ne gzl mına svmyr arabsnı
ilk 3 ay hıç durmdn evde dolastım mına kucagımda hatta kucgmda emzrdım ama gtmdı hiç kılo yaw çok ılgnç
Küçümseme kız Ereylinimizikaydirigubbakcemile3 Oraya gidemeyenler de varlülülülülülü
Ya hep şey soracam unutuyorum.eski kıyafetleri geçtim ayakkabılarımı da giyemiyorum ben.sizler de öyle misiniz?Kilo fazlalığından ayaklar da mı büyüdü nedir:1no2:
geçmiş olsun canımmalesefbitki çayı içtim inş ii gelir eşimde yok bu gece olsa o alırdı
olsa yerdık valla su saate bakmadan emın ol hepımız :))))Ayyyyyyyy çok güzellllllllll çook teşekkür ederim canımm çok sevindimmmolumunekankayizsmilehihoyyyt
Amiinnn canımmmm:1hug::asigim:
Hadi yiyelim bu pastayııııııııııııııııııı:icecream:
ya inşallah senem ya kondısyon bısıkletı var bende 2 ay önce baslayacaktım kaydirigubbakcemile2göyapelin birden gidicek sanırım senin kilolar ozaman hiç anlamadan bir bakmışsın gitmiş:)
ben ekiliptik bisikletin üzerine tanımam sporda bu arada...getidim eve ama nehirden fırsat bulup çıkamıyorum ki aletin tepesineeee....akşam yaprım dedim akşama yatağın yerini zor buluyorum:)
yaniiii kendime çok yüklenmemeyekarar verdim şartlarım müsait değil hızlı kilo vermeme yapcak bişi yok..bu yaz bikini giymem öbür yaza giyerim napimmmm şimdi :):)
geçmiş olsun canım
eski usül ama sakın gülmeyin :))))))))))
anneannem rahmetli hep patatesi dilimleyip tülbentle alnına bağlardı
hatta annem bile yapardı bazen :) ilaç yoksa patates vardır evde dene
Evet şurda bir iki senedir var o dasempatiksalakcinnibiz erglıde otrurken avm de yoktu şükretsın burcu
hiç denemyrm bile hamılelıkte ne gydysem devam hem kıyafet hemde ayakkabı olarak :)
:teytey::teytey:
mert efeyle ve eşinle geçirecegın nıce mutlu yaslara inşallah
dogum gunun kutlu olsun arkadasım :1hug:
Ayyyyyyyy çok güzellllllllll çook teşekkür ederim canımm çok sevindimmmolumunekankayizsmilehihoyyyt
Amiinnn canımmmm:1hug::asigim:
Hadi yiyelim bu pastayııııııııııııııııııı:icecream:
geçmiş olsun canım
eski usül ama sakın gülmeyin :))))))))))
anneannem rahmetli hep patatesi dilimleyip tülbentle alnına bağlardı
hatta annem bile yapardı bazen :) ilaç yoksa patates vardır evde dene
bn inanırım cnm zaten ne varsa eskilerde var şuan iim çaylar fayda etti sanırım uykusuzluk yorgunluk normal başımıızn ağrıması
doğum gününmüüüü:)))))))))
doğum günün kutlu olsun, ömrün sevdiklerinle mutlu huzurlu sağlıklı ve uzuuuuuuun olsun
al bunlar sana a.s.
hadi yiyelimmmmmm cokacimcoook
boşverin kızlar ya elbet zayıflarız bi gün :)
önmli olan daha fazla kilo almamak şuan bnce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?