Günaydın kızlarrr
günaydınlar rrrrrrrrrr
bugün artık S.o.S vericemmmm:)
günaydın uyumadı mı
ahh ahhh 3,5,7, ...........9
gunaydınn ya ne zaman kesıntısız uyuyacaklar acaba dün 1 saat erken uyudu dıye tum gece saat bası kalktı sabah 7 de zaten baslıyoruz guneuykum var kısacası
ben hamileyken okumuştum ayak numarası fark edebiliyor diye yarım numara o yüzden bot istiyordum almamıştım sonra giyemezsem diye gerçi benim değişmedi ama olabiliyormuş
bende kısıyorum kombiyi ama eşim kızıyor dışarısı çok soğukmuş sadece sen terliyorsun ev çok sıcvak değil diyor
oo pelin ve arzu hanımlar da buradaymış
dün benimkide 1 saat erken uyudu 1 de bir kalktı gülücükler agular şaşkın sabah oldu sandı delü sohbete başladı 2.5 oldu biz hala sohbet ediyorduk ki sızdı lülülülülülü
günaydın aynı dertteyim 6,30 kalktık hala uyuyacak
eger evın guneş görüyorsa sen dinleme eşini hava sıcaklıkları arttı bugun biraz kapalı ama evı çok sıcak yaparsakda dışarı ilk çıktıklarında hasta olacaklar cnm ya benım yatak odaları degilde oturma ve mısafır odası guney cephe tum gun guneş içerde eger guneşliyse gun yakmam mumkun degil sauna olur ev
günaydınlaaaaar
yatak odam biraz serin gibi diğer odam 2 cephe cam hem doğu hem güney tüm gün güneş eğer kombiyi oda sıcaklığına ayarlarsam hiç yanmıyor ama bu kez yatak odası soğuyor bebikte orada gündüz kısıyorum eşimin gelmesine yakın açıyorum çareyi öyle buldum ne şiş yansın ne kebap :))))
GeÇmİŞ oku oku İtmedİ gÜnaydın cnlarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?