2009 Aralık Anneleri

Kızlar kendime aktivite arkadaşı arıyorum kaydirigubbakcemile2, 10 senelik iş hayatından sonra eve kapanmak ve birde üzerine çocuk yapmak hiç kolay değil, eee çocuksuz arkadaşlarla da görüşme sıklığı azalıyo bi yandan da. Aağıdaki özelliklere uyan arkadaşlarla zaman zaman değişik aktivitelerde bulunuruz diye düşündüm olumunekankayizsmile
- Anadolu yakasında ikamet eden (Maltepe, Küçükyalı civarı tercih sebebidir)
- Gezmeyi, eğlenmeyi,alışverişi seven
- Canlı neşeli aktif
- Nerde ne ucuz, ne ne kadar bilen
- Parklarda, bahçelerde çocuklarla gezilebilecek

kızlar dün palladıuma gitmiştim orda bebek bakım odasında birşeye tanık oldum sini oldum... kıskandım karıyı..
bebeği bir kadın bezliyordu diğer sosetik tip de yanında dikiliyordu.. sonra geçti amzirme koltuğuna oturdu, memesini açtı.. kadın getirdi kucağına verdi.. annem annnanne misiniz baban nemi diye sordu.. kadın da bakıcıyım ben dedi.. neyse anne olan şahsiyet bebeği 5-7 dk filan emzirdi.. accık üstüne damladı süt filan.. bakıcı sordu.. üzerini değişsekmi dedi.. anne olan şahsiyet üst kısmı değişebiliriz ne var alternatif diye sordu.. doydumu bebiş diye de ekledi, bakıcı da doymadıysa ağlar ozaman mama yaparız dedi.. o sadece meme verdi diğer her işi bakıcı yaptı, daha bebeğin çantasında ne olduğunu bilmiyordu hasbam.. sinir oldum ya .. hem rahatlığını kıskandım.. hemde garip geldi ne bileyim..

çok huysuz bugün benimki (((((((((((
okuduğum yeri hatırlamıyorum ama ağlama bebeği rahatlattığı için ağlarmışlar uyku arası bebekler

kızlar kaç zamandır soracam unutuyorum ben doğumdan bu yana acayip elektrikliyim eşimi öpüyorum çarpıyorum kapıyı tutuyorum çarpıyor bebeği bile çarptım artık kucağıma almadan önce koltuğun metal kısmına dokunuyorum bazen çat diye ses çikıyor sizde var mı çıplak ayak toprağa basmak lazım dün annemde bassaydım keşke

seni çarpıcı kadın seniiiii :jeyyar:
yasakkelime allahtan samsundayım tehlike yok benin için :))))

bende bazı bazı hep olurdu.. seninkide stresten oluyodur belki malum artık stres topu gibiyizsempatiksalakcinni

ya kızlar oku oku sabahtan beri anca bitirebildim ne çok şey yazılmış. Benimde büyük kızım yine hasta okuldan sürekli hastalık kapıyor. Dün Elamında rota aşısını yaptırdım.Bugünde ben tetenozun 3. dozunu yaptırdım artık 10 yılda bir olunursa koruyuculuk devam edermiş.

acil cvp
mına acayıp bır kaka yaptı çok koyu yeşil acayıp kokuyo
bezı doktora göndersem olurmu oylemı ınceliyorlardı kakayı

5 gundur yapmıyor dıye fıtılle yaptırdım
acayıp sıvı ve çok koyu yeşil siyaha yakın emır ılacımı yaptı kı acaba gerçi 2 hafta oldu baslayalı hıç böyle olmamıştı demır ılacı alıyoruz dıye hergun yapıyordu 5 gun yapmadı dıyemı acaba
doktoru 5 te çıkıyor ne yapsam bezı göndersemmı

geçmiş olsun canım büyük kızınada ela kızımızada sanada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…