funda senın kızın nasıl oldu
ben sana bişi diyimmi, seni burdan tanıdığım kadarıyla hayatta öle bi tip olmazdın çok paranda olsa...o ayrı bi boyut...onların yürekleri öleeeee bi geniş tiplerki...baksana kakanın rengi bozuk die panik yapıyosun, o karıların umrunda olmuyo bu durumlar onlar için önemli olan saçları, pırlantalarının boyutları)
canım mama veriyorum hemde anne sütü damak yüksekliği varmış o yüzden memeyi tutmakta zorlanıyomuş damaklı biberon önerdi sağıp biberonla hem mama hem meme veriyorum şimdi daha iyi Allah şükür çok kötydü ya Allah bütün bebeklere bol bol iştah ve sağlık versinnnnnnnnnn
canım mama veriyorum hemde anne sütü damak yüksekliği varmış o yüzden memeyi tutmakta zorlanıyomuş damaklı biberon önerdi sağıp biberonla hem mama hem meme veriyorum şimdi daha iyi Allah şükür çok kötydü ya Allah bütün bebeklere bol bol iştah ve sağlık versinnnnnnnnnn
tesekkur ederım kızlar
baş ağrım çok arttı
ayaklarım üşüyor
yağmura bkmakta zorlanıyorum ya allahm yardım et
baş ağrım çok arttı
ayaklarım üşüyor
cnm sende kansızlık olmasın oda başağrısı yapar bildiğim kadarıyla
baş ağrım çok arttı
ayaklarım üşüyor
bilmiyorum ki son ay 10 a düşmüştü kanım hap kullandım 11,5 çkmıştı doğumdan sonra hç ölçtürmedim elim ayağım tutmuyor ya yatamıyorumda
ay hastamı oluyosun ki
allah korusun hadi dün içtiğin bitki çayından iç ayağınıda sıcak suya sok
amin canım allah yardım etsin zor gurbette tek başına :teselli:
kesin kansızlık vardır cnm ben çok yaşadığım için yabancı gelmedi söylediklerin bi doktora gidip ölçtürde hemen ilaçlarına başlarsın
sürekli ağlayan bebeğim mamayı içince uyumaya başladı. anne sütü + mama devam etcem artık inşallah sütüm azalmaz. allahım herkese bol süt banadaaa
canım geçmiş olsun aklına kötü bişey getirme diyeceğim ben de öyleyim.ama her zaman moral veriyorsun aynı morali kendinden de esirgeme.kaydirigubbakcemile5
tuhhbaş ağrım çok arttı
ayaklarım üşüyor
ebruyu çok sık görmüyorum iki gündür hep burda olurdu halbuki canberk çokmu huysuz acaba?
bende öyle biliyodum burcu ama sadece öyle değilmiş sanırım zeynonun saç deriside sarı sarı olmuştu pazar günü zeytinyağı sürüp 1 saat beklettim sonra taradım bi güzel hepsi yumuşamıştı kabardı hemen sonra yıkadım tekrar taradım hiçbişeyi kalmadı..
bide kokuyodu yavrumun kafası terleyince üstelik bigün yıkayıp bigün yıkamıyorum benden çok yıkanıyo kaydirigubbakcemile3 şimdi kokmuyo maşallah:))
ben de seni merak ediyordum.nasıl bebeğin diye?bize de dr iştah şurubu verdi sanki biraz fayda etti gibi.
yazdığım gibi işte canım ama yinede aman aman iştahı yok ne verdi sana iştah şurubu bana yazarmısın isim ve kullanımını senin bebiş iyi değil mi şimdi???
bende öyle biliyodum burcu ama sadece öyle değilmiş sanırım zeynonun saç deriside sarı sarı olmuştu pazar günü zeytinyağı sürüp 1 saat beklettim sonra taradım bi güzel hepsi yumuşamıştı kabardı hemen sonra yıkadım tekrar taradım hiçbişeyi kalmadı..
bide kokuyodu yavrumun kafası terleyince üstelik bigün yıkayıp bigün yıkamıyorum benden çok yıkanıyo kaydirigubbakcemile3 şimdi kokmuyo maşallah:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?