Kızlar kanguyla İlgİlİ o haberİ okudum Şİmdİ de Şok oldum.. Bende heveslendİm, dÜn akŞam 20 tl ya Şu dandİklerden aldım evde bİr deneyİm dedİm memnun olursam İyİsİnden alırım dedİm sabah kahvaltı sofrasını toplıycaktım dur dedİm onun İÇİne koyayım askıları saĞlam gÖzÜktÜĞÜ halde bİr aÇıldı elİmİ atmamla ardayı tutmam bİr oldu.. Sİnİrİm gerİldİ.. Çok korktum.. EŞİmde dÜn dalga geÇİp duruyodu 114 tl ya bulmuŞtum netten chıcco nun kİnİ, ne gerek var buda aynı İŞİ gÖrmÜyomu demİŞtİ.. Akıl vaar mantık var adamlar enayİmİ pİyasada 20 tl ya varken nİye 100 kÜsÜre hatta daha fazlasına satsınlar dedİm demekkİ var bİr bİldİklerİ.. Demekkİ daha İyİ ve gÜvenlİ dedİm bana gÜldÜ, ucuz dİye İstemİyorum sandı.. Hey allahım.. Arayıp nerdeyse kavga edİcektİm ucuzu aldık Çocuk dÜŞseydİ İyİ mİ olurdu dİye ama neysekİ ucuz atlattım kendİmİ yatıŞtırdım.. Hala da gergİnİm..
nesı varmş geçmiş olsun
sağolun kızlar geçecek inşallah.burnu çok fena tıkalı,hırıltılı öksürük ve ateş..dr dün 5 tane iğne verdi.bronşit olmuş iğneleri yaptır Allah korusun zatürre olabilir dedi.birde öksürük şurubu verdi ventolin diye ama üzerinde tıbbi zaruret dışında hamilelerde ve emziren annelerde kullanılmamalı yazıyor biz çocuğa veriyoruz nasıl iş anlamadım.çok kötü yavrum uyuyamıyor tam dalıyor öksürükle uyanıyor.yine kilo almamış vermiş.mama sayısını yükseltti dr.bu sabah mama verdim öksürürken hepsini fışkırtarak kustu.içim yanıyor ya..bendede öksürük başladı ıhlamur içmeye başladım boğazlarım acıyor inş bende hasta olmam..lütfen dua edin çabuk geçsin..adım lütfiye bu ara onuda yazayım..
benimkide bronşiolit olmuştu içirdim ventolin günde 3 kere yarım ölçek
asist ve antibiyotikte içirdim mecbur ama düzeldi bebeğim
ver bebeğine bişey olmaz allahın izniyle düzelir
allahım kimseye helede çocuklara bebeklere hastalık verme :Saruboceq:
arkadaşlar kızım hastalandı, öksürüyor, bronşlar dolu dolu, gece hiç uyumadı, bugün doktora gidiyoruz, dua edin ne olur...
diger topiklerde gördum çekilişle ayın bebegı seçilmiş sıraya konmuş
herkes ayın bebegıne hedıye yollamış üst limit 20 tl kargo parasıyla 25 e gelmiş haksızlık olnasın adıl hedıyeleşme olsun dıye katılmak isteyenlerın ısmını bklyrm bu arada adres vermek ıstemeyen olabilir kargo şubesınden teslımat dıyebiliriz
1-motherandbaby
2-Burcuk
diger topiklerde gördum çekilişle ayın bebegı seçilmiş sıraya konmuş
herkes ayın bebegıne hedıye yollamış üst limit 20 tl kargo parasıyla 25 e gelmiş haksızlık olnasın adıl hedıyeleşme olsun dıye katılmak isteyenlerın ısmını bklyrm bu arada adres vermek ıstemeyen olabilir kargo şubesınden teslımat dıyebiliriz
1-motherandbaby
2-Burcuk
3-fms
farmville facebookta olan oyunhayat24 hangi oyun için civi tahta istiyorsun
arzu tüylerim diken diken oldu allah korumuş ya çok geçmiş olsunKızlar kanguyla ılgılı o haberı okudum Şımdı de Şok oldum.. Bende heveslendım, dÜn akŞam 20 tl ya Şu dandıklerden aldım evde bır deneyım dedım memnun olursam ıyısınden alırım dedım sabah kahvaltı sofrasını toplıycaktım dur dedım onun ıÇıne koyayım askıları saĞlam gÖzÜktÜĞÜ halde bır aÇıldı elımı atmamla ardayı tutmam bır oldu.. Sınırım gerıldı.. Çok korktum.. EŞımde dÜn dalga geÇıp duruyodu 114 tl ya bulmuŞtum netten chıcco nun kını, ne gerek var buda aynı ıŞı gÖrmÜyomu demıŞtı.. Akıl vaar mantık var adamlar enayımı pıyasada 20 tl ya varken nıye 100 kÜsÜre hatta daha fazlasına satsınlar dedım demekkı var bır bıldıklerı.. Demekkı daha ıyı ve gÜvenlı dedım bana gÜldÜ, ucuz dıye ıstemıyorum sandı.. Hey allahım.. Arayıp nerdeyse kavga edıcektım ucuzu aldık Çocuk dÜŞseydı ıyı mı olurdu dıye ama neysekı ucuz atlattım kendımı yatıŞtırdım.. Hala da gergınım..
QUOTE=MotherandBaby;12297045]diger topiklerde gördum çekilişle ayın bebegı seçilmiş sıraya konmuş
1-motherandbaby
2-Burcuk
3-serinus
farmville facebookta olan oyun
ayy biri şu oyunu ayrıntılı anlatsın zahmet olmazsa bana gelen o altın ayılar kolyeler külçeler ne işe yarıyor nerde kullnaıcam onları boshayallersmile
marketten 1xp ye siyah kazana benzer bişey var onu satın al
tarlanda herhangi biryere koy
hediye kutundaki altınları al onun içine gidecekler
10 altında yeşil koyun alıyosun ben 100 altınla kale kazandım mesela
ayy biri şu oyunu ayrıntılı anlatsın zahmet olmazsa bana gelen o altın ayılar kolyeler külçeler ne işe yarıyor nerde kullnaıcam onları boshayallersmile
tmm yasemin du bulayımda alayım
bulamadım ya
nerde tam olarak hangi grupta
bulamadım ya
nerde tam olarak hangi grupta
bilmiyorumkismile ayyyyy
hatırlamıyomki hangi grupta olduğunuuuuu
dekorasyon büyük ihtimalle yaw
ya kızlar bende katılmak istiyorum ama ben öyle hergün giripte tam takip edemiyorum geçmiş sayfaları bana özelden yazın sonucu tamamm
dediğin kazanı gördüm arkadaşın çiftliğine gittim orda var ama bnm markette yok heryerine baktım her gruba CADIARZUbilmiyorumkismile ayyyyy
hatırlamıyomki hangi grupta olduğunuuuuu
dekorasyon büyük ihtimalle yaw
acaba belli bi seviyeye gelince falanmı çıkıyo ya
bız kızlarla buluştugumuz zaman isimleri yazıp sırayla çekiliş yapalım dyrm canan
tmm pelin nasıl olcak şimdi haftada birmi ayda birmi nasıl yapıcaz hediye işini
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?