anakucagına koyunca kemerini takmıyomusunuz kızlar dikkat edin meleklere benimkide anakucagında sürekli ama kemerini baglamadan koymam
herkese selam
ancak gelebildim dışarılardan
selam canım nasılsın nehir hanım nasıllar?
selam tatlım
valla okul ev okul hastane ev derken raporumu almanın ve para ödememe gerek kalmamasının rahatlığı içinde eve gelidm...:):)şükür
nehir hanım da hamağında keyifte
siz ne alemdesiniz
dönme mevzuları var sanırım evet bende dikkat ediyorum
Bizde doktora gidicez hazirlanalim..
oooooooh şüküüüüür:)
gözün aydınmı denir ne denirki şimdi:)
oy kuzum hamaklardamı sallanırmıııış :))
ben kendi adıma söyleyeyim uykusuzum sempatiksalakcinni
bir sürü işim var laelaelaelaelae
ve ufaklık kucağımdan inmiyo delikafadulden
kızlar merhaba, öncelikle dün doktora gittik (başka bir doktora 3. ay muayenesi) kilosu boyu herşeyi gayet normal dedi. (maşallah:)) ek gıda yada mama kesinlikle yok dedi. diğer doktorunda neden başlayalım dediğini anlayamadı. ama şuanki asıl sorunum şu grip oldum( bebişi nasıl koruyabilirim. öğleden sonraları annem geliyo ama 3-4 saat durup gidiyo tek bakıyorum onun dışında. tavsiyelerinizi bekliyorum. bide dün 23:00 te uyudu hala uyuyo bu :s 3-4 saatte bi mıkırdanıyo emziriyorum yine uyuyo. acaba benim grip olmamla alakalı bişeymi. normalmiki?? bi bebek bukadar uyurmu yahu...
günaydın canım
nomuş prensese?
benim oğlanda öyle hep
çooook uykusu oluyo gözlerini açamıyo kapalı ağlıyo
bir türlü dalamıyo
bende merak ediyorum niye diye
evet bizimde aynen öyle gözünden uyku akıyo dalamıyo yeni oldu bu da 2 gündür inşallah devamı gelmez nedenini ben gaz olarak yorumladım bide dün gece birden çığlık şeklinde ağlayarak uyandı ama göz kapalı susturamadık eşimle panik oldum ben kabus görüyodu sanırım eyvahedigeldismile
kızlar merhaba, öncelikle dün doktora gittik (başka bir doktora 3. ay muayenesi) kilosu boyu herşeyi gayet normal dedi. (maşallah:)) ek gıda yada mama kesinlikle yok dedi. diğer doktorunda neden başlayalım dediğini anlayamadı. ama şuanki asıl sorunum şu grip oldum( bebişi nasıl koruyabilirim. öğleden sonraları annem geliyo ama 3-4 saat durup gidiyo tek bakıyorum onun dışında. tavsiyelerinizi bekliyorum. bide dün 23:00 te uyudu hala uyuyo bu :s 3-4 saatte bi mıkırdanıyo emziriyorum yine uyuyo. acaba benim grip olmamla alakalı bişeymi. normalmiki?? bi bebek bukadar uyurmu yahu...
çok doğru benimki hareket etmiyo diye ben onu ana kucağında bırakmıştım sonra içerden bi sesler geliyo ıkınma tarzı bende gazı var diye düşündüm sonra ardından kusma tarzı bi ses gelince gidip bi bakim dedim ve ne görim yerde yüzüstü debeleniyo ve ağzı yüzü kusmuk içindehiç ağlamıyoda çok panik olmuştum dikkat etmek lazım gerçekten :1ninca:
geçmiş olsun valla benimkide 3.ayda böyle uyurdu bana normal geliyor ama her zaman yapmadığı bişey galiba benim eşimde feci grip oldu ateş 40larda gezdi hep dün doktora gitti evde bebeğimiz var nasıl korunmalıyız diye sordu oda eve girer girmez maske tak dedi dokunabilirsin ama maskeyi ihmal etme dedi gerçi eşim pek yapamadı sadece ben işteyken bebeğe bakmak zorunda olduğu için maskeyi taktı nefes alamıyodu çünkü şimdilik bi şey yok umarımda olmaz bide anne sütü koruyucu özellikle zaten kolay kolay hasta olacağını sanmıyorum en azından umuyorum bide anne grip olunca o mikroba bsğışıklığı oluyo bebeğin sütten geçiyor buda bi avantaj tabi kötünün iyisi
kızımda aynen bu şekilde.gözler kapalı uykuya dalamıyor.beşiğine yatınca basıyor çığlığı hatta odasına girince ağlamaya başlıyor.koridorda bir iki tur attırıyorum kucakta yine odasına giriyorum yok yine ağlıyor en sonunda arabasına koyup koridorda sağa sola giderken uyuya kalıyor ama alışacak diye korkuyorum.dün gece 3.15 ten 6 ya kadar uyutmaya çalıştık en son arabasıyla uyudu..çığlık atarak uyanıyor benimkide çoğu zaman..
Aynen bir iki çıkarıyor bağırıyor zorla geri sokuyorum hem emmek istyor hem istemiyor sanki.
Ya benm oğlum dönmüyor çok tepiniyor tekmeliyor beni bezini alırken falan.bacaklar havaya kalkıyor sonuna kadar büküyor sonra paat diye atıyor onları.ama dönmek yok döncek gibi de durmuyor geç mi kaldık acababilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?