açtım canım açtığım gibi de seni yendim naberrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Cok gecmis olsun .[/QUOTE .!.:sağol canım.baban nasıl oldu.umarım daha iyidir.sana daha öncede yazmıştım.benim babamda doğumumdan iki gün önce rahatsızlanmış tam 1 ay boyunca hastaneyle ev arası gidip gelmişti.hastanedede yattı evdede.kaç tane dr a gitti ne kadar tahlil yapıldı ama birşey çıkmadı.çok rahatsızdı ama şimdi daha iyi çok şükür..Allah acil şifalar versin..
tabii canım saçma sapan bişi zaten Allah korusun yaaa....bende de var ama bi kere bile kullanmadım olacak gibi bişi deil....
ayyyy Allah korusdun ben bel ağrısından almadım yoksa çok istiyordum bebek çok rahat ediyor diyorlardı sözde
sağol canım.baban nasıl oldu.umarım daha iyidir.sana daha öncede yazmıştım.benim babamda doğumumdan iki gün önce rahatsızlanmış tam 1 ay boyunca hastaneyle ev arası gidip gelmişti.hastanedede yattı evdede.kaç tane dr a gitti ne kadar tahlil yapıldı ama birşey çıkmadı.çok rahatsızdı ama şimdi daha iyi çok şükür..Allah acil şifalar versin..
Sagolasin hala cerrahpasa ve hala teshis yok bekliyoruz
nesı varmş geçmiş olsun
sağolun kızlar geçecek inşallah.burnu çok fena tıkalı,hırıltılı öksürük ve ateş..dr dün 5 tane iğne verdi.bronşit olmuş iğneleri yaptır Allah korusun zatürre olabilir dedi.birde öksürük şurubu verdi ventolin diye ama üzerinde tıbbi zaruret dışında hamilelerde ve emziren annelerde kullanılmamalı yazıyor biz çocuğa veriyoruz nasıl iş anlamadım.çok kötü yavrum uyuyamıyor tam dalıyor öksürükle uyanıyor.yine kilo almamış vermiş.mama sayısını yükseltti dr.bu sabah mama verdim öksürürken hepsini fışkırtarak kustu.içim yanıyor ya..bendede öksürük başladı ıhlamur içmeye başladım boğazlarım acıyor inş bende hasta olmam..lütfen dua edin çabuk geçsin..adım lütfiye bu ara onuda yazayım..
çok geçmiş olsun inşallah biran evvel iyileşir kuzun.
Sgk ya verdim evraklari . Gelsin paraciklar.
Konak olduk biz ya . Sampuan + Tarak varmi baska cozumu . Konak dedigimiz sey boyle soyuluyorms gibi oluyor degil mi ayrica
Burcu bayodan 1 saat önce kafasına bebe yağı sür yumuşasın iyice sonra da çok sık dişli bir tarakla tercihen konak tarağı tara. Peşine de yıka.Ama en geç iki günde bir bunu tekrar etmen gerekiyor.
Ah Canan yalnızlık çok zor canım Allah güç kuvvet versin. Eşinde yok değil mi yanında?baş ağrım çok arttı
ayaklarım üşüyor
yağmura bkmakta zorlanıyorum ya allahm yardım et
ebruyu çok sık görmüyorum iki gündür hep burda olurdu halbuki canberk çokmu huysuz acaba?
Ah Canan yalnızlık çok zor canım Allah güç kuvvet versin. Eşinde yok değil mi yanında?
Ben de dün gece çok rahatsızlandım mide bulantısı ishal karın ağrısı falan sanırım bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum. Sabah teyzemi çağırdım hemen gelene kadar da eşimi işe yollayamadım. Bebişle çok zor hastalık Allah yardımcımız olsun.
Öznur canım Canberk iyi çok şükür de ben iyi değilim işte. Dün gezdik gezdik geldik acısı çıktı işin acaip tarafı gece ben uyuyamadım hastalıktan ama maaşallah oğluş beşe kadar uyudu kesintisiz. Aman yavruşlar hasta olmasında biz çekelim onların yerine de ödüm kopuyor oğlana da geçerse diye.
nesı varmş geçmiş olsun
sağolun kızlar geçecek inşallah.burnu çok fena tıkalı,hırıltılı öksürük ve ateş..dr dün 5 tane iğne verdi.bronşit olmuş iğneleri yaptır Allah korusun zatürre olabilir dedi.birde öksürük şurubu verdi ventolin diye ama üzerinde tıbbi zaruret dışında hamilelerde ve emziren annelerde kullanılmamalı yazıyor biz çocuğa veriyoruz nasıl iş anlamadım.çok kötü yavrum uyuyamıyor tam dalıyor öksürükle uyanıyor.yine kilo almamış vermiş.mama sayısını yükseltti dr.bu sabah mama verdim öksürürken hepsini fışkırtarak kustu.içim yanıyor ya..bendede öksürük başladı ıhlamur içmeye başladım boğazlarım acıyor inş bende hasta olmam..lütfen dua edin çabuk geçsin..adım lütfiye bu ara onuda yazayım..
Çok çok geçmiş olsun canım bebişine. Allah şifa versin bir an önce. İnşallah iyileşir hemen yavrucuk çok üzüldüm.
Konak taragi alayim da bari . Neden olurki acaba
nesı varmş geçmiş olsun
çok üzüldüm ya geçmiş olsun bak bn dün bitki çayları yaptım ballı ıhlamur falan içtim akşam da eşim gelince minoset al demiştim ondan içtim bi tane pelin dedi dün denemek için calpoldende içtim biraz sonra yattım açtım klimayıda eşşim yağmura baktı sadece emzirmek için uyandım terlemişim eşim dedi zaten bi terlesen geçer allaha şükür iyiyim şimdi eğer imkanın varsa annen falan yakınlarda oturuyorsa çağır cnm dinlen
bebeğinede kıyamam ya sakın terli tutma sık sık değiştir üstünü cnm ya en kısa sürede iyileşşr inş :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?