2009 Aralık Anneleri

doktor cok onemli. benim doktorum da kizimin doktoru da alaninda en iyilerden olmalarina ragmen ben hicbir doktora tam guvenmem. kendi arastirmami yaparim, kitaplarimi okurum. korukorune doktorlarin sirf doktor olmuslar diye her dedigine olur dememek lazim. doktorluk diplomayla olmuyor. tecrube lazim surekli kendilerini yenilemeleri lazim, dikkatli olmalari lazim, durust olmalari lazim.

ozellikle turkiye'de o kadar cok gereksiz ilac yaziliyor ki benim aklim duruyor. bu topikte bile daha minnacik bebeler bi dolu ilac aliyorlar ben hayret ediyorum dogrusu.

EVET BUNA SUKUR KOTUSUNDAN KORUSUN RABBIM EVET BENDE NORMAL DOGUMDAN COK KORKTUM YURTDISINDA OLDUGUMDAN NORMAL DOGUM YAPTIRIYOLAR TERS DURUMDA AMELIYAT OLUYO YANI SENIN ISTEGINE BAGLI DEGILDI TABI BEN COK KORKTUM TANSIYONUM YUKSELDE 3 GUN HASTANEDE YATTIM SONRA ALLAH BI KUVVET VERDIDE KOLAY KURTULDUK.AMA YINEDE O DOUGM SANCILARI AKLIMA GELDIKCE IKINCI BIR COCUGU DUSUNEMIYORUM YAN:uhm:I

sana da çok geçmiş olsun....

burdada doktorluğu hakkıyla yapan çok düzgün insanlar var...bu her ülkede öle, baksana senin doktorunda uzman olduğu halde hayli zorlu bir doğum olmuş...
sen nerdesin bilmiyorum ama benim amerikada yaşayan arkadaşlarım orda devletin sağladığı sağlık sisteminin hiç iyi olmadığını, özeli tercih edersende çok çok yüksek paralar ödediklerini anlatırlar....
şu anda türkiyede sağlığa çok çok fazla önem veriliyor.sağlık ocaklarında çalışanlar aşıları ve vitaminleri düzgün işlesin die evine kadar geliyorlar...

elbette araştırmamızı yapıyorz fazlasıyla ama........zor meseleler bunlar....

tabii her ulkede var isini hakkiyla yapan. ama maalesef yapmayanlar yuzunden suphe doluyum ben. ben de saglik sektorunde calisiyorum, bu alanda egitimim. o yuzden avrupa'yi da amerika'yi da cok iyi biliyorum.

ben amerika'da yasiyorum. burda saglik sektoru ozel'in elinde degil. devletin elinde de degil. ozel hastaneler cok cok azdir. cogunluk vakif hastaneleridir. zaten sigortaniz yoksa herhangi bir saglik harcamasinin altindan kalkmaniz mumkun degil. sigorta olmak zorunda. eger sigortaniz yoksa arkadasinizin dedigi gibi acayip rakamlar odersiniz.

benim dogumum zor olmadi. dogum olmadi:) acilma olmadi, bu da doktorumun sucu degil elbette.

Son düzenleme:
ben özelde yaptım hemde çok tavsiye edilen doktorlara gittim...ama işte amaaa...neyse vesselam...geldi geçtiiii

üff mambaa bir doğumda yaşanacak her çesidi yasamıssın normal epidural sezeryan bu yara izi için doktor bana bi krem verdi hergün sürünce yaklaşık 6 ayda yok denecek kadar azalıyomuş hergün sürmeyi unutuyorum tabi ama silmeye başlamıştı yoğun sürdüğüm dönemde bu ilaç işi gerçekten çok sinir bozucu hele küçücük bebelere antibiyotiği dayamıyolar mı valla bebeğimin hasta olmasından korkuyorum hasta olmasından ziyade doktora gidince başımıza ne gelecek korkusu
kızının adı çok güzelmiş spor yapıyodun verdinmi kilolalrını
hee kızlar bu arada bu tatlı isteği zannedersem anne sütündeki şeker yüzünden öyle bi şeyler okumuştum su ve şekeri almamız gerekiyomuş anne sütü için şekeri vücut üretemiyomu ki çözemedim

esra benim ameliyat izi belli belirsiz. zaten bikini bolgesinde. beni izden cok izi gorunce ameliyat olmus olma fikri sinir ediyor:) aman neyse, saglik sihhatle kizima kavustum ya onemli olan o.

kilolar desen, maaaalesef. hala 7 8 kilo fazlam var. spora istedigim siklikla gidemiyorum :gitme: sekere ihtiyac acayip boyutlarda, aynen dedigin gibi. bilmiyorum napcam. sen eski haline dondun ama di mi alkisalkisalkis

ben 28 kilo almıştım o yüzden sizin gibi kibar kilo kalıntısına şimdi ulaşabildim 7 kilom kaldı 21i verdik bunuda vercez inşallah iyi gidiyorum şimdilik kendini normal doğuma hazırlamıştın normaldir ikinciyi normal doğurursun artık:)

bu arada ben şeker ihtiyacını kuru meyve ve bitter çıkolatyla gideriyorum sadece günde bi kere gündüz yiyorum genede haftada 1 kilo veriyorum bu da bi fikir belki işinize yarar

bu arada ben şeker ihtiyacını kuru meyve ve bitter çıkolatyla gideriyorum sadece günde bi kere gündüz yiyorum genede haftada 1 kilo veriyorum bu da bi fikir belki işinize yarar

evde cikolata oldugu zaman hayatta bi lokmayla birakmam. o kutu biter:)) o yuzden almiyorum. kuru incir var simdi evde. o da 1le 2yle kalmiyor ki? leblebi gibi yiyorum yau. oha yani bana:) ama sen disiplinlisin, kalani da 1 ayda rahat verirsin.

evde cikolata oldugu zaman hayatta bi lokmayla birakmam. o kutu biter:)) o yuzden almiyorum. kuru incir var simdi evde. o da 1le 2yle kalmiyor ki? leblebi gibi yiyorum yau. oha yani bana:) ama sen disiplinlisin, kalani da 1 ayda rahat verirsin.

evet bu kadar verdim bundan sonra koyvermek olmaz bazı günler boşveriyorum ama dolaba eski kıyafetlerimi doldurdum uyuzluk olsun diye onlara bakıp yemiyorum bende öyle eve kalorili şeyler sokmuyorum

birisi çikolata mı dedi ???????????????

Three Towers Solitaire Results ta amma çok puan yapmışsın yaaaaaa ((( nası geçcem ben seniiiiiiiiiii alsanaalsanasmile mafoldumben eyvahedigeldismile :umursamaz: kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni

Three Towers Solitaire Results ta amma çok puan yapmışsın yaaaaaa ((( nası geçcem ben seniiiiiiiiiii alsanaalsanasmile mafoldumben eyvahedigeldismile :umursamaz: kafamçokkarıştı sempatiksalakcinni

:hooray::hooray: maşallah de nazar değmesin sempatiksalakcinni

:hooray::hooray: maşallah de nazar değmesin sempatiksalakcinni

gecemiii gündüzüme katıcammmmm ve geçicem seniiiiiiii göreceksinnnn kaydirigubbakcemile
:uhm:
:a015:

yazık banaaaa.... hırslı bi yapım var napim sempatiksalakcinni

gecemiii gündüzüme katıcammmmm ve geçicem seniiiiiiii göreceksinnnn kaydirigubbakcemile
:uhm:
:a015:

yazık banaaaa.... hırslı bi yapım var napim sempatiksalakcinni

Allah iyiliğini versin senin kaydirigubbakcemile3 beni geçecek adam daha anasından doğmadı oğlunla beraber gelseniz bile yenemezsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…