vereliniortak dönmekten bahsedilince geç kaldık sandım biran.her çocuk bır olmazmış nazan kıyaslamamak lazımmış o yuzden
Geçmiş olusn canm biz de kaç gündür gazlıyız baya.dolanarak emzirdim de uyudu benmkisi deCanberkin bugün 3. günü uyumuyor. Yırtınıyor resmen uyumamak için. Ben de bıraktım uyutucam diye daha çok strese giriyorum.
Nazan daha dur Canberkte dönmüyor ki daha büyük. Pelinin dediği gibi her bebeğin gelişimi farklı ama dönmesi de beklenmiyor zaten. 4 ya da 5.ayın içinde dönüyor bebekler genelde.
Bizimki sağa sola dönüyor ama tam tur yok henüz.
Allah korumuş yavrumu.ebru merhaba,nasılsın arkadaşım..
gecen bi yaında karamsar olduğunu frk ettim,sakın öyle ötü düşünlerle kafanı yorma canımŞeniz bizi cok güzel günler bekliyor bu sıpalarla:))
benim kızımda 4 aydan sonra başladı dönmeye hatta kimse duymasın yatakdan düştü(Allah tan yastık vardı yatağın dibinde de onun üstüne düşmüş,bi baktım yerde gülüo ziilli:))
canberk in gaz sıkıntıları nasıl oldu,kokluyorum onu:))
benim kader arkadaşlarım:))
malum yarın mesai,ben cıkıyorum tüm minişleri kokluyorum derinnnnnnnn uykulara gazsız geceler günler diliyorum...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun,hepinize iyi geceler:)))
gunaydın kızlarrrr ben geldımmm
gunaydın kızlarrrr ben geldımmm
Eylül Sabuna surekli guluyor onla konusuyor :)
[URL=http://www.ressim.net/show.php/734424_resim-008.jpg.html]
[/URL]
günaydın kızlar bebişler nasıl
kızım dönmeye başlamış ve gaz problemimiz sona ermişti ki ne olduysa 2 gündür gece boyu ıkınıp kıvranıp duruyo gözleri uykudan kapanıyo resmen ama uyuyamıyo yavrum neden tekrar başladı ki acaba
aman dıkkat ben anakucagından çok yere battanıye serım orda bırakıyorum koltuk ustu falan tehlıke artık
herkese dıyorum aman dönmuyor nasıl olsa dıye 1 dk bıle yalnız bırakmayın koltukta atın yere battanıye uzerınde oyalansın sız çıkınca odadan birden itiyorlar kendını gunu saatı yok Allah korusun
günaydın cnmmm
biz uyumadık gece hiç oğlum öyle istedi
şimdi kendileri uyuyolar :)))))
sen ve miniğin nasılsınız?
günaydın canım
nomuş prensese?
benim oğlanda öyle hep
çooook uykusu oluyo gözlerini açamıyo kapalı ağlıyo
bir türlü dalamıyo
bende merak ediyorum niye diye
çok doğru benimki hareket etmiyo diye ben onu ana kucağında bırakmıştım sonra içerden bi sesler geliyo ıkınma tarzı bende gazı var diye düşündüm sonra ardından kusma tarzı bi ses gelince gidip bi bakim dedim ve ne görim yerde yüzüstü debeleniyo ve ağzı yüzü kusmuk içindehiç ağlamıyoda çok panik olmuştum dikkat etmek lazım gerçekten :1ninca
akannehir geçmiş olsun canım ya
allah korusun bebeklerimizi allaha emanet hepsi :Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?