kızım doğumuyla bana bir hemoroid +fissür armağan etti hayırlı olsun bakalım daha neler görcez
bendede oldu doğumda ama bu ay kayboldu kendiliğinden
geçer inşallah seninkide canım
bugün doktora gttim dışkıda kan var diye doktor endoskopi istedi haftaya yapıcaklar hem de emzirdğim için anestezi vermeden
nısa beyza endoskopıyı bebeg mı yapıcaklar ya
yaptırma baska bı dr gıdın kan olunca hemen o gerekmıyo ıyıce bı baktırt zor cunku canım
cok gecmıs olsun
bugün doktora gttim dışkıda kan var diye doktor endoskopi istedi haftaya yapıcaklar hem de emzirdğim için anestezi vermeden
kızım doğumuyla bana bir hemoroid +fissür armağan etti hayırlı olsun bakalım daha neler görcez
son iki haftada fark ettim bi şekilde dışkıda kan olduğunu bugünde denk geldi genelcerrahiye gittim muayne etti zaten dışarda bi tane hemoroid var içerde de çatlak varmış yukarı doğru bakmak için haftaya rektosigmoidoskopi yapılacak ondan sonra tedavi başlycak umarım ameliyat falan demez
ev dağınık odalar birbiriyle yarışta
nehir hanımın başını beklemekten:))))))))))
akşam kocacım gelince artık bebek ona ev bana emanet
yarabbim güç kuvvet enerji ve sabır nasip eyle kullarınaa:)
ay burcu bayıldım çabunla :) eylül' ümün fotosuna.. maşallah bitaneme..
ay eylül dedikçe içim bir tuhaf oluyor.. kızım olsaydı adı eylül olacaktı.. belki oğluşum bir eylül le evlenir ilerde.. babam benim eylül ismini çok sevdiğimi bildiği için hayali torununu severdi eylül diye.. hatta oyuncak bebeğim var bitane kayınvalidem almıştı eylül koydum adını babam o oyuncak bebeği az mı kokladı eylül eylül diye..
ismiyle binyaşasın burcu inşallah
burcu canım ışın tedavisi demiştin daha önce kemoterapiyemi döndüler şimdi?
Slm kizlar. Yoldayim su anda koye donuyorum.isttanbula gelmisken demstocka ugradim.kiz bebegi olanlara tavsye ederim fiyatlar cok uygun AMA erkek bebegi olanlar gitmesin hic.orda hic bisi bulamayinca caddedeki marks spencere gittim bebek urunlerinin bayaa bi kisminda %40 indirim var bide 200 tlyi gecince yemek takimi hediye ettiler pasabahcenin gunluk kullanim icin guzell. Bu arada psik daha iyi gordu beni sevindim bende.... Burcu kalbim seninle, dualarimda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?