2009 Aralık Anneleri

ne gzl mına svmyr arabsnı
ilk 3 ay hıç durmdn evde dolastım mına kucagımda hatta kucgmda emzrdım ama gtmdı hiç kılo yaw çok ılgnç

pelin birden gidicek sanırım senin kilolar ozaman hiç anlamadan bir bakmışsın gitmiş:)
ben ekiliptik bisikletin üzerine tanımam sporda bu arada...getidim eve ama nehirden fırsat bulup çıkamıyorum ki aletin tepesineeee....akşam yaprım dedim akşama yatağın yerini zor buluyorum:)
yaniiii kendime çok yüklenmemeyekarar verdim şartlarım müsait değil hızlı kilo vermeme yapcak bişi yok..bu yaz bikini giymem öbür yaza giyerim napimmmm şimdi :):)

Küçümseme kız Ereylinimizikaydirigubbakcemile3 Oraya gidemeyenler de varlülülülülülü

biz erglıde otrurken avm de yoktu şükretsın burcu

Ya hep şey soracam unutuyorum.eski kıyafetleri geçtim ayakkabılarımı da giyemiyorum ben.sizler de öyle misiniz?Kilo fazlalığından ayaklar da mı büyüdü nedir:1no2:

hiç denemyrm bile hamılelıkte ne gydysem devam hem kıyafet hemde ayakkabı olarak :)

:teytey::teytey:
mert efeyle ve eşinle geçirecegın nıce mutlu yaslara inşallah
dogum gunun kutlu olsun arkadasım :1hug:

malesef bitki çayı içtim inş ii gelir eşimde yok bu gece olsa o alırdı
geçmiş olsun canım
eski usül ama sakın gülmeyin :))))))))))
anneannem rahmetli hep patatesi dilimleyip tülbentle alnına bağlardı
hatta annem bile yapardı bazen :) ilaç yoksa patates vardır evde dene

olsa yerdık valla su saate bakmadan emın ol hepımız :))))
ya inşallah senem ya kondısyon bısıkletı var bende 2 ay önce baslayacaktım kaydirigubbakcemile2göya
geçmiş olsun canım

ben ınanırım oyle şeylere dene valla canan

Evet şurda bir iki senedir var o dasempatiksalakcinni

Ya neden ayakkabı da olmuyorrrrmafoldumben

Çok sağol canım benim aminnnopuyorumnanaktan

Şu saatte bile neler yediğimi görsenizz pasta olsa hiç düşünmem vallahaakaydirigubbakcemile2

doğum gününmüüüü:)))))))))
doğum günün kutlu olsun, ömrün sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı ve uzuuuuuuun olsun
al bunlar sana a.s.
hadi yiyelimmmmmm cokacimcoook

geçmiş olsun canım

bn inanırım cnm zaten ne varsa eskilerde var şuan iim çaylar fayda etti sanırım uykusuzluk yorgunluk normal başımıızn ağrıması

boşverin kızlar ya elbet zayıflarız bi gün :)
önmli olan daha fazla kilo almamak şuan bnce

Nazanımmm kıızzzz hepi börtdeyin mi seniiiiinn?????????
amanıııınnnnnnnn
hayde bakalım sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl olsun
çooookkkk mutlu ol inşallahhh!!!!

bu arada face e katılanlara WELCOME !!!!

doğum günün kutlu olsun nazaaaaaannnnnnn happy birthday to youuuuu bebişin eşin ve sevdiklerinle uzun seneler inşallah anne oldun inşallah anneannede olursun

ben hamileyken okumuştum ayak numarası fark edebiliyor diye yarım numara o yüzden bot istiyordum almamıştım sonra giyemezsem diye gerçi benim değişmedi ama olabiliyormuş

bende kısıyorum kombiyi ama eşim kızıyor dışarısı çok soğukmuş sadece sen terliyorsun ev çok sıcvak değil diyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…