2009 Aralık Anneleri

herkese iyi geceler nehir ancak uyudu...ve doğumgününü kutluyorum bu arada...:)

doğum günün kutlu olsun nazaaaaaannnnnnn happy birthday to youuuuu bebişin eşin ve sevdiklerinle uzun seneler inşallah anne oldun inşallah anneannede olursun
Çoook sağolun arkadaşlar.inş.hepimiz çok mutlu olalım eşlerimizle ve bebişlerimizle.
Bernaa börtdeyim bugün sen de hepi le bariilülülülülülü

herkese günaydın kızlar, çok yazmışsınız okuyamadım, herkes iyidir umarım....olumunekankayizsmile

bi kahve sigara içip geliyim ben....sempatiksalakcinni
çok kötüsüüüüüüüüünnnnnnnnnnn ((
kuzumun yeni fotoğraflarını opuyorumnanaktan yükledim
maşallah kuzunaaaaa

benden hepsini aldı hatta fotokopi çektirdi bide

Ayy kociş çiçek getirdiiiopuyorumnanaktan 12çeyrek gibi aradı yemeğe gidecem toplantı ancak bitti diye meğerse çiçekciye gidiyormuşş cnm benmmmmmmmmm

Ayy kociş çiçek getirdiiiopuyorumnanaktan 12çeyrek gibi aradı yemeğe gidecem toplantı ancak bitti diye meğerse çiçekciye gidiyormuşş cnm benmmmmmmmmm

doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle bebeğinle beraber nice mutlu yaşlara opuyorumnanaktan

doğum günün kutlu olsun canım, sevdiklerinle bebeğinle beraber nice mutlu yaşlara opuyorumnanaktan
Çok sağol çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan
hihoyyythihoyyythihoyyyt:teytey:

aferın enışteye
bence dee almaz diye düşünmüştüümm:lepi:alkisalkisalkis
Pelin sprey ise yariyor cidden he. Bugun ben yapayaim dedim sıktım hemen hapsurdu Allah ne verdiyse cikti .

Dogum gunun kutlu olsun :)
Çok sağol canım:)
Ne spreyi buu??

nazancım nice yaşlara inşallah güzel oğlun ve eşinle...
ben sabahki pastadan alabilirmi şöylee büyükçe bir dilim:))

yaw burcu denız suyuda sprey o da aynı etkıyı yapyr
ama sprey 4 gun kllanıp 2-3 gun ara verılmelıymış ya o yuzden sıkıntım yoksa bugun denız suyu sıktım yıne açtı

saat 1 oldu kahvaltı masası halaaa duruyo..ev süpürülecek,ütü yapılacak yemek yok ve duş almalıyım..ama canım hiçbirini yapmak istemiyo

Çok sağol çok teşekkür ederim canımmopuyorumnanaktan

bence dee almaz diye düşünmüştüümm:lepi:alkisalkisalkis

Çok sağol canım:)
Ne spreyi buu??

yaw burcu denız suyuda sprey o da aynı etkıyı yapyr
ama sprey 4 gun kllanıp 2-3 gun ara verılmelıymış ya o yuzden sıkıntım yoksa bugun denız suyu sıktım yıne açtı

Burun icin Nazan . Arzu almis memnun kalmis bende kaldim .
Ben kullanmadim hic daha once deniz suyu spreyi . Ama sevdim sprey olayini.
saat 1 oldu kahvaltı masası halaaa duruyo..ev süpürülecek,ütü yapılacak yemek yok ve duş almalıyım..ama canım hiçbirini yapmak istemiyo

Ah ah Oznur bi de ben tasincam simdi 1 aya kadar . Nasil yapcam bilmiyorum . Annem yok filan .

çok işin varmış öznur, sen sayarken bana fenalık geldi, kolay gelsin, zeyneple nasıl yapacaksan hepsini

benim kuzu da uykuda ağlamaya başladı 2 gündür böyle.şimdi de aynısını yaptı bilmiyorumkismile

bendede çok iş var evı süpürmektn baslyım barı
mına dryr sesınden süpürgenın
uyuyuncada bıraz ders bkyım offfff
yemek köfte kızartayım köfte ve tavuktan öggg geldi ama bunada şükür dımı :)))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…