nehirin resimlerine de nehire de bayıldım annesi.. MAşşallah..bende foto yükledim kızlarrrrrrrrrr.....
bu arada arzu ardan çok tatlı maşallah ...güzel günlerde büyüt canım:)
ya benım sırtım ve belım çok kotu bazen mınayı ayakta sallıyorum ya kalkayım dıyorum yerden kıtlenecek gıbı oluyorum acayıp tutuk yatakda bazen sagdan sola dönerken bıle cıyor cnm sanırım 3 ay oturma odasında yatmaktan oldu
ayy alıntı yaptım hepsi gitti zeyno kucağımda zor yazıyorum zatii:))
pelin hanım faceye izin koparılmış bakıyorum.. bu arada bayağı farklısın önceki halinden..
o sırt ağrısı bendede var pelin koltukta yatmaktan değil sanırım ben yatağımda yatyrm çünkü..bebişleri kucakta taşımaktan sanırsam
bende alışveriş yaptım c.tesi zeynoya malu 0-3 aylr olmuyo artık..çiçek exporta gittim eşofman altları 5 tl takımlar 15..yazlıklarda gelmiş süper şeyler vardı ve çok ucuz..poposu fırfırlı body aldım zeynep yazın giysin diye çok şeker:))
3-5-6-7-8 ay kafayı yiycem artık yaaaaa.kafamçokkarıştı
Bir ara ne güzel dört buçuk beşe kadar uyuyordu. Düzeleceğine daha beter oluyor.
3-5-6-7-8 ay kafayı yiycem artık yaaaaa.kafamçokkarıştı
Bir ara ne güzel dört buçuk beşe kadar uyuyordu. Düzeleceğine daha beter oluyor.
nehirin resimlerine de nehire de bayıldım annesi.. MAşşallah..
al benden de o kadar ebru...açsak mı bir fan:)
3-5-7-8 uyanan anneler diye...
bzen nehirir nereye yatırdığımı ahtırlamıyorum o kadar kalkınca kafa tirlyon oluyor bende
ayy alıntı yaptım hepsi gitti zeyno kucağımda zor yazıyorum zatii:))
pelin hanım faceye izin koparılmış bakıyorum.. bu arada bayağı farklısın önceki halinden..
o sırt ağrısı bendede var pelin koltukta yatmaktan değil sanırım ben yatağımda yatyrm çünkü..bebişleri kucakta taşımaktan sanırsam
bende alışveriş yaptım c.tesi zeynoya malu 0-3 aylr olmuyo artık..çiçek exporta gittim eşofman altları 5 tl takımlar 15..yazlıklarda gelmiş süper şeyler vardı ve çok ucuz..poposu fırfırlı body aldım zeynep yazın giysin diye çok şeker:))
herkese günaydın kızlar, çok yazmışsınız okuyamadım, herkes iyidir umarım....olumunekankayizsmile
bi kahve sigara içip geliyim ben....sempatiksalakcinni
valla arda da ende kızına göz koyduk.. bilemem artık:)))çok teşekkür ederim arzucum:)
tüm bebişlerin maşallahı var herkesin ki biribirnden güzel birbirinden tatlı:)
gelecekleride en az kendileri gibi güzel şanslı sağlıklı olur dilerim:)
ardaya söyle nehire göz koymasın bak:):)
Öznur Zeytinburnu'ndaki Çiçek Exporta mı gittin?
Ben önceki hafta bir uğradıydım da oraya sanki bedava dağıtıyorlar gibi içeri girilmiyordu yoğunluktan. Ama gerçekten hem çok ucuz hem de kaliteli şeyler var hele de kız bebişlere. Ben de h.içi bir gün gidip bakayım.
bnmde çok ağrıyor özelliklede sırtım tamamı belim kopuyorya benım sırtım ve belım çok kotu bazen mınayı ayakta sallıyorum ya kalkayım dıyorum yerden kıtlenecek gıbı oluyorum acayıp tutuk yatakda bazen sagdan sola dönerken bıle cıyor cnm sanırım 3 ay oturma odasında yatmaktan oldu
bizimkide sevmiyor pelinburnunda hala var mınanın tıkanıklık
aman ates falan olmasında senın evınde sıcak bellı arzu fotolardan guneş
aman terletıp hasta etmeyelımde ben terden tırsarım
Allahım sana para verırse bızde sebeplenecegız desene :)
gönlu zengın arkadasım
pek sevmıyor netteden ıletışımı bızımkı :)
bnde dün aldım bişeyler ama çok pahalıya aldım ya bi takın aldım 37 tl 2 badi aldım 20 lira %20 indirim yaptı bi desempatiksalakcinniayy alıntı yaptım hepsi gitti zeyno kucağımda zor yazıyorum zatii:))
allah yardımcın olsun sabır diliyorum boshayallersmile3-5-6-7-8 ay kafayı yiycem artık yaaaaa.kafamçokkarıştı
ağırlığınca altın ist e kız senem kaydirigubbakcemile3valla arda da ende kızına göz koyduk.. bilemem artık:)))
ah be öznur neden 8 kıloyu dert ettım anladınmı şimdi
annelık benı pek bır perte çıkardı
1 bebekte böyle bide 2-3 olsaydı nolurmuşum
oranın internet sıtesı var ben ordan aldım gitmeye gerek kalmıyor atayım ebru sanada öznurada adresını
ben minanın turşusunu kuracagım 35 ınden sonra yerız :)))
bnmde çok ağrıyor özelliklede sırtım tamamı belim kopuyor
bebeği yanlış emzirme ve taşımadan kaynaklanıyormuş yattığımızdan yerlerdin ve uyku düzenimizinden büyük katkısı vardır tabi
bizimkide sevmiyor pelin
ama yağmurun gelişimini aşılarını kontrollerini takip ettiğim için bişey demiyor :)
bnde dün aldım bişeyler ama çok pahalıya aldım ya bi takın aldım 37 tl 2 badi aldım 20 lira %20 indirim yaptı bi desempatiksalakcinni
türkiyem güzel memleketim ucuz memleketim yaa ahh ahh bi gideyim neler alacam az kaldı bilmiyorumkismile
allah yardımcın olsun sabır diliyorum boshayallersmile
ağırlığınca altın ist e kız senem kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?