2009 Aralık Anneleri

Kızlar skype yÜklese herkes ne gÜzel canlı canlı konuŞurdk.. Laptop sa hele kulaklıkta gerekmıyor, kardeŞım yÜklemıŞ.. MutfaĞa gÖtÜrdÜm akŞam bılgısayarı kardeŞımde annemın yanına gÖtÜrdĞ hem yemek yaptık hem konuŞtuk :))

ya benım sırtım ve belım çok kotu bazen mınayı ayakta sallıyorum ya kalkayım dıyorum yerden kıtlenecek gıbı oluyorum acayıp tutuk yatakda bazen sagdan sola dönerken bıle cıyor cnm sanırım 3 ay oturma odasında yatmaktan oldu

kardeşin geldi mi arzu hadi gözünüz aydın

benım koca ızın vermez zaten okumak ve yazmak daha zevklı konuşuyor olsak bu kadar uzamazdı burdakı muhabbet bence yanı arzucum tabı ısteyenlere saygı duyarım ama bana uymaz

gunaydın arda nasıl oldu arzu
pelin canım benim.. arda birazcık daha iyi sanırsam.. ateş filan olmadı zatende..ama hala bir tıkanıklık var.. arada bir yine hapşırıp öksürüyor..ben bu evde oğlumu nasıl giydircemi şaşırıyorum.. gündüz ben tişörtle ter döküyorum salonun içinde sanki güneş.. sadece akşamları serinleşiyor ozamanda kombiyi yükseltiyorum.. yelek giydirip çıkarmayıda sevmiyorum.. zor oluyor ayarlamak ona göre ısıyı..

annem dün öğleden sonra izin alıp geldi bizi avm ye götürdü.. oğluşa bişeyler aldım.. allahım o mothercare da neler var öyle yaa.. ama çok pahalı geldi bana.. özlellikle kız çocuklara.. yemin ederim burdaki bütün bebişlere bişeyler almayı ne kadar istedim dün.. birşeye bakıyorum, ay bu tam minalık, bişeye bakıyorum ay bu tam eylüle göre diyorum.. ben zengin olmalıymışım ya...:))

benım koca ızın vermez zaten okumak ve yazmak daha zevklı konuşuyor olsak bu kadar uzamazdı burdakı muhabbet bence yanı arzucum tabı ısteyenlere saygı duyarım ama bana uymaz

kıskanç kocaaaaaaaaaaaaaaaa

bencede o zaman 2 konuşur keseriz böyle okumak yorum yapmak banada zevkli geliyor
tabii konuşmanında ayrı zevki vardır ama ağlama sesleri eşliğinde ne kadar zevk olur o ayrı

burnunda hala var mınanın tıkanıklık
aman ates falan olmasında senın evınde sıcak bellı arzu fotolardan guneş
aman terletıp hasta etmeyelımde ben terden tırsarım
Allahım sana para verırse bızde sebeplenecegız desene :)
gönlu zengın arkadasım

bencede o zaman 2 konuşur keseriz böyle okumak yorum yapmak banada zevkli geliyor
tabii konuşmanında ayrı zevki vardır ama ağlama sesleri eşliğinde ne kadar zevk olur o ayrı
pek sevmıyor netteden ıletışımı bızımkı :)

ben mına daldı şimdi gidipte bişeyler yıyeyım
o şimdi 15 dk uyusa bıle kanıyor uykuya nasıl iş anlamadım
bide bebekler gıbı uyumak dıye bışey var dımı
o lafı edenın bebegı yoktu sanırım :ecrin_bebek:

senem yasemın ve öznur hanımlarda burdaymış :))))

kah burdayız kah orda işte:):)
nehir hanım neye izin verirse ordayım:)
patronum belli...bir de mesaiye kaldığımda bana bir güzellik yapsa ...kıyak geçse uzun uyussaaa :):)

rüyamda bile nehirleyim geçecek dimi

konuşmaya güç mü yeter...bu kadar kadın bir araya gelirse :):)
yazın bacılar siz aynen devam:)

ayy alıntı yaptım hepsi gitti zeyno kucağımda zor yazıyorum zatii:))
pelin hanım faceye izin koparılmış bakıyorum.. bu arada bayağı farklısın önceki halinden..
o sırt ağrısı bendede var pelin koltukta yatmaktan değil sanırım ben yatağımda yatyrm çünkü..bebişleri kucakta taşımaktan sanırsam
bende alışveriş yaptım c.tesi zeynoya malu 0-3 aylr olmuyo artık..çiçek exporta gittim eşofman altları 5 tl takımlar 15..yazlıklarda gelmiş süper şeyler vardı ve çok ucuz..poposu fırfırlı body aldım zeynep yazın giysin diye çok şeker:))

kaydirigubbakcemile3 birde şu büyüme hormonu uykuda salgılanıyor ya bizim bebeler hep bebek kalacak bu gidişle

delikafadulden delikafadulden delikafadulden
doğru söze ne denir!!!!!!!!!!!!!

bende foto yükledim kızlarrrrrrrrrr.....
bu arada arzu ardan çok tatlı maşallah ...güzel günlerde büyüt canım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…