Valla ben evimde pisican diye cok mutluyum . 4 sene oldu bizimle Sabun. Eger firsatin varsa mutlaka ve mutlaka tavsiye ederim cok faydasi var cunku .
Bende cok onceleri korkardim . Sonra esimin sayesinde geldi bu sevgi icime . Simdi ise sokaktaki canlari beslemeden duramam barinaklara giderim . Kesinlikle hem senin icin hemde kizin icin tavsiye ederim
Eylül Sabuna surekli guluyor onla konusuyor :)
[URL=http://www.ressim.net/show.php/734424_resim-008.jpg.html]
[/URL]
harika:)
burcuuuuu harika bi manzara:))
eylül de çabunda:) cok tatlı
çabun çabun bayıldım:))))
ya ben ki kuşlardan bile ürperirim bir kediyle aynı evde yaşamak mı düşünemiyorum bile. Ama seninki çok çok tatlıymış ama benimkisi sadece uzaktan sevmek.Bu arada kızında çok çok güzel ve tatlıymış.
Aynen bir iki çıkarıyor bağırıyor zorla geri sokuyorum hem emmek istyor hem istemiyor sanki.bu ayda tüm bebekler aynı durumda nerdeyse..benim kızımda öyle öyle rahatsız emiyorki anlatamam sürekli memeyi ağzından çıkarıp ağlıyo sütmü yok acaba diyorum ama sanırım ondan değil..
merhaba arkadaşlar bu gece gazlı sürekli uyanarak bier gece geçirdik ama yinede buna şükür diyorum.artık kızımı yalnız bırakamıyorum çok hareketlendi dik konumdayken yan konuma geçiyor kendini aşağıya itiyor.
ya ben ki kuşlardan bile ürperirim bir kediyle aynı evde yaşamak mı düşünemiyorum bile. Ama seninki çok çok tatlıymış ama benimkisi sadece uzaktan sevmek.Bu arada kızında çok çok güzel ve tatlıymış.
Aynen bir iki çıkarıyor bağırıyor zorla geri sokuyorum hem emmek istyor hem istemiyor sanki.
Ya benm oğlum dönmüyor çok tepiniyor tekmeliyor beni bezini alırken falan.bacaklar havaya kalkıyor sonuna kadar büküyor sonra paat diye atıyor onları.ama dönmek yok döncek gibi de durmuyor geç mi kaldık acababilmiyorumkismile
nabersiniz
daha yenı oturdum çok huysuzdu mına bugun
biraz dayanabılırsem derse bakıp yatacagım
bakayım sıze dedım 5 dk
:1hug::1hug:
senem meraba senin kardeşini de tebrik ederim bu arada biz tanışmadık,hoşgeldin ben seray:1hug:
nehirinde yaşı uzun olsun,size bağışlasın rabbim
nabersiniz
daha yenı oturdum çok huysuzdu mına bugun
biraz dayanabılırsem derse bakıp yatacagım
bakayım sıze dedım 5 dk
Eylülde oyleydi bugun Pelin .1 saat oldu hala uyumadi
merhaba seray..:) çok teşekkür ederim çok incesin canım
hepimizinkileri bağışlasın yarabbim..güzel günlerini görelim birlikte...:)
bende seninkine bakıyorum :)
benım sut artık yetmyr sanırım
sureklı emmek ıstedı bugun
2 saat dayanamadı bıle
Canberkin bugün 3. günü uyumuyor. Yırtınıyor resmen uyumamak için. Ben de bıraktım uyutucam diye daha çok strese giriyorum.
Nazan daha dur Canberkte dönmüyor ki daha büyük. Pelinin dediği gibi her bebeğin gelişimi farklı ama dönmesi de beklenmiyor zaten. 4 ya da 5.ayın içinde dönüyor bebekler genelde.
Bizimki sağa sola dönüyor ama tam tur yok henüz.
Canberkin bugün 3. günü uyumuyor. Yırtınıyor resmen uyumamak için. Ben de bıraktım uyutucam diye daha çok strese giriyorum.
Nazan daha dur Canberkte dönmüyor ki daha büyük. Pelinin dediği gibi her bebeğin gelişimi farklı ama dönmesi de beklenmiyor zaten. 4 ya da 5.ayın içinde dönüyor bebekler genelde.
Bizimki sağa sola dönüyor ama tam tur yok henüz.
nasıl gidiyor dersler pelin?
canım hoşgeldin...
minam neden huysuz?hasta filan değildir inşallah..
pelincim biz bu sene kalırız şekerim:)))
ben daha kitap sayfası çevirmedim,çevirebileceğimide hiiiiiiç sanmıyorum...
bu arada yeni fotolar ekledim bi bakın:))
canım ya ek gıdalara geçtin mi neler veriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?