ayda 1 normali ama liste uzun olursa 15 te 1 yaparız ayın 1 i ve 15 idediğin kazanı gördüm arkadaşın çiftliğine gittim orda var ama bnm markette yok heryerine baktım her gruba CADIARZU
acaba belli bi seviyeye gelince falanmı çıkıyo ya
tmm pelin nasıl olcak şimdi haftada birmi ayda birmi nasıl yapıcaz hediye işini
bu arada ilk reglimi bugün oldum...
ve hala anormal sancılı geçiriyorum :S
evlen dediler, normal doğur dediler, sezeryanla doğur geçer dediler....anasını satıyım hepsini yaptım yok yok...sabahtan beri 3. apranaxım hala deli gibi ağrıyo.....
ben ıgne olmadan geçmiyordu sancım
tuhh çok ii bilirim fenasındır gçmş olsun
oyy deme öle yaaabu arada ilk reglimi bugün oldum...
evlen dediler, normal doğur dediler, sezeryanla doğur geçer dediler....anasını satıyım hepsini yaptım yok yok...sabahtan beri 3. apranaxım hala deli gibi ağrıyo.....
1-motherandbaby
2-Burcuk
3-Serinus
4-Meybon
5-fms
6-24.5
7-oznurss
bu arada ilk reglimi bugün oldum...
slm arkadaşlar bende farmville oynuyorum
ayy bi kazanı bulamadım bnde neden yok 18 levelim diemi
oyy deme öle yaaa
bnmde dehşet ağrılı geçer daha olmadım hiç bazen hamile olmayayaım die korkuyom he kaydirigubbakcemile3
regl olmuoz die
bn hapda içemem yağmur emio yanarım valla normalde yemek yemez bütün gün majezik içerdim arka arkaya anca keserdi ve sürkeli 2 gün yatardım :1ninca:
inş...emzirirken çok şiddetli olmazsın...
yahu siz beni neden atladınızlmaz:
1-motherandbaby
2-Burcuk
3-Serinus
4-Meybon
5-fms
6-24.5
7-oznurss
8-hayat24
Geçmiş olsun canım ben hep majezik içerdim o geçirir.birde baya sıcak şekerli su.
Merak etme menapoza girince geçersempatiksalakcinni
benimde regli çok agrılı geçiyor
Sağlık ocağına gittim tetanozun 3.dozunu da olayım bitsin dedim.ya ama hemşire 5doz dedi aşıyı.seneye ve ondan sonraki sene de 4.ve 5.dozları varmış,ozaman tam on yıllık koruma sağlıyormuş(
Başım ağrıyor halsizlik var aşıdan mı oldu acabaa
ekledim canım faceye
Yarıyor canım ben içerdim ama kaynar gibi olacak su bak bi dene istersen.Baya da şekerli olacak..evet o şekerli suyu biyerde daha okudum hakkaten işe yarıyormu nazan??
menapoza girince ali bana dağın başında bir ev yaptırcakmış orda yanlız yaşıcakmışım, çekilmezmişim o dönemde :gitme:
ewt 5 dzmuş
aşıdan olblır nazan
arkadaşlar kızım hastalandı, öksürüyor, bronşlar dolu dolu, gece hiç uyumadı, bugün doktora gidiyoruz, dua edin ne olur...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?