2009 Aralık Anneleri

geçmiş olsun canım.benim kızımında kilo alımı yavaş.

çok çok geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin.

evet var canım.benimde tatlısız geçmiyor öğünlerim.birde bende gebelik şekeri vardı.şimdi ne alemde bilmiyorum.doğumdan sonra ölçüm yaptıramadım henüz..

benim doğumdada kolu ensesinde gelmişti kızım.çok zor oldu doğumum o yüzden.zaten en zor doğum şekli oymuş.ama dr m tecrübeliydi ve çok şükür birşey olmadı.

bozma moralini canım ya.

katılıyorum sana.bugün dr daydık kızım çok hasta.iğne verdi 5 tane.bugün yapıldı biri.antibiyotik var içinde.ne yapayım şimdi güvenmeyip dr.a kızımı hastalığıyla baş başamı bırakayım.

evet bizimkide aynen böyle.

ewt cnm kışlık aldım %50 ındırım vardı 15 gun önce
msnden yazyrm sana çokda kalıtelı kargo masrafıda 3 tl dı sanırım

canım banada yazarmısın adresi.

kızım bu ay hiç kilo almamış dr mama başla dedi çok çok üzgünümsenağlamasenağlama

benim kızımda yine kilo almamış bir haftadır.zaten çok hasta.canım çok sıkılıyor...

dur kız panik yapma
demir ilacı kabızda yapar ishalde
renginide koyulaştırır merak etme
yeğenimden biliyorum
ama çok koyuysa içini rahatlatmak istiyosan bezini götür bezden bakıyolar canım

iiiinşallah geçer biran evvel bu tatlı krizleri yoksa sonumuzu düşünemiyorum :1ninca:
bu dönemlerde kilo alımı yavaşlıyo bebeklerin 1 haftada almayabilir

e ondandır işte pelin meak etme, hem demir ilacı bizimkini bile öyle yapmıyormu tövbe tövbeeee..
hem bir haftalık hem demir ilacı kesin ondan ama sen yinede gönder yada ara sor.. için rahat etsin

eşim demırdendır kaç gundurde yapmayınca dedı bırdaha yaparsa götururuz dedi
prof olmuş bızım adamda haberım yok :)

bu arada geçmiş olsun canım nesi var bebeğinin

olumunekankayizsmile canım benimmmm, onlar bebekleriyle kaliteli vakit geçiren değerli anneler... bizde anneyiz die geçiniyoruz işte mafoldumben

bizim buralardada öle tiplerden öle çok varki görsen :))))

olumunekankayizsmile canım benimmmm, onlar bebekleriyle kaliteli vakit geçiren değerli anneler... bizde anneyiz die geçiniyoruz işte mafoldumben

bizim buralardada öle tiplerden öle çok varki görsen :))))

yadırgayan olabilir ama bende de para olsa aynısı olurdum valla

Sgk ya verdim evraklari . Gelsin paraciklar.

Konak olduk biz ya . Sampuan + Tarak varmi baska cozumu . Konak dedigimiz sey boyle soyuluyorms gibi oluyor degil mi ayrica

nesı varmş geçmiş olsun

bende yok hatta artık hıs bıle kalmadı uyuştu herbryerım
geçmiş olsun ufaklıga geçmez inşallah
kızım bu ay hiç kilo almamış dr mama başla dedi çok çok üzgünümsenağlamasenağlama
uzulme yaw doysunda bebiş önemlıolan o

ticker da yapamadım zaten kızımın ayı günü görünmüyo.

yaz bılgılerını

yadırgayan olabilir ama bende de para olsa aynısı olurdum valla

ben sana bişi diyimmi, seni burdan tanıdığım kadarıyla hayatta öle bi tip olmazdın çok paranda olsa...o ayrı bi boyut...onların yürekleri öleeeee bi geniş tiplerki...baksana kakanın rengi bozuk die panik yapıyosun, o karıların umrunda olmuyo bu durumlar onlar için önemli olan saçları, pırlantalarının boyutları )

Sgk ya verdim evraklari . Gelsin paraciklar.

Konak olduk biz ya . Sampuan + Tarak varmi baska cozumu . Konak dedigimiz sey boyle soyuluyorms gibi oluyor degil mi ayrica

bende öyle biliyodum burcu ama sadece öyle değilmiş sanırım zeynonun saç deriside sarı sarı olmuştu pazar günü zeytinyağı sürüp 1 saat beklettim sonra taradım bi güzel hepsi yumuşamıştı kabardı hemen sonra yıkadım tekrar taradım hiçbişeyi kalmadı..
bide kokuyodu yavrumun kafası terleyince üstelik bigün yıkayıp bigün yıkamıyorum benden çok yıkanıyo kaydirigubbakcemile3 şimdi kokmuyo maşallah:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…