2009 Aralık Anneleri

her çocuk bır olmazmış nazan kıyaslamamak lazımmış o yuzden
vereliniortak dönmekten bahsedilince geç kaldık sandım biran.
Geçmiş olusn canm biz de kaç gündür gazlıyız baya.dolanarak emzirdim de uyudu benmkisi de
Hmm dikkatli olmak gerekir ozaman heran her şey olabilir Allah korusun.ama benm oğlum yüzsütü dujrmaktan nefret ediyor niye kendiliğinden uğraşıp da dönsün dimi bu geldi aklımasırnaşık şey
Allah korumuş yavrumu.
benim kader arkadaşlarım:))
malum yarın mesai,ben cıkıyorum tüm minişleri kokluyorum derinnnnnnnn uykulara gazsız geceler günler diliyorum...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun,hepinize iyi geceler:)))

İyi geceler canım.ben de yatacam.biz de öptük sizleriia.s.

kızım dönmeye başlamış ve gaz problemimiz sona ermişti ki ne olduysa 2 gündür gece boyu ıkınıp kıvranıp duruyo gözleri uykudan kapanıyo resmen ama uyuyamıyo yavrum neden tekrar başladı ki acaba

kızım dönmeye başlamış ve gaz problemimiz sona ermişti ki ne olduysa 2 gündür gece boyu ıkınıp kıvranıp duruyo gözleri uykudan kapanıyo resmen ama uyuyamıyo yavrum neden tekrar başladı ki acaba

günaydın canım
nomuş prensese?
benim oğlanda öyle hep
çooook uykusu oluyo gözlerini açamıyo kapalı ağlıyo
bir türlü dalamıyo
bende merak ediyorum niye diye

çok doğru benimki hareket etmiyo diye ben onu ana kucağında bırakmıştım sonra içerden bi sesler geliyo ıkınma tarzı bende gazı var diye düşündüm sonra ardından kusma tarzı bi ses gelince gidip bi bakim dedim ve ne görim yerde yüzüstü debeleniyo ve ağzı yüzü kusmuk içinde hiç ağlamıyoda çok panik olmuştum dikkat etmek lazım gerçekten :1ninca:

günaydın cnmmm
biz uyumadık gece hiç oğlum öyle istedi
şimdi kendileri uyuyolar :)))))
sen ve miniğin nasılsınız?

dün dr gittik reflüsü yüzünden kusuyodu ama şükür dr çok iyi çıktı kusması azaldı ama alerjik gece yada sabah rahatsız oluyo uykusunda şuan çıglık atıyo kendi kendine ALLAH'ım hepsini korusun

günaydın canım
nomuş prensese?
benim oğlanda öyle hep
çooook uykusu oluyo gözlerini açamıyo kapalı ağlıyo
bir türlü dalamıyo
bende merak ediyorum niye diye

evet bizimde aynen öyle gözünden uyku akıyo dalamıyo yeni oldu bu da 2 gündür inşallah devamı gelmez nedenini ben gaz olarak yorumladım bide dün gece birden çığlık şeklinde ağlayarak uyandı ama göz kapalı susturamadık eşimle panik oldum ben kabus görüyodu sanırım eyvahedigeldismile

anakucagına koyunca kemerini takmıyomusunuz kızlar dikkat edin meleklere benimkide anakucagında sürekli ama kemerini baglamadan koymam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…