hiç farkında değilim Pelinden rica etmiştim o hazırlamıştı. Bu arada senin doğum nasıl oldu merak ettim son zamanlarda akupunktur falan yaptırmıştın.bebeğin nasıl??adı ne ??
benim dogumum oldukca surpriz oldu. biliyorsunuz aylardir burda bar bar normal dogum normal dogum diye bagirdim. tabii ki kendimi normal doguma hazirladim. epiduralsiz, evet.
bebegim gununu 5 gun gecirdi. akupunktura gittim sonunda ve dogum sancilarini baslatti, ise yaradi yani. son 9 saati siddetli olmak uzere 48 saat dogum sancisi cektim. ama sancilar duzenli araliklarla girmedi. 5 dk.da bir, 10 d.da bir filandi. baktik olacak gibi degil, doktorumu aradim, hastaneye gittik. biraz da hastanede sanci cektim. dogum bir turlu baslamayinca suni sanci almak zorunda kaldim. acilma 4 cm.de kaldi. o vakit dancilar dayanilmaz oldu tabii, hala dogum baslamayinca epidural aldim ve biraz daha bekledik acilma olmasini. hic olmadi. bu arada kizimin kalp atislari zayiflamaya basladi ve acil sezaryana alindim.
yaaaaa nosnormal dogumum boyle oldu iste:)) allahtan cok cabuk bir iyilesme sureci gecirdim. ertesi gun ayaktaydim. ama yine de cok buyuk hayalkirikligi tabii.
kizimin adi Alin.
benim dogumum oldukca surpriz oldu. biliyorsunuz aylardir burda bar bar normal dogum normal dogum diye bagirdim. tabii ki kendimi normal doguma hazirladim. epiduralsiz, evet.
bebegim gununu 5 gun gecirdi. akupunktura gittim sonunda ve dogum sancilarini baslatti, ise yaradi yani. son 9 saati siddetli olmak uzere 48 saat dogum sancisi cektim. ama sancilar duzenli araliklarla girmedi. 5 dk.da bir, 10 d.da bir filandi. baktik olacak gibi degil, doktorumu aradim, hastaneye gittik. biraz da hastanede sanci cektim. dogum bir turlu baslamayinca suni sanci almak zorunda kaldim. acilma 4 cm.de kaldi. o vakit dancilar dayanilmaz oldu tabii, hala dogum baslamayinca epidural aldim ve biraz daha bekledik acilma olmasini. hic olmadi. bu arada kizimin kalp atislari zayiflamaya basladi ve acil sezaryana alindim.
yaaaaa nosnormal dogumum boyle oldu iste:)) allahtan cok cabuk bir iyilesme sureci gecirdim. ertesi gun ayaktaydim. ama yine de cok buyuk hayalkirikligi tabii.
kizimin adi Alin.
zorlu bir süreçten sonra doğum olmuş hem geçmiş olsun hem de güle güle büyütün diyelim güzel bebeğinizi...:)
zor olmuş 2 gün sancılı nasıl dayandın, sen ne kadar normal doğumu yaşamak istediysende olmadı demek, önemli olan bebeğinin ve senin sağlığın tabii ki,
güle güle büyüt kızını ilk defa duydum Alin anlamı ne? Türkçe mi?
ilk gun cok kotu degildi. dayandim ama 2. gun epey zor oldu. isin kotusu onca sanciya ragmen gene de sezaryan oldum. bilsem bastan cekmem o kadar:)
Alin ermenice canim. cok sevdigim bir arkadasimin adi.
hiç farkında değilim Pelinden rica etmiştim o hazırlamıştı. Bu arada senin doğum nasıl oldu merak ettim son zamanlarda akupunktur falan yaptırmıştın.bebeğin nasıl??adı ne ??
burdakı tıcker bebek yasına basma tıckerınden guzel dıye benımkıde öyle :) geride kalan aya hoşçkal dedık gıbı olsu naplım
aaaaaaaaaaaaaaa
sen normaldogum yapmadınmı
sen nerdyse evde doguracaktın ebe gıbı normal dogmnla ilgil herşeyı bılıyodun
vallahı şaşırdım ben senı normal dogum yaptın sanıyordum
yaaaaa sorma. dikis izini gordukce sinir oluyorum zaten:)
sagol canim. hepimiz gule gule buyutelim:)
kızlarrrr selam nasılsınız minikler nasıl
bende bir kavonoz nutella bitirtdim iki günde gerçi regl olmuştum ona bağladım ama arada sırada cnaım çok isiyor yalnız değilsin:)
selam hoşgeldin..iyiyiz:) sen nasılsın?
Oy maaşallah ben nefis mücadelesi veriyorum markette. Canım nasıl istiyor ama almıyorum ya da alırsam bazen annemlere bırakıyorum orada olunca daha az yerim diye.
Bak canım istedi şimdi.
iyiym canım sağol okuyamadım geçmişi giremedim 2 gün herkes iyidir inşallah
bende normal doğum yaptım 2 saat sancı çektim rahattım ama benim doğumumda çok hiç sitenmeyen bir durum oldu ve neihrin omzu kolu takıldı...
10 gün kolunu oynatamadı miniğimn...1 ayda ancak toplardı ki çapaya doktorlara falan götürdük...estetik opereasyomalra akdar uzayan bir süreci olabiliyor kol takılmalarının istenmyen bir durum yani..allah korusun çok şkür atlattık şu anda iyi ama boynunda doğarken çekmeden dolayı bir zorlanma oldu
şimdi onun için her gün fizik tedavisi var evde yaptırıyorum boyun hareketlerini ...o da geçti gibi ama ben de benden gittim ...allah bunu aratmasın diyorum miniklerimizi korusun ne diyim...
bende normal doğum yaptım 2 saat sancı çektim rahattım ama benim doğumumda çok hiç sitenmeyen bir durum oldu ve neihrin omzu kolu takıldı...
10 gün kolunu oynatamadı miniğimn...1 ayda ancak toplardı ki çapaya doktorlara falan götürdük...estetik opereasyomalra akdar uzayan bir süreci olabiliyor kol takılmalarının istenmyen bir durum yani..allah korusun çok şkür atlattık şu anda iyi ama boynunda doğarken çekmeden dolayı bir zorlanma oldu
şimdi onun için her gün fizik tedavisi var evde yaptırıyorum boyun hareketlerini ...o da geçti gibi ama ben de benden gittim ...allah bunu aratmasın diyorum miniklerimizi korusun ne diyim...
ayy cok gec,is olsunn bende normal dogum yaptim gercekten ebbek cikarken cok zor oluyo aman bebege bisey olmasin falan diye kendi agrini unutuyosun bende basi cikinca tamamen cikti sandim kendimi biraktim oysa daha vucudu cikmamis sonra kendimi toparladim sag saglik kurtulduk ikimizde yani ALLAH YINE EVLADINI BAGISLAMIS INSALLAH EN KISA SUREDE IYILESIR CANIM BENIM COK KUCUK YA KOLU ACIYODUR:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?