Canberkin bugün 3. günü uyumuyor. Yırtınıyor resmen uyumamak için. Ben de bıraktım uyutucam diye daha çok strese giriyorum.
Nazan daha dur Canberkte dönmüyor ki daha büyük. Pelinin dediği gibi her bebeğin gelişimi farklı ama dönmesi de beklenmiyor zaten. 4 ya da 5.ayın içinde dönüyor bebekler genelde.
Bizimki sağa sola dönüyor ama tam tur yok henüz.
Ders filan calisiyorsun ya yorgunluk strestendir
valla gitmiyor senem ya
mına tum gunumu alıyor artık odadadn çıksam baslıyor yaygaraya hep ilgi istyr cumartesiye de az kaldı artık bilmiyrm bakalım nasıl olck
nbr cnm ya denk gelemedk
ek gıdaya geçmedım ayın 7 sınde kontrol var ben sadece arada elma verıyrm 2 yalıyor alıyrm 6.ayda baslayayım dyrdum ama sanırım 7 sınde doktor baslayaylım der sut yetmyr sanırım şimdi face yorum yazıyordum maşallah kuzuma buyuduler be seray masallah iyisiniz sizde degilmi yok problem senın rahatsızlık ne almede ilaç ii geldimi
İyi olmaya çalışıyorum canım ne yapayım bazen acaip düşünceler üşüşüyor kafama haftalardır 3-4 saat uykuyla gezince böyle oldum işte. Neyse bugün biraz daha iyiyim çok şükür. İnşallah düzelecek.ebru merhaba,nasılsın arkadaşım..
gecen bi yaında karamsar olduğunu frk ettim,sakın öyle ötü düşünlerle kafanı yorma canımŞeniz bizi cok güzel günler bekliyor bu sıpalarla:))
benim kızımda 4 aydan sonra başladı dönmeye hatta kimse duymasın yatakdan düştü(Allah tan yastık vardı yatağın dibinde de onun üstüne düşmüş,bi baktım yerde gülüo ziilli:))
canberk in gaz sıkıntıları nasıl oldu,kokluyorum onu:))
Gaz dimi yine
pelin ne zaman bu cumartesi mi sınavın ?
yardıma gelse birileri sana
bu arada bende ek gıdalara 4.a yda başlıcam ve elma yalatıyorum bende arada...
ek gıdalar zevkli olcak gibi:)
pelin ne zaman bu cumartesi mi sınavın ?
yardıma gelse birileri sana
bu arada bende ek gıdalara 4.a yda başlıcam ve elma yalatıyorum bende arada...
ek gıdalar zevkli olcak gibi:)
işe başladım ya cok zor artık herşey...
tüm vaktim ada ile işte
sütüm bnimde cok azaldı,meyve püreleri yoğurt filan veriyorum,herşeryi veriyorum ağzına tat alsın diye ama sadece tat alsın diye...
minada kocaman oldu ya şaka gibiler rabbim tüm kuzulara sağlık versin uzun ömür versin...
iyiyiz şükür şimdilik bi sorunumuz yok,tek derdimiz gün içinde biraz ayrı kalıyoruz ama napalım eninde sonunda olacaktı(
ben ilaç kullanıyorum,biliyosun ya istanbuldaki dr un verdiği ilaca devam sanırım ömür boyu..
şimdilik hormonlarım iyi ama ilacı bırakmıcaksın devm dedi telefonda ...bakalım sık sık kan tahlili yaptıracağım işte..
napalım allah beterinden saklasın:)
İyi olmaya çalışıyorum canım ne yapayım bazen acaip düşünceler üşüşüyor kafama haftalardır 3-4 saat uykuyla gezince böyle oldum işte. Neyse bugün biraz daha iyiyim çok şükür. İnşallah düzelecek.
Ayy Allah korumuş yavruşu yaa düştü demek ben çok korkuyorum Canberk te çok hareketli dönmesi an meselesi gibi çok dikkat etmek lazım.
Gaz Burcu gaz ne bitmez gitmez şeymiş anlamadım ki. Kafayı sıyırmazsam iyidir.
İnşallah bu gece iyi geçer yaa inşallah. Rahat rahat uyur minişlerimiz.
o mama kaşığını yalaması yok mu krize giriyorum gülmekten tok evin aç kedisi:)))
cam rendede havuç elma armut rendeleyip ölece veriyorum cok severek yiyor:))
akşam da çikolta yalattım(yapmamam gerektiğini bilerek( )çok tatlıydı yaaa:)))
bu arada ek gıdaya geçmeyi düşünen arkilerime naçizana bi bilgi:
-HHİÇ BİŞEYİ RONDADAN ÇEKEREK VERMEYİN...(çatalla ezin)
-HERŞEYİ AYRI AYRI TATTIRIN..
-İL GÜNLER TEK BESİN VERİN Kİ ALLERJİ TESTİ YAPIN
naçizanekaydirigubbakcemilekaydirigubbakcemile
İyi olmaya çalışıyorum canım ne yapayım bazen acaip düşünceler üşüşüyor kafama haftalardır 3-4 saat uykuyla gezince böyle oldum işte. Neyse bugün biraz daha iyiyim çok şükür. İnşallah düzelecek.
Ayy Allah korumuş yavruşu yaa düştü demek ben çok korkuyorum Canberk te çok hareketli dönmesi an meselesi gibi çok dikkat etmek lazım.
Gaz Burcu gaz ne bitmez gitmez şeymiş anlamadım ki. Kafayı sıyırmazsam iyidir.
İnşallah bu gece iyi geçer yaa inşallah. Rahat rahat uyur minişlerimiz.
ebru rezene veriyor musun canberke hiç?
sabiha paktuna yı dinledim geçenlerde
bebeklere ilk ek gıdaların için ik damla limon sıkın dedi ekşi tada alışsınlar ki herşeyi yiyebilsinler nasıl olsa güzel şeyleri sevecekler taddıklarında dedi...mantıklı geldi bana...doktora da sorcam
Rezene, anason, gaz ilaçları, muskat vs. hepsini denedim canım hiçbir şey fayda etmiyor. Bir tek geçen iki akşam tane kimyon kaynatıp vermiştim biraz iyi geldi ama sonra o da fayda etmeye başladı.
Pelin derman kalmadı vallaha. Dört ayda geldi geçiyor. Ümitler 5. aya kaldı artık.
Sen de ders çalışmaya çalışıyormuşsun ama zor bunlar bir dakika rahat vermiyor artık değil mi gittikçe de daha çok ilgi istiyorlar ama çoooook şirin oluyorlar çok büyüdükçe.
Haklısın Pelin ben de bırakamıyorum artık. Altını değiştirirken koltukta kıçını attıra attıra koltuğun bir ucundan diğerine kadar gidiyor resmen.aman dıkkat ben anakucagından çok yere battanıye serım orda bırakıyorum koltuk ustu falan tehlıke artık
herkese dıyorum aman dönmuyor nasıl olsa dıye 1 dk bıle yalnız bırakmayın koltukta atın yere battanıye uzerınde oyalansın sız çıkınca odadan birden itiyorlar kendını gunu saatı yok Allah korusun
Nehir uyumadı mı hala?uykum fena var yaç
aynen
hanı dogum yapınca demıştım ya ınsan dogurduguna bu kadar mı hayran olur dıye
hayranlıgım ve sevgım her gecen gun artıyor görmemişin çocugu olmuş modundayım
gunler geeçtikçe artan tek sevgı bu sanırım
gecen mınanın dogduktan hemen sonrakı kuveze alınmadan öncekı vıdeolarını ızledım o nefes almadakı zorlanışını agladım resmen ay kıyamam sana ben dıye sarılıp öptm kuzumu Allahım acılarını göstermesın hiçbirinin
uykum fena var yaç
benim kader arkadaşlarım:))
malum yarın mesai,ben cıkıyorum tüm minişleri kokluyorum derinnnnnnnn uykulara gazsız geceler günler diliyorum...
rabbim hepimizin yardımcısı olsun,hepinize iyi geceler:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?