herkese iyi geceler nehir ancak uyudu...ve doğumgününü kutluyorum bu arada...:)
Nazanımmm kıızzzz hepi börtdeyin mi seniiiiinn?????????
amanıııınnnnnnnn
hayde bakalım sağlıklı huzurlu mutlu bir yıl olsun
çooookkkk mutlu ol inşallahhh!!!!
bu arada face e katılanlara WELCOME !!!!
Çoook sağolun arkadaşlar.inş.hepimiz çok mutlu olalım eşlerimizle ve bebişlerimizle.doğum günün kutlu olsun nazaaaaaannnnnnn happy birthday to youuuuu bebişin eşin ve sevdiklerinle uzun seneler inşallah anne oldun inşallah anneannede olursun
Burda bisürü Angaralı da var üzülme, siz de toplanırsınız elbet :))
çok kötüsüüüüüüüüünnnnnnnnnnnherkese günaydın kızlar, çok yazmışsınız okuyamadım, herkes iyidir umarım....olumunekankayizsmile
bi kahve sigara içip geliyim ben....sempatiksalakcinni
maşallah kuzunaaaaakuzumun yeni fotoğraflarını opuyorumnanaktan yükledim
ben raporların asıllarını ve vizite kağıtlarını götürdüm ama hiçbirini almadı sadece raporlara baktı sonra hastanenin gönderdikleriyle karşılaştırdı bunlar zaten bende var dedi hepsini geri verdi..
Ayy kociş çiçek getirdiiiopuyorumnanaktan 12çeyrek gibi aradı yemeğe gidecem toplantı ancak bitti diye meğerse çiçekciye gidiyormuşş cnm benmmmmmmmmm
Ayy kociş çiçek getirdiiiopuyorumnanaktan 12çeyrek gibi aradı yemeğe gidecem toplantı ancak bitti diye meğerse çiçekciye gidiyormuşş cnm benmmmmmmmmm
burcu haklı burunları tıkalı bunların o yuzden bencede
Oğlum sabah 8buçukta kutladı beni bi kka yaptı sırtından çıkmış
Çok sağol çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktandoğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle bebeğinle beraber nice mutlu yaşlara opuyorumnanaktan
bence dee almaz diye düşünmüştüümm:lepi:alkisalkisalkishihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:
aferın enışteye
Çok sağol canım:)Pelin sprey ise yariyor cidden he. Bugun ben yapayaim dedim sıktım hemen hapsurdu Allah ne verdiyse cikti .
Dogum gunun kutlu olsun :)
nazancım nice yaşlara inşallah güzel oğlun ve eşinle...
ben sabahki pastadan alabilirmi şöylee büyükçe bir dilim:))
Çok sağol çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan
bence dee almaz diye düşünmüştüümm:lepi:alkisalkisalkis
Çok sağol canım:)
Ne spreyi buu??
yaw burcu denız suyuda sprey o da aynı etkıyı yapyr
ama sprey 4 gun kllanıp 2-3 gun ara verılmelıymış ya o yuzden sıkıntım yoksa bugun denız suyu sıktım yıne açtı
saat 1 oldu kahvaltı masası halaaa duruyo..ev süpürülecek,ütü yapılacak yemek yok ve duş almalıyım..ama canım hiçbirini yapmak istemiyo
saat 1 oldu kahvaltı masası halaaa duruyo..ev süpürülecek,ütü yapılacak yemek yok ve duş almalıyım..ama canım hiçbirini yapmak istemiyo
Oğlum sabah 8buçukta kutladı beni bi kka yaptı sırtından çıkmış
senem sen ne tarafta oturuyorsun anadolu yakası mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?