2009 Aralık Anneleri

Allah korumuş geçmiş olsun arzu

diger topiklerde gördum çekilişle ayın bebegı seçilmiş sıraya konmuş
herkes ayın bebegıne hedıye yollamış üst limit 20 tl kargo parasıyla 25 e gelmiş haksızlık olnasın adıl hedıyeleşme olsun dıye katılmak isteyenlerın ısmını bklyrm bu arada adres vermek ıstemeyen olabilir kargo şubesınden teslımat dıyebiliriz
1-motherandbaby

QUOTE=MotherandBaby;12297045]diger topiklerde gördum çekilişle ayın bebegı seçilmiş sıraya konmuş
herkes ayın bebegıne hedıye yollamış üst limit 20 tl kargo parasıyla 25 e gelmiş haksızlık olnasın adıl hedıyeleşme olsun dıye katılmak isteyenlerın ısmını bklyrm bu arada adres vermek ıstemeyen olabilir kargo şubesınden teslımat dıyebiliriz
1-motherandbaby
2-Burcuk
3-serinus

ya kızlar bende katılmak istiyorum ama ben öyle hergün giripte tam takip edemiyorum geçmiş sayfaları bana özelden yazın sonucu tamamm

hayat24 hangi oyun için civi tahta istiyorsun
farmville facebookta olan oyun
ayy biri şu oyunu ayrıntılı anlatsın zahmet olmazsa bana gelen o altın ayılar kolyeler külçeler ne işe yarıyor nerde kullnaıcam onları boshayallersmile
arzu tüylerim diken diken oldu allah korumuş ya çok geçmiş olsun

1-motherandbaby
2-Burcuk
3-Serinus
4-Meybon
5-fms
6-hayat24

çekilişi nasıl yapıcaz pelin

bu arada ilk reglimi bugün oldum...

ve hala anormal sancılı geçiriyorum :S
evlen dediler, normal doğur dediler, sezeryanla doğur geçer dediler....anasını satıyım hepsini yaptım yok yok...sabahtan beri 3. apranaxım hala deli gibi ağrıyo.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…