2009 Aralık Anneleri

SSK ya gidicem simdi neler goturuyorduk giderken

ben raporların asıllarını ve vizite kağıtlarını götürdüm ama hiçbirini almadı sadece raporlara baktı sonra hastanenin gönderdikleriyle karşılaştırdı bunlar zaten bende var dedi hepsini geri verdi..

benden mınanın kımlıgının fotokopisini bıde vızıte kagıdı aldı

bu sitede hepsi yok mağazadakilerin pelin mesela kışlıklar hala duruyo orda ve acaip inmiş filayları çeşitte daha çok orda

selam kızlar bi yandan geçmişi okumaya çalışıyorum, ne mağazası merak ettim?

Pelincim bende isterim buluştuğunuzda haberleşelim.

bu sitede hepsi yok mağazadakilerin pelin mesela kışlıklar hala duruyo orda ve acaip inmiş filayları çeşitte daha çok orda

emınım ama gıdemedıgımız zaman aklımızda olsun hem ındırıme gırınce orası izdiham ya burdan alırsın ben 15 lık polarları 7 ye aldım 15 gun önce keşke dahada alsaymışım alt falan seneye gıderız zaten kızlarla sırayla içeri girer bakarız bırı kızları dışarda tutar sırayla artk :)

bende önümüzdeki sene için almadım ama pişman oldum..ahh bi yaz gelseee neler yapıcaz :))

zeynepte uyurken içini çekiyo hep ağlayacakmış gibi yapıyo yüzünü kuzum..rüyamı görüyo acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…