2009 Aralık Anneleri

benim eşimde deli oluyo kedilere nerde olsa muhakkak sevcek ne pahasına olursa:) bende severim ama uzaktan. benim bi kaç vukuatım var köpek saldırması kedi tırmalaması gibi ufak yaşlarda ondan sanırım yer etti atamıyorum o korkuyu üzerimden kısmet inş. ilerde belki bizimde bi pisicanımız olur:)

ya ben ki kuşlardan bile ürperirim bir kediyle aynı evde yaşamak mı düşünemiyorum bile. Ama seninki çok çok tatlıymış ama benimkisi sadece uzaktan sevmek.Bu arada kızında çok çok güzel ve tatlıymış.

burcuuuuu harika bi manzara:))
eylül de çabunda:) cok tatlı
çabun çabun bayıldım:))))

İkisi de sipam benim :)

Cok saol :)

bu ayda tüm bebekler aynı durumda nerdeyse..benim kızımda öyle öyle rahatsız emiyorki anlatamam sürekli memeyi ağzından çıkarıp ağlıyo sütmü yok acaba diyorum ama sanırım ondan değil..
Aynen bir iki çıkarıyor bağırıyor zorla geri sokuyorum hem emmek istyor hem istemiyor sanki.

Ya benm oğlum dönmüyor çok tepiniyor tekmeliyor beni bezini alırken falan.bacaklar havaya kalkıyor sonuna kadar büküyor sonra paat diye atıyor onları.ama dönmek yok döncek gibi de durmuyor geç mi kaldık acababilmiyorumkismile

Evet aynen kuşlardan bile korkarım ben de.ohaoldumsmile sabun çok güzel gerçekten

nabersiniz
daha yenı oturdum çok huysuzdu mına bugun
biraz dayanabılırsem derse bakıp yatacagım
bakayım sıze dedım 5 dk

her çocuk bır olmazmış nazan kıyaslamamak lazımmış o yuzden

:1hug::1hug:

senem meraba senin kardeşini de tebrik ederim bu arada biz tanışmadık,hoşgeldin ben seray:1hug:
nehirinde yaşı uzun olsun,size bağışlasın rabbim

merhaba seray..:) çok teşekkür ederim çok incesin canım
hepimizinkileri bağışlasın yarabbim..güzel günlerini görelim birlikte...:)
bende seninkine bakıyorum :)

nabersiniz
daha yenı oturdum çok huysuzdu mına bugun
biraz dayanabılırsem derse bakıp yatacagım
bakayım sıze dedım 5 dk

canım hoşgeldin...
minam neden huysuz?hasta filan değildir inşallah..
pelincim biz bu sene kalırız şekerim:)))
ben daha kitap sayfası çevirmedim,çevirebileceğimide hiiiiiiç sanmıyorum...
bu arada yeni fotolar ekledim bi bakın:))
canım ya ek gıdalara geçtin mi neler veriyorsun?

merhaba seray..:) çok teşekkür ederim çok incesin canım
hepimizinkileri bağışlasın yarabbim..güzel günlerini görelim birlikte...:)
bende seninkine bakıyorum :)

bak cnm benimhihoyyyt
inşallah sağlıklı mutlu nice günler görmemiz dileği ile:)

Canberkin bugün 3. günü uyumuyor. Yırtınıyor resmen uyumamak için. Ben de bıraktım uyutucam diye daha çok strese giriyorum.

Nazan daha dur Canberkte dönmüyor ki daha büyük. Pelinin dediği gibi her bebeğin gelişimi farklı ama dönmesi de beklenmiyor zaten. 4 ya da 5.ayın içinde dönüyor bebekler genelde.
Bizimki sağa sola dönüyor ama tam tur yok henüz.

ebru merhaba,nasılsın arkadaşım..
gecen bi yaında karamsar olduğunu frk ettim,sakın öyle ötü düşünlerle kafanı yorma canımŞeniz bizi cok güzel günler bekliyor bu sıpalarla:))
benim kızımda 4 aydan sonra başladı dönmeye hatta kimse duymasın yatakdan düştü(Allah tan yastık vardı yatağın dibinde de onun üstüne düşmüş,bi baktım yerde gülüo ziilli:))
canberk in gaz sıkıntıları nasıl oldu,kokluyorum onu:))

Gaz dimi yine

nasıl gidiyor dersler pelin?

valla gitmiyor senem ya
mına tum gunumu alıyor artık odadadn çıksam baslıyor yaygaraya hep ilgi istyr cumartesiye de az kaldı artık bilmiyrm bakalım nasıl olck

nbr cnm ya denk gelemedk
ek gıdaya geçmedım ayın 7 sınde kontrol var ben sadece arada elma verıyrm 2 yalıyor alıyrm 6.ayda baslayayım dyrdum ama sanırım 7 sınde doktor baslayaylım der sut yetmyr sanırım şimdi face yorum yazıyordum maşallah kuzuma buyuduler be seray masallah iyisiniz sizde degilmi yok problem senın rahatsızlık ne almede ilaç ii geldimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…