tabii canım saçma sapan bişi zaten Allah korusun yaaa....bende de var ama bi kere bile kullanmadım olacak gibi bişi deil....
slm kızlar moralim çok bozuk oğluma hamileyken ultrasonda bakıldığında böbreğinin birinde kanal daralması var ve buda ciddi enfeksiyonlara yol açar denmişti..ama doğumdan sonra düzelebilir demişlerdi hastaneye gittik doktor ultrason istedi ve sonuç aynı....hala bir böbreğinin kanalı dar çok can sıkıcı allah beterini vermesin...dünde yine elazığda deprem oldu iyice bunalıma girdim yine....tek başına korkuyorum ailem izmirde yasıo keske burda olsalardı eşimin nöbetlerinde bile tekim ben(
slm kızlar moralim çok bozuk oğluma hamileyken ultrasonda bakıldığında böbreğinin birinde kanal daralması var ve buda ciddi enfeksiyonlara yol açar denmişti..ama doğumdan sonra düzelebilir demişlerdi hastaneye gittik doktor ultrason istedi ve sonuç aynı....hala bir böbreğinin kanalı dar çok can sıkıcı allah beterini vermesin...dünde yine elazığda deprem oldu iyice bunalıma girdim yine....tek başına korkuyorum ailem izmirde yasıo keske burda olsalardı eşimin nöbetlerinde bile tekim ben(
Ah Canan yalnızlık çok zor canım Allah güç kuvvet versin. Eşinde yok değil mi yanında?
Ben de dün gece çok rahatsızlandım mide bulantısı ishal karın ağrısı falan sanırım bağırsak enfeksiyonu geçiriyorum. Sabah teyzemi çağırdım hemen gelene kadar da eşimi işe yollayamadım. Bebişle çok zor hastalık Allah yardımcımız olsun.
Öznur canım Canberk iyi çok şükür de ben iyi değilim işte. Dün gezdik gezdik geldik acısı çıktı işin acaip tarafı gece ben uyuyamadım hastalıktan ama maaşallah oğluş beşe kadar uyudu kesintisiz. Aman yavruşlar hasta olmasında biz çekelim onların yerine de ödüm kopuyor oğlana da geçerse diye.
Ya bende Eylülle yok ev bakmaya yok Sgk ya filan gittim cok korkuyorum hasta etcem onu diye . Ne takintili hatun oldum ben ya
bu takıntrı die düşündüğün gittikçe içine yerleşen panik atağa dönüşmesin dikkat et burcu
bnde aynı durumdayım çünkü yağmur hep gözümün önünde evin içinde bile telsizle geziom yemek yaparken ya yanıma alıyorum yada 10 kere gelip bakıom başına kusar falan die aklım çıkıyor
O acidan takintili oldum ki zaten . Yanindan hic ayrilmiyorum
bnde öyleyim ama burda bi arkadaş var oda öle yapmış panik atak oldum sonra çok çektim dio
gerçi insanın elinde değil bnden başka kimse bakamıcak bi yerini acıtıcak gibi geliyor sanki bn diğer odaya gidince uyuyunca kuscak yan döncek gibi gelio allahım korusun gece kaç kez kalkıp kalkıp sıçrayarak bakıyorum beşiğe
bnde gurbetteyim ya eşimde hep nöbete göreve gder yalnız kalırım
aaskermi polismi eşin
tedavisi vardır bebeğin için sıkma canını diyecemde üzülmemek elde değil insan evladının tırnağı kırılsa içi cız ediyor allah şifa versin
melike yanlış tahtayı yolluyon ötekini yollıcan 3 oldu kullanmaıomkaydirigubbakcemile3
ek gıdalara geçince düzeliyormuş genelde konuştuklarım öyle söylüyorBende de kuscak ve tikancak fobisi oldu resmen . Ne zaman geccek bilmiyorum ama yorucu oluyor .
allah yardımcın olsun bebeğine şifa diliyorum cnmeşim doktor canım gece nöbetleri varr
tedavisi ilerlerse ameliyat enfeksiyon kaparsa sık sık tek yol ameliyat..
saol canım tüm hasta bebklere sifa versinn
ahır için olan mı ev için olan mı
Salgin var ya cok fena .Cok gecmis olsun
Kızlar kanguyla İlgİlİ o haberİ okudum Şİmdİ de Şok oldum.. Bende heveslendİm, dÜn akŞam 20 tl ya Şu dandİklerden aldım evde bİr deneyİm dedİm memnun olursam İyİsİnden alırım dedİm sabah kahvaltı sofrasını toplıycaktım dur dedİm onun İÇİne koyayım askıları saĞlam gÖzÜktÜĞÜ halde bİr aÇıldı elİmİ atmamla ardayı tutmam bİr oldu.. Sİnİrİm gerİldİ.. Çok korktum.. EŞİmde dÜn dalga geÇİp duruyodu 114 tl ya bulmuŞtum netten chıcco nun kİnİ, ne gerek var buda aynı İŞİ gÖrmÜyomu demİŞtİ.. Akıl vaar mantık var adamlar enayİmİ pİyasada 20 tl ya varken nİye 100 kÜsÜre hatta daha fazlasına satsınlar dedİm demekkİ var bİr bİldİklerİ.. Demekkİ daha İyİ ve gÜvenlİ dedİm bana gÜldÜ, ucuz dİye İstemİyorum sandı.. Hey allahım.. Arayıp nerdeyse kavga edİcektİm ucuzu aldık Çocuk dÜŞseydİ İyİ mİ olurdu dİye ama neysekİ ucuz atlattım kendİmİ yatıŞtırdım.. Hala da gergİnİm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?