2009 Aralık Anneleri

cadı ağladı lokmamı bitirip alacaktım sustu baktım uyumuş sırf gıcıklık olsun diye yapıyorlar galiba

Sgk ya verdim evraklari . Gelsin paraciklar.

Konak olduk biz ya . Sampuan + Tarak varmi baska cozumu . Konak dedigimiz sey boyle soyuluyorms gibi oluyor degil mi ayrica

Burcu bayodan 1 saat önce kafasına bebe yağı sür yumuşasın iyice sonra da çok sık dişli bir tarakla tercihen konak tarağı tara. Peşine de yıka.Ama en geç iki günde bir bunu tekrar etmen gerekiyor.

Burcu bayodan 1 saat önce kafasına bebe yağı sür yumuşasın iyice sonra da çok sık dişli bir tarakla tercihen konak tarağı tara. Peşine de yıka.Ama en geç iki günde bir bunu tekrar etmen gerekiyor.

Konak taragi alayim da bari . Neden olurki acaba

slm kızlar moralim çok bozuk oğluma hamileyken ultrasonda bakıldığında böbreğinin birinde kanal daralması var ve buda ciddi enfeksiyonlara yol açar denmişti..ama doğumdan sonra düzelebilir demişlerdi hastaneye gittik doktor ultrason istedi ve sonuç aynı....hala bir böbreğinin kanalı dar çok can sıkıcı allah beterini vermesin...dünde yine elazığda deprem oldu iyice bunalıma girdim yine....tek başına korkuyorum ailem izmirde yasıo keske burda olsalardı eşimin nöbetlerinde bile tekim ben(

baş ağrım çok arttı
ayaklarım üşüyor
yağmura bkmakta zorlanıyorum ya allahm yardım et
Ah Canan yalnızlık çok zor canım Allah güç kuvvet versin. Eşinde yok değil mi yanında?
Ben de dün gece çok rahatsızlandım mide bulantısı ishal karın ağrısı falan sanırım bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum. Sabah teyzemi çağırdım hemen gelene kadar da eşimi işe yollayamadım. Bebişle çok zor hastalık Allah yardımcımız olsun.
ebruyu çok sık görmüyorum iki gündür hep burda olurdu halbuki canberk çokmu huysuz acaba?

Öznur canım Canberk iyi çok şükür de ben iyi değilim işte. Dün gezdik gezdik geldik acısı çıktı işin acaip tarafı gece ben uyuyamadım hastalıktan ama maaşallah oğluş beşe kadar uyudu kesintisiz. Aman yavruşlar hasta olmasında biz çekelim onların yerine de ödüm kopuyor oğlana da geçerse diye.

Ya bende Eylülle yok ev bakmaya yok Sgk ya filan gittim cok korkuyorum hasta etcem onu diye . Ne takintili hatun oldum ben ya

arkadaşlar kızım hastalandı, öksürüyor, bronşlar dolu dolu, gece hiç uyumadı, bugün doktora gidiyoruz, dua edin ne olur...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…