2009 Aralık Anneleri

oyy deme öle yaaa
bnmde dehşet ağrılı geçer daha olmadım hiç bazen hamile olmayayaım die korkuyom he kaydirigubbakcemile3
regl olmuoz die
bn hapda içemem yağmur emio yanarım valla normalde yemek yemez bütün gün majezik içerdim arka arkaya anca keserdi ve sürkeli 2 gün yatardım :1ninca:
1-motherandbaby
2-Burcuk
3-Serinus
4-Meybon
5-fms
6-24.5
7-oznurss

yahu siz beni neden atladınız lmaz:

1-motherandbaby
2-Burcuk
3-Serinus
4-Meybon
5-fms
6-24.5
7-oznurss
8-hayat24

Sağlık ocağına gittim tetanozun 3.dozunu da olayım bitsin dedim.ya ama hemşire 5doz dedi aşıyı.seneye ve ondan sonraki sene de 4.ve 5.dozları varmış,ozaman tam on yıllık koruma sağlıyormuş(
Başım ağrıyor halsizlik var aşıdan mı oldu acabaa

Geçmiş olsun canım ben hep majezik içerdim o geçirir.birde baya sıcak şekerli su.
Merak etme menapoza girince geçersempatiksalakcinni

ben ıgne olmadan geçmiyordu sancım
tuhh çok ii bilirim fenasındır gçmş olsun[/QUOTE]

saol canımmm....annem olsa iğne olmaya gidicem ama oğlanı bırakamıyorum

Geçmiş olsun canım ben hep majezik içerdim o geçirir.birde baya sıcak şekerli su.
Merak etme menapoza girince geçersempatiksalakcinni

evet o şekerli suyu biyerde daha okudum hakkaten işe yarıyormu nazan??
menapoza girince ali bana dağın başında bir ev yaptırcakmış orda yanlız yaşıcakmışım, çekilmezmişim o dönemde :gitme:

benimde regli çok agrılı geçiyor

( zor iş bu kadınlık...

ewt 5 dzmuş
aşıdan olblır nazan

evet kadın olmak zor ama genç kızkende öyleydi 2 aydır adet görüyorum herkez dogumdan sonra 5 yada 6 ay sonra olur ben 2 ay sonra oldum

evet o şekerli suyu biyerde daha okudum hakkaten işe yarıyormu nazan??
menapoza girince ali bana dağın başında bir ev yaptırcakmış orda yanlız yaşıcakmışım, çekilmezmişim o dönemde :gitme:
Yarıyor canım ben içerdim ama kaynar gibi olacak su bak bi dene istersen.Baya da şekerli olacak..
demesin öyleeeeee.

ewt 5 dzmuş
aşıdan olblır nazan

öncekiler yapmamıştı sanıırım yksa unuttum mu kibilmiyorumkismile

Babamdan haber ver paylasiyim dedim..

Sukur kanser degil . Kanser taramasi cikmis sonuc negatifmis. Sorun bagirsak ve bobreklerdeymis. Gerci prof daha bu dememis ama dayimla konusmus kendi doktoru . Dayim boyle dedi. Bagirsaklarda kanama ve yirtik tarzinda bisey var. Kan kaybi varmis vucutta o yuzden bitkin dusuyormus . Kan verilcekmis artik . İsin verilcekmis filan . Hastanede yatabilirmis uzun sure. Uzun ve sabirli olmak sart dedi. Hos bir hastalik degilmis bu da. Ama kanser olmadigi icinde seviniyoruz . Kotunun iyisi . Allah beterinde korusun

arkadaşlar kızım hastalandı, öksürüyor, bronşlar dolu dolu, gece hiç uyumadı, bugün doktora gidiyoruz, dua edin ne olur...

Çok geçmiş olsun canım.biz de yeni atlattık siz de atlatırsınız inş.biarn önce:Saruboceq:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…