ne zamandır fırsat bulup yazamadım kızımın iştahsızlığı ve her beslenmede kaka yapması devam ediyor. kendi doktorumuz kakayla ilgili her ne kadar normal dese de içimiz rahat etmedi ve geçen hafta Yeditepe Üniversitesine çocuk gastroentrolojiye götürdük. Adam mide yada bağırsakla ilgili bir sorun olabilir dedi, bisürü idrar,kan,kaka ve egg testi istedi. Hastanede toplam fiyat 620 lira çıkınca biraz daha beklemeye karar verdik. Hala günde 10-12 kez kaka yapıyo. Eşimle testleri yaptırıp yaptırmama konusunda karar veremiyoruz, herkes biraz bekleyin falan diyor. 1,5 ay önce 150 cc mama içerken şimdi 90ccyi zor bitiriyor. Kızım zaten ilk ay hiç kilo almamıştı, bu gidişat beni tedirgin ediyor.
Gunden gune iyi olmuyor artik . Eskiden atesi 37 lerde filandi simdi atesi icin 38.9 gorduk gece buza sokcaklardi filan diyor bana . Hastaneye yatarken kendi yuruyordu simdi yardimla. Teshis hala yok . Normal bir hastane olsa inan yolmak icin yapiyorlar derdim . Cerrahpasa bulamiyorsa baskasi nasil bulcak . İcim aciyor parcalaniyorda iste Eylül icin gulmeye calisiyorum yalandan .
sürekli sürekli sürekliiiiiii yemek ihtiyacı içerisindeyim cokacimcoook
tatlıyı hiiiiç sevmeyen ben tatlı krizlerine giriyorum :icecream:
söylemesi ayıp 2günde 1 kutu krem çikolata gidiyo akannehir (tabi bu sadece tatlı kısmı)
ve bu doğumdan beri böyle
ne yapcam ben yaaaaa sempatiksalakcinni
benim gibi olan varmı?
bende normal doğum yaptım 2 saat sancı çektim rahattım ama benim doğumumda çok hiç sitenmeyen bir durum oldu ve neihrin omzu kolu takıldı...
10 gün kolunu oynatamadı miniğimn...1 ayda ancak toplardı ki çapaya doktorlara falan götürdük...estetik opereasyomalra akdar uzayan bir süreci olabiliyor kol takılmalarının istenmyen bir durum yani..allah korusun çok şkür atlattık şu anda iyi ama boynunda doğarken çekmeden dolayı bir zorlanma oldu
şimdi onun için her gün fizik tedavisi var evde yaptırıyorum boyun hareketlerini ...o da geçti gibi ama ben de benden gittim ...allah bunu aratmasın diyorum miniklerimizi korusun ne diyim...
her yolu denıyorum melıke.ıyılıkle konusuyorum,bagırıp cagırıyorum hatta sinirden agladıgım zamanlar bıle oluyo ama,adam dısarıya parcalıyo kendını,kendı evıne ailesıne gelınce de duyarsızlaşıyo ilgizsiz davranıyo düşünmüyo işte benı ne kadar zor durumda bırakacagını.hamıleykende 9 ay boyunca karnım burnumda mısafır agırlıyıp durdum...sinirlerım çok bozuk cidden.
bazen kendıme gıcık oluyorum yazmayayım dıyorum ama engel olamıyorum dıyeceksın belki bu benım düşüncem sanane ama yazacgm :))))
bazen çok şey okumak bilmek ii degil diye duşunuyorum bız bu kadar okur bılgı sahıbı olmaya kalkarsak doktorlar nıye var yada doktorlara nasıl guvenecegız ikilemde kalmaklamı gececek hayatımız mınanın doktoruna guvenıyorum mecburumda guvenmeye ne ilaç verse kullanacagım Allaha emanet bebegım ılkönce sonrada doktor teyzemıze
diyeceksın ne oldu şimdi durduk yere neden ustune alındın ustune alınmak degılde hanı hayret falan edıyorsun ya o garip geldi
yaa bu tv ile başımız dertte yok illa bakacak gazını çıkarırken bile kucağımda acayip şekillere giriyor sırf televizyonu görsün diye engelleyemiyorum emerken bile arada çıkarıp bakıyor sonra tekrar emiyor sinir oluyorum sanki anlıyor yasakladıkça izlemeye çalışıyor
ewt cnm kışlık aldım %50 ındırım vardı 15 gun önce
msnden yazyrm sana çokda kalıtelı kargo masrafıda 3 tl dı sanırım
kızım bu ay hiç kilo almamış dr mama başla dedi çok çok üzgünümsenağlamasenağlama
5 gundur yapmıyor dıye fıtılle yaptırdım
acayıp sıvı ve çok koyu yeşil siyaha yakın emır ılacımı yaptı kı acaba gerçi 2 hafta oldu baslayalı hıç böyle olmamıştı demır ılacı alıyoruz dıye hergun yapıyordu 5 gun yapmadı dıyemı acaba
doktoru 5 te çıkıyor ne yapsam bezı göndersemmı
evet pelin bezi gönder doktora sana değişik geldiyse.. canım endişelenme inşallah bişey yokturacil cvp
mına acayıp bır kaka yaptı çok koyu yeşil acayıp kokuyo
bezı doktora göndersem olurmu oylemı ınceliyorlardı kakayı
geçmiş olsun canım.benim kızımında kilo alımı yavaş.
çok çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
evet var canım.benimde tatlısız geçmiyor öğünlerim.birde bende gebelik şekeri vardı.şimdi ne alemde bilmiyorum.doğumdan sonra ölçüm yaptıramadım henüz..
benim doğumdada kolu ensesinde gelmişti kızım.çok zor oldu doğumum o yüzden.zaten en zor doğum şekli oymuş.ama dr m tecrübeliydi ve çok şükür birşey olmadı.
bozma moralini canım ya.
katılıyorum sana.bugün dr daydık kızım çok hasta.iğne verdi 5 tane.bugün yapıldı biri.antibiyotik var içinde.ne yapayım şimdi güvenmeyip dr.a kızımı hastalığıyla baş başamı bırakayım.
evet bizimkide aynen böyle.
canım banada yazarmısın adresi.
benim kızımda yine kilo almamış bir haftadır.zaten çok hasta.canım çok sıkılıyor...
katılıyorum sana.bugün dr daydık kızım çok hasta.iğne verdi 5 tane.bugün yapıldı biri.antibiyotik var içinde.ne yapayım şimdi güvenmeyip dr.a kızımı hastalığıyla baş başamı bırakayım.
benim kızımda yine kilo almamış bir haftadır.zaten çok hasta.canım çok sıkılıyor...
kızlar dün palladıuma gitmiştim orda bebek bakım odasında birşeye tanık oldum sini oldum... kıskandım karıyı..
bebeği bir kadın bezliyordu diğer sosetik tip de yanında dikiliyordu.. sonra geçti amzirme koltuğuna oturdu, memesini açtı.. kadın getirdi kucağına verdi.. annem annnanne misiniz baban nemi diye sordu.. kadın da bakıcıyım ben dedi.. neyse anne olan şahsiyet bebeği 5-7 dk filan emzirdi.. accık üstüne damladı süt filan.. bakıcı sordu.. üzerini değişsekmi dedi.. anne olan şahsiyet üst kısmı değişebiliriz ne var alternatif diye sordu.. doydumu bebiş diye de ekledi, bakıcı da doymadıysa ağlar ozaman mama yaparız dedi.. o sadece meme verdi diğer her işi bakıcı yaptı, daha bebeğin çantasında ne olduğunu bilmiyordu hasbam.. sinir oldum ya .. hem rahatlığını kıskandım.. hemde garip geldi ne bileyim..
acil cvp
mına acayıp bır kaka yaptı çok koyu yeşil acayıp kokuyo
bezı doktora göndersem olurmu oylemı ınceliyorlardı kakayı
kızım bu ay hiç kilo almamış dr mama başla dedi çok çok üzgünümsenağlamasenağlama
olumunekankayizsmile canım benimmmm, onlar bebekleriyle kaliteli vakit geçiren değerli anneler... bizde anneyiz die geçiniyoruz işte mafoldumben
bizim buralardada öle tiplerden öle çok varki görsen :))))
çok çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.
evet var canım.benimde tatlısız geçmiyor öğünlerim.birde bende gebelik şekeri vardı.şimdi ne alemde bilmiyorum.doğumdan sonra ölçüm yaptıramadım henüz..
benim doğumdada kolu ensesinde gelmişti kızım.çok zor oldu doğumum o yüzden.zaten en zor doğum şekli oymuş.ama dr m tecrübeliydi ve çok şükür birşey olmadı.
bozma moralini canım ya.
evet bizimkide aynen böyle.
canım banada yazarmısın adresi.
kızlar kaç zamandır soracam unutuyorum ben doğumdan bu yana acayip elektrikliyim eşimi öpüyorum çarpıyorum kapıyı tutuyorum çarpıyor bebeği bile çarptım artık kucağıma almadan önce koltuğun metal kısmına dokunuyorum bazen çat diye ses çikıyor sizde var mı çıplak ayak toprağa basmak lazım dün annemde bassaydım keşke
geçmiş olsun ufaklıga geçmez inşallahya kızlar oku oku sabahtan beri anca bitirebildim ne çok şey yazılmış. Benimde büyük kızım yine hasta okuldan sürekli hastalık kapıyor. Dün Elamında rota aşısını yaptırdım.Bugünde ben tetenozun 3. dozunu yaptırdım artık 10 yılda bir olunursa koruyuculuk devam edermiş.
uzulme yaw doysunda bebiş önemlıolan okızım bu ay hiç kilo almamış dr mama başla dedi çok çok üzgünümsenağlamasenağlama
ticker da yapamadım zaten kızımın ayı günü görünmüyo.
yadırgayan olabilir ama bende de para olsa aynısı olurdum valla
Sgk ya verdim evraklari . Gelsin paraciklar.
Konak olduk biz ya . Sampuan + Tarak varmi baska cozumu . Konak dedigimiz sey boyle soyuluyorms gibi oluyor degil mi ayrica
Sgk ya verdim evraklari . Gelsin paraciklar.
Konak olduk biz ya . Sampuan + Tarak varmi baska cozumu . Konak dedigimiz sey boyle soyuluyorms gibi oluyor degil mi ayrica
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?