2009 Aralık Anneleri

Allah iyiliğini versin senin kaydirigubbakcemile3 beni geçecek adam daha anasından doğmadı oğlunla beraber gelseniz bile yenemezsiniz

Melikecimmmmmmm beni izlemeye devam et canımmmm alsanaalsanasmile

ama sonuca çok üzülme olurmu sonra bende üzülürüm bak :jeyyar:sırnaşık şey

bugün kızımı bağladım arabaya tek başımıza anneanneye gittik bir kaç kez eşimle gitmiştik hiç tek gitmemiştim tek başına kullanmak daha rahat diğerinde ya hata yaparsam diye kasıyordum

bugün kızımı bağladım arabaya tek başımıza anneanneye gittik bir kaç kez eşimle gitmiştik hiç tek gitmemiştim tek başına kullanmak daha rahat diğerinde ya hata yaparsam diye kasıyordum

yaw nie hata yapasın sen başarılı bi insansın canımcım olumunekankayizsmile

ne iyi yapmışsın canım ohh deişiklik olmuştur...bizde bugün akşam köyümüzün tek avmsi olan ereyline gittik burger kinge kaydirigubbakcemile2

yarın yıne yemege mısafır var aman yaa ölsem de kurtulsam mafoldumben

kızlar 2 gündür resmen yanıyorum kısa kollularla dolaşıyorum evde kombiyi kıstım sonra kız aklıma geldi açtım yeniden herkes normal ben ter içinbdeyim sizde de varmı acaba regl olmadım diyemi menapozlular gibi sıcak basıyor

yarın yıne yemege mısafır var aman yaa ölsem de kurtulsam mafoldumben

canım öle deme Allah korusun... kabul etme canım hayır de insanlara, sen üzüleceğine onlar üzülsün...onların düşüncesizliği küçücük bebeği olan insana yemeğe gidilirmi??
:umursamaz:

caya mısafır gelecek adam illa yemege gelın dıye ısrar edıyor,hemde benım hanımla kayınvalıdem cok guzell mantı yapar mantı yemeye gelın dıyo... var mı boyle bısey kızlar allah askına cıldırmamak eldemi siz soyleyin...bı adam karısını bu kadar mı dusunmez cok kotuyum valla yaa...

açık açık söyle canım biraz düşünceli hareket etsin ama sende ne olur öyle şeyler deme

evet cok dusuncesiz davranmis ama senin de bir seyler soylemen lazim. birak mantiyi benim misafire su verecek zamanim bile yok. sen nasil yetiseceksin? bence konus esinle boyle davetlerde bulunmasin sana sormadan, bu misafirleri de iptal etsin. eminim anlayisla karsilayacaklardir.

açık açık söyle canım biraz düşünceli hareket etsin ama sende ne olur öyle şeyler deme

her yolu denıyorum melıke.ıyılıkle konusuyorum,bagırıp cagırıyorum hatta sinirden agladıgım zamanlar bıle oluyo ama,adam dısarıya parcalıyo kendını,kendı evıne ailesıne gelınce de duyarsızlaşıyo ilgizsiz davranıyo düşünmüyo işte benı ne kadar zor durumda bırakacagını.hamıleykende 9 ay boyunca karnım burnumda mısafır agırlıyıp durdum...sinirlerım çok bozuk cidden.

allah allah. niye boyle yapiyor ki? bu durumda ben olsam misafirleri karsilamam. hicbirsey hazirlama. ne yapacak yani? cok istiyorsa kendi hazirlasin yemekleri, kursun kaldirsin. sen de misafirlerle hosbes et.

cnm üzme kendini annen yakınında sanırım ona güveniyo yardım eder diye tek başına olsan yapmaz eminim

allah allah. niye boyle yapiyor ki? bu durumda ben olsam misafirleri karsilamam. hicbirsey hazirlama. ne yapacak yani? cok istiyorsa kendi hazirlasin yemekleri, kursun kaldirsin. sen de misafirlerle hosbes et.

bende her seferınde oyle yapıcm dıyorum ama yıne dayanamıyorum,çalısmaya baslayınca ne yapacak acaba onu merak edıyorum...

cnm üzme kendini annen yakınında sanırım ona güveniyo yardım eder diye tek başına olsan yapmaz eminim

annem zaten oznur bunu boyle yapan
aman kızım yaparız,aman ben gelır yardım ederım dıye dıye bu hale getırdı.o da baktı kı her getırdıgı 4-4 lük agırlanıyo boyle oldu cıktı...

bncede annene güveniyor hande yoksa yapamaz ama sana yazık valla bn evin işlerini zor yapıom
misafir geleceği zmn çerez kuru pasta alıoz idare edioz

aynen bende öyle genelde annemyapıyor yada çok darvakitse dışardan alıyoruz birigeldiğinde...
akşamyemeklerini tutturabiliyuorum az çok kayınvalidemler gelmeden öncearıyorlar dışardan yemek getirelimmi diyesaolsunlar....ama bir şekilde alışmakta gerek du bakalımne zman oturtucam işleri?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…