benim kuzu da uykuda ağlamaya başladı 2 gündür böyle.şimdi de aynısını yaptı bilmiyorumkismile
bunlar çok fena.onlarda bizim gibi forum mu olusturup görüşüyorlar herhalde:1hug:
kızlar kaç zamandır soracam unutuyorum ben doğumdan bu yana acayip elektrikliyim eşimi öpüyorum çarpıyorum kapıyı tutuyorum çarpıyor bebeği bile çarptım artık kucağıma almadan önce koltuğun metal kısmına dokunuyorum bazen çat diye ses çikıyor sizde var mı çıplak ayak toprağa basmak lazım dün annemde bassaydım keşke
bende bazı bazı hep olurdu.. seninkide stresten oluyodur belki malum artık stres topu gibiyizsempatiksalakcinnikızlar kaç zamandır soracam unutuyorum ben doğumdan bu yana acayip elektrikliyim eşimi öpüyorum çarpıyorum kapıyı tutuyorum çarpıyor bebeği bile çarptım artık kucağıma almadan önce koltuğun metal kısmına dokunuyorum bazen çat diye ses çikıyor sizde var mı çıplak ayak toprağa basmak lazım dün annemde bassaydım keşke
seni çarpıcı kadın seniiiii :jeyyar:
yasakkelime allahtan samsundayım tehlike yok benin için :))))
trafo gibiyim samsunada yeter bende ki elektrik
ya kızlar oku oku sabahtan beri anca bitirebildim ne çok şey yazılmış. Benimde büyük kızım yine hasta okuldan sürekli hastalık kapıyor. Dün Elamında rota aşısını yaptırdım.Bugünde ben tetenozun 3. dozunu yaptırdım artık 10 yılda bir olunursa koruyuculuk devam edermiş.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?