burcu canım diyecek b,rşey bulamıyorum , dua etmekten başka inşallah biran önce teşhis koyup tedaviye başlarlar, am asen Eylül için iyi olmak zorundasın
ilk önce altta önden iki diş çıkar ama her bebeğin diş çıkarma ayı farklı oluyor
maşallah de canım nazarın değmesin
bir haftada düzene girersiniz, yinede çok az ayrı kalıyorsunuz bunada şükür
bununla geçmiş olsun canım
tahmin ettiğin gibi yani, neyse bununla geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.
hoşgeldin aramızazemuszemus
zor iş ama dediğin gibi Eylül var
benimkide aynen öyle canım ama doktor normal dedi
sürekli sürekli sürekliiiiiii yemek ihtiyacı içerisindeyim cokacimcoook
tatlıyı hiiiiç sevmeyen ben tatlı krizlerine giriyorum :icecream:
söylemesi ayıp 2günde 1 kutu krem çikolata gidiyo akannehir (tabi bu sadece tatlı kısmı)
ve bu doğumdan beri böyle
ne yapcam ben yaaaaa sempatiksalakcinni
benim gibi olan varmı?
bn sordum ama cvğp v eren olmadı
iyiyim cnm sizdede herşey yolundadır umarımNaber Pelin nasılsın? Mina nasıl?
yaaaaa sorma. dikis izini gordukce sinir oluyorum zaten:)
bana rahatsızlık vermıyor ız valla mına'mdan bana hatıra :)ay ben de sinir oluyorum, çok iğrenç. hiç geçmeyecek sanırım kaldı benimki.
bende normal doğum yaptım 2 saat sancı çektim rahattım ama benim doğumumda çok hiç sitenmeyen bir durum oldu ve neihrin omzu kolu takıldı...
10 gün kolunu oynatamadı miniğimn...1 ayda ancak toplardı ki çapaya doktorlara falan götürdük...estetik opereasyomalra akdar uzayan bir süreci olabiliyor kol takılmalarının istenmyen bir durum yani..allah korusun çok şkür atlattık şu anda iyi ama boynunda doğarken çekmeden dolayı bir zorlanma oldu
şimdi onun için her gün fizik tedavisi var evde yaptırıyorum boyun hareketlerini ...o da geçti gibi ama ben de benden gittim ...allah bunu aratmasın diyorum miniklerimizi korusun ne diyim...
pelin mina dönmeye başladımı ya bnm kız sağa sağa yaslanmaya çalışıo
doktor cok onemli. benim doktorum da kizimin doktoru da alaninda en iyilerden olmalarina ragmen ben hicbir doktora tam guvenmem. kendi arastirmami yaparim, kitaplarimi okurum. korukorune doktorlarin sirf doktor olmuslar diye her dedigine olur dememek lazim. doktorluk diplomayla olmuyor. tecrube lazim surekli kendilerini yenilemeleri lazim, dikkatli olmalari lazim, durust olmalari lazim.
ozellikle turkiye'de o kadar cok gereksiz ilac yaziliyor ki benim aklim duruyor. bu topikte bile daha minnacik bebeler bi dolu ilac aliyorlar ben hayret ediyorum dogrusu.
ewt cnm aman dıkkat koltukta falan bırakmayın yalnız birden dönmeye baslıyorlar şimdi tv ye dogru dondurmeye çalışıyor kendını ben odadan çıkınca ne varsa bu tv de yasak ya illa bakacak tamtur dönebılıyor yanı Allah korusun tehlıkelı
yaa bu tv ile başımız dertte yok illa bakacak gazını çıkarırken bile kucağımda acayip şekillere giriyor sırf televizyonu görsün diye engelleyemiyorum emerken bile arada çıkarıp bakıyor sonra tekrar emiyor sinir oluyorum sanki anlıyor yasakladıkça izlemeye çalışıyor
Ben Minoset aliyorum . Hem kendi doktoruma hemde Eylulunkine sormustum minoset alabilrisin demisti
bazen kendıme gıcık oluyorum yazmayayım dıyorum ama engel olamıyorum dıyeceksın belki bu benım düşüncem sanane ama yazacgm :))))
bazen çok şey okumak bilmek ii degil diye duşunuyorum bız bu kadar okur bılgı sahıbı olmaya kalkarsak doktorlar nıye var yada doktorlara nasıl guvenecegız ikilemde kalmaklamı gececek hayatımız mınanın doktoruna guvenıyorum mecburumda guvenmeye ne ilaç verse kullanacagım Allaha emanet bebegım ılkönce sonrada doktor teyzemıze
diyeceksın ne oldu şimdi durduk yere neden ustune alındın ustune alınmak degılde hanı hayret falan edıyorsun ya o garip geldi
saoln pelin ve burcu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?