2009 Aralık Anneleri

tabii canım saçma sapan bişi zaten Allah korusun yaaa....bende de var ama bi kere bile kullanmadım olacak gibi bişi deil....

bnde hiç kullanmadım annem aldı bnmkini çok özeniyorum ille alcam dedi ama duruyo öle bn sevmiyorum yaa
çoçuk rahat olmuyo gibi geliyor zaten yağmur sıkıntılı bizim hayatta durmaz onun içinde

Allah şifa versin canım, seninde yardımcın olsun çok zor işin....:teselli:

bnde gurbetteyim ya eşimde hep nöbete göreve gder yalnız kalırım
aaskermi polismi eşin
tedavisi vardır bebeğin için sıkma canını diyecemde üzülmemek elde değil insan evladının tırnağı kırılsa içi cız ediyor allah şifa versin

evet ebru çok zor bebekle hasta olmak hele bi de yalnızsan inan yağmuru kucağıma almaya dermanım yoktu kollarım omuzlarım nasıl ağrıyordu mide bulantısıda cabası eşim 8 gibi geldi hap almş içtim yat hemen dedi bn bakarım yağpmura dedi sağolsun dinlendim bugün iyiyim çok şükür bnde çk kokrtum hastalanırda yağmura geçerse naparım die onlar ii olsunda biz çekeriz her acıyı hastalığı

Ya bende Eylülle yok ev bakmaya yok Sgk ya filan gittim cok korkuyorum hasta etcem onu diye . Ne takintili hatun oldum ben ya

bu takıntrı die düşündüğün gittikçe içine yerleşen panik atağa dönüşmesin dikkat et burcu
bnde aynı durumdayım çünkü yağmur hep gözümün önünde evin içinde bile telsizle geziom yemek yaparken ya yanıma alıyorum yada 10 kere gelip bakıom başına kusar falan die aklım çıkıyor

O acidan takintili oldum ki zaten . Yanindan hic ayrilmiyorum

melike yanlış tahtayı yolluyon ötekini yollıcan 3 oldu kullanmaıomkaydirigubbakcemile3

O acidan takintili oldum ki zaten . Yanindan hic ayrilmiyorum

bnde öyleyim ama burda bi arkadaş var oda öle yapmış panik atak oldum sonra çok çektim dio
gerçi insanın elinde değil bnden başka kimse bakamıcak bi yerini acıtıcak gibi geliyor sanki bn diğer odaya gidince uyuyunca kuscak yan döncek gibi gelio allahım korusun gece kaç kez kalkıp kalkıp sıçrayarak bakıyorum beşiğe

Bende de kuscak ve tikancak fobisi oldu resmen . Ne zaman geccek bilmiyorum ama yorucu oluyor .

eşim doktor canım gece nöbetleri varr
tedavisi ilerlerse ameliyat enfeksiyon kaparsa sık sık tek yol ameliyat..
saol canım tüm hasta bebklere sifa versinn

Ayaklarim deli gibi agriyor yasli teyzeler gibi oldum ben artik oturuken kalkarken off off seklindeyim ya

Bende de kuscak ve tikancak fobisi oldu resmen . Ne zaman geccek bilmiyorum ama yorucu oluyor .
ek gıdalara geçince düzeliyormuş genelde konuştuklarım öyle söylüyor
eşim doktor canım gece nöbetleri varr
tedavisi ilerlerse ameliyat enfeksiyon kaparsa sık sık tek yol ameliyat..
saol canım tüm hasta bebklere sifa versinn
allah yardımcın olsun bebeğine şifa diliyorum cnm
ahır için olan mı ev için olan mı

ahır at için çok eksiğim var ya çivi tahta tuığla sempatiksalakcinni
yardım edin bana

Kızlar kanguyla ılgılı o haberı okudum Şımdı de Şok oldum.. Bende heveslendım, dÜn akŞam 20 tl ya Şu dandıklerden aldım evde bır deneyım dedım memnun olursam ıyısınden alırım dedım sabah kahvaltı sofrasını toplıycaktım dur dedım onun ıÇıne koyayım askıları saĞlam gÖzÜktÜĞÜ halde bır aÇıldı elımı atmamla ardayı tutmam bır oldu.. Sınırım gerıldı.. Çok korktum.. EŞımde dÜn dalga geÇıp duruyodu 114 tl ya bulmuŞtum netten chıcco nun kını, ne gerek var buda aynı ıŞı gÖrmÜyomu demıŞtı.. Akıl vaar mantık var adamlar enayımı pıyasada 20 tl ya varken nıye 100 kÜsÜre hatta daha fazlasına satsınlar dedım demekkı var bır bıldıklerı.. Demekkı daha ıyı ve gÜvenlı dedım bana gÜldÜ, ucuz dıye ıstemıyorum sandı.. Hey allahım.. Arayıp nerdeyse kavga edıcektım ucuzu aldık Çocuk dÜŞseydı ıyı mı olurdu dıye ama neysekı ucuz atlattım kendımı yatıŞtırdım.. Hala da gergınım..

valla geçmiş olsun cnm ucuz atlatmışınnn.kanguruyla taşımakta çok rahat oluyor gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…