkes normal ben ter içinbdeyim sizde de varmı acaba regl olmadım diyemi menapozlular gibi sıcak basıyor
2 gündür çok sıcak melike ben gündüz hiç yakmıyorum kombiyi hatta bugün camlarıda açtım bikaç saat
caya mısafır gelecek adam illa yemege gelın dıye ısrar edıyor,hemde benım hanımla kayınvalıdem cok guzell mantı yapar mantı yemeye gelın dıyo... var mı boyle bısey kızlar allah askına cıldırmamak eldemi siz soyleyin...bı adam karısını bu kadar mı dusunmez cok kotuyum valla yaa...
açık açık söyle canım biraz düşünceli hareket etsin ama sende ne olur öyle şeyler deme
her yolu denıyorum melıke.ıyılıkle konusuyorum,bagırıp cagırıyorum hatta sinirden agladıgım zamanlar bıle oluyo ama,adam dısarıya parcalıyo kendını,kendı evıne ailesıne gelınce de duyarsızlaşıyo ilgizsiz davranıyo düşünmüyo işte benı ne kadar zor durumda bırakacagını.hamıleykende 9 ay boyunca karnım burnumda mısafır agırlıyıp durdum...sinirlerım çok bozuk cidden.
her yolu denıyorum melıke.ıyılıkle konusuyorum,bagırıp cagırıyorum hatta sinirden agladıgım zamanlar bıle oluyo ama,adam dısarıya parcalıyo kendını,kendı evıne ailesıne gelınce de duyarsızlaşıyo ilgizsiz davranıyo düşünmüyo işte benı ne kadar zor durumda bırakacagını.hamıleykende 9 ay boyunca karnım burnumda mısafır agırlıyıp durdum...sinirlerım çok bozuk cidden.
allah allah. niye boyle yapiyor ki? bu durumda ben olsam misafirleri karsilamam. hicbirsey hazirlama. ne yapacak yani? cok istiyorsa kendi hazirlasin yemekleri, kursun kaldirsin. sen de misafirlerle hosbes et.
cnm üzme kendini annen yakınında sanırım ona güveniyo yardım eder diye tek başına olsan yapmaz eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?