2009 Aralık Anneleri

pelin mina dönmeye başladımı ya bnm kız sağa sağa yaslanmaya çalışıo

hoş buldum çok teşekkür ederim

kzlar başınız ağrıdığında ağrı kesici hamileyken önerilenlerde mi kullanıyorsunuz halen?

ya malesef ben de öyleyim yaa yemeden duramıyorum ama yediğim de beni yiyo çok kilo alıyorum diye ama dayanamıyorum ki

Naber Pelin nasılsın? Mina nasıl?
iyiyim cnm sizdede herşey yolundadır umarım
denız bi buluşamadık bırdaha kızlar bana geldıgınde senı arıycm mutlaka o zaman sen girmedıgın için unuttum ben senı çagırmayı
yaaaaa sorma. dikis izini gordukce sinir oluyorum zaten:)

ay ben de sinir oluyorum, çok iğrenç. hiç geçmeyecek sanırım kaldı benimki.
bana rahatsızlık vermıyor ız valla mına'mdan bana hatıra :)

yazık ya ne zor gunler geçirmişsiniz sizde en kötu gununuz o gunler olmuş bıtmiş olsun inşallah

pelin mina dönmeye başladımı ya bnm kız sağa sağa yaslanmaya çalışıo

ewt cnm aman dıkkat koltukta falan bırakmayın yalnız birden dönmeye baslıyorlar şimdi tv ye dogru dondurmeye çalışıyor kendını ben odadan çıkınca ne varsa bu tv de yasak ya illa bakacak tamtur dönebılıyor yanı Allah korusun tehlıkelı

yasemın nasıl yanı ya bende ıstyrm yemek ama engel oluyorum valla kendıme yoksa kafayı yerım bu kılo takıntısıyla 1 kutu çok be arkadasım emzırmeylede gıtmyr kılolar sakın aman ha

bazen kendıme gıcık oluyorum yazmayayım dıyorum ama engel olamıyorum dıyeceksın belki bu benım düşüncem sanane ama yazacgm :))))

bazen çok şey okumak bilmek ii degil diye duşunuyorum bız bu kadar okur bılgı sahıbı olmaya kalkarsak doktorlar nıye var yada doktorlara nasıl guvenecegız ikilemde kalmaklamı gececek hayatımız mınanın doktoruna guvenıyorum mecburumda guvenmeye ne ilaç verse kullanacagım Allaha emanet bebegım ılkönce sonrada doktor teyzemıze
diyeceksın ne oldu şimdi durduk yere neden ustune alındın ustune alınmak degılde hanı hayret falan edıyorsun ya o garip geldi

yaa bu tv ile başımız dertte yok illa bakacak gazını çıkarırken bile kucağımda acayip şekillere giriyor sırf televizyonu görsün diye engelleyemiyorum emerken bile arada çıkarıp bakıyor sonra tekrar emiyor sinir oluyorum sanki anlıyor yasakladıkça izlemeye çalışıyor

çok çok sakıncası varmış ama ya bide buyuk lcd oda kuçuk ne yapsam dıye düşünmeye basladım tv yi açmazsamda vakıt geçmeyecek evde ama mınayı da sakına bıldıgım kadar sakınmak ıstyrm

bir ilaç yazıldığında prospektüsünü okurum çok takılırsam gene dr arar sorarım ne kadar araştırsan okusan bile bir yere kadar bana da dr antibiotik vermişti hamileyken idrar yolu için okudum pros. kullandım bir yerde güvenmek gerekiyor çok ikilemde kalırsam çok önemli bir rahatsızlıktan bahsedilirse ikinci bir dr danışırım bende sana katılıyorum canım Allah bebeklerimize ve sevdiklerimize sağlık versin muhtaç etmesin

1 kılo vermişim şoktayım ödul olarak eşimi bu saatte bişey almaya gönderdım :))))
acaba spormu ışe yaradı ay pek bır mutlu oldum devamı gelır ınşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…