2009 Aralık Anneleri

funda senın kızın nasıl oldu

canım mama veriyorum hemde anne sütü damak yüksekliği varmış o yüzden memeyi tutmakta zorlanıyomuş damaklı biberon önerdi sağıp biberonla hem mama hem meme veriyorum şimdi daha iyi Allah şükür çok kötydü ya Allah bütün bebeklere bol bol iştah ve sağlık versinnnnnnnnnn

yaw ben bakıcıyla gezmek anlamında dedım tabı endişelenırdım tabi önemserdım ama şöyle tecrubeli bir bakıcıda alırdım valla yanıma fenamı olurdu

ben de seni merak ediyordum.nasıl bebeğin diye?bize de dr iştah şurubu verdi sanki biraz fayda etti gibi.

amın iyi çok şukur nedenı de çözumude bulunmuş dermansız derdımız olmasın

baş ağrım çok arttı
ayaklarım üşüyor
yağmura bkmakta zorlanıyorum ya allahm yardım et

ebruyu çok sık görmüyorum iki gündür hep burda olurdu halbuki canberk çokmu huysuz acaba?

cnm sende kansızlık olmasın oda başağrısı yapar bildiğim kadarıyla

bilmiyorum ki son ay 10 a düşmüştü kanım hap kullandım 11,5 çkmıştı doğumdan sonra hç ölçtürmedim elim ayağım tutmuyor ya yatamıyorumda

sürekli ağlayan bebeğim mamayı içince uyumaya başladı. anne sütü + mama devam etcem artık inşallah sütüm azalmaz. allahım herkese bol süt banadaaa

baş ağrım çok arttı
ayaklarım üşüyor

ay hastamı oluyosun ki
allah korusun hadi dün içtiğin bitki çayından iç ayağınıda sıcak suya sok
amin canım allah yardım etsin zor gurbette tek başına :teselli:

bilmiyorum ki son ay 10 a düşmüştü kanım hap kullandım 11,5 çkmıştı doğumdan sonra hç ölçtürmedim elim ayağım tutmuyor ya yatamıyorumda

kesin kansızlık vardır cnm ben çok yaşadığım için yabancı gelmedi söylediklerin bi doktora gidip ölçtürde hemen ilaçlarına başlarsın

ay hastamı oluyosun ki
allah korusun hadi dün içtiğin bitki çayından iç ayağınıda sıcak suya sok
amin canım allah yardım etsin zor gurbette tek başına :teselli:

allah korusun inş hasta olmam naparım eşimin işleride yoğun
içtim cnm banamısın demedi
eşimi aradım hap alıcak gelirken patik falan giydim klimayıda açamıyrum içersi güzel yağmura zararı olur sıcağın eşimde geç gelcekmiş şansıma

kesin kansızlık vardır cnm ben çok yaşadığım için yabancı gelmedi söylediklerin bi doktora gidip ölçtürde hemen ilaçlarına başlarsın

olabilir öznur aklıma gelmemişti hiç yağmuru kontrole götürdüğümde baktırayım bnde

sürekli ağlayan bebeğim mamayı içince uyumaya başladı. anne sütü + mama devam etcem artık inşallah sütüm azalmaz. allahım herkese bol süt banadaaa

bak sevın bence mamaya basladıgına uzulcegıne bebişin doyduda rahatladı kuzu azalmaz sutun emzırmeyı kesme yeter

canım geçmiş olsun aklına kötü bişey getirme diyeceğim ben de öyleyim.ama her zaman moral veriyorsun aynı morali kendinden de esirgeme.kaydirigubbakcemile5

:1hug:teşekkurler

baş ağrım çok arttı
ayaklarım üşüyor
tuhh
ıhlamur falan iç canan ya şifayı kapmak uzeresın anlaşılan olmadı yagmurun varsa calpolü iç parasetemol var içinde ya ii gelir bebiş içtiğine göre senınde içmende sakınca yok emzırıyorsun dıye

ebruyu çok sık görmüyorum iki gündür hep burda olurdu halbuki canberk çokmu huysuz acaba?

bende meraklanmıyor degilim okuyordur onlıne olmadan ebru bır ses ver rahatlayalım

Eylülünde kafasi sari sari olmus . Hemen bende oyle yapaim bari

ben de seni merak ediyordum.nasıl bebeğin diye?bize de dr iştah şurubu verdi sanki biraz fayda etti gibi.

yazdığım gibi işte canım ama yinede aman aman iştahı yok ne verdi sana iştah şurubu bana yazarmısın isim ve kullanımını senin bebiş iyi değil mi şimdi???

yazdığım gibi işte canım ama yinede aman aman iştahı yok ne verdi sana iştah şurubu bana yazarmısın isim ve kullanımını senin bebiş iyi değil mi şimdi???

canım ben gene dr değiştirdim.bu dr bayan daha ilgili en azından.unadix3 diye bir şurup .armut aromalı bu markanın kolik bebekler için de şurubu var.sabahları tok karnına 1 tatlı kaşığı veriyorum.dr bana 1 hafta dene dedi.eğer bir değişiklik görmezsen kullanma dedi.2 haftadır kullanıyorum.en azından aldığı mama miktarı arttı ve beni emerken önceki gibi zorlanmıyor.gene bazen aksileşmiyor değil ama öncekine kıyasla daha düzene girdi beslenmesi ve tabi uykumuzda maşallah diyeyim..

oznur bızdede kaslarda konak olmustu dr bepanten surun dedı bende kullandım bır sure gectı. basınada zaman zaman suruyorum faydası oluyor. hatta nehırın cıldı cok hassas. her kremı kabul etmıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…