2009 Aralık Anneleri

benımkıde sadece emıyo ek bıse ermedık hıc 3. ay bıterkenbu kılodaydı su an ne durumda bılmıyom
bıdakı ay yawas yawas tatırcam bıseler

nısa beyza endoskopıyı bebeg mı yapıcaklar ya
yaptırma baska bı dr gıdın kan olunca hemen o gerekmıyo ıyıce bı baktırt zor cunku canım
cok gecmıs olsun

nısa beyza endoskopıyı bebeg mı yapıcaklar ya
yaptırma baska bı dr gıdın kan olunca hemen o gerekmıyo ıyıce bı baktırt zor cunku canım
cok gecmıs olsun

yok canım bebeğe değil bana yapıcaklar Allah bütün bebişlerimizi korusun,onlara hastalık yüzü göstermesin

teyzeleri resimlere yaptiginiz yorumlar icin cok tesekkur ederiz nete fazla giremiyorumm pc biraz arizali bazen aciliyo bazen acilmiyo hepinizi öpuyorum kendinize ve bebislerinize iyi bakin

son iki haftada fark ettim bi şekilde dışkıda kan olduğunu bugünde denk geldi genelcerrahiye gittim muayne etti zaten dışarda bi tane hemoroid var içerde de çatlak varmış yukarı doğru bakmak için haftaya rektosigmoidoskopi yapılacak ondan sonra tedavi başlycak umarım ameliyat falan demez

çok geçmiş olsun dilerim geçer canını sıkma

ev dağınık odalar birbiriyle yarışta
nehir hanımın başını beklemekten:))))))))))
akşam kocacım gelince artık bebek ona ev bana emanet
yarabbim güç kuvvet enerji ve sabır nasip eyle kullarınaa:)

sadece sabahları havalandırabiliyorum evi maalesef ama bende ellerimi çok sık yıkarım. miniş sürekli kucağımda, uzun süre bırakamıyorum ağlayıp duruyo.. yoksa biraz uzansam, bi portakal filan sıkabilsem iyi olcak aslında. geçmiş olsun sizede. minişin nesi var yahu bunlara sakındıkça böle oluyo kıyamam..[/QUOTE]

bronşit olmuştu canım.şimdi biraz daha iyi ama öksürük hala geçmedi..

bugün doktora gttim dışkıda kan var diye doktor endoskopi istedi haftaya yapıcaklar hem de emzirdğim için anestezi vermeden

geçmiş olsun Allah acil şifalar versin canım..

ev dağınık odalar birbiriyle yarışta
nehir hanımın başını beklemekten:))))))))))
akşam kocacım gelince artık bebek ona ev bana emanet
yarabbim güç kuvvet enerji ve sabır nasip eyle kullarınaa:)

gün başlayınca başlıyor bir koşuşturmaca yarısı kalıyor yarısını yapıyorum işlerin bazende hiç yapamıyorum.amin canım hepimize..

ay burcu bayıldım çabunla :) eylül' ümün fotosuna.. maşallah bitaneme..
ay eylül dedikçe içim bir tuhaf oluyor.. kızım olsaydı adı eylül olacaktı.. belki oğluşum bir eylül le evlenir ilerde.. babam benim eylül ismini çok sevdiğimi bildiği için hayali torununu severdi eylül diye.. hatta oyuncak bebeğim var bitane kayınvalidem almıştı eylül koydum adını babam o oyuncak bebeği az mı kokladı eylül eylül diye..
ismiyle binyaşasın burcu inşallah

Ne zormus Arzu . Insanin sevdigi ilk adamin hasta olmasi yada artik nefes aliyor olmamasi. Bugun annemle konustuk . Hic iyi seyler soylemiyorlar. İki ihtimal var demisler . Bobrek veremi , damar ile ilgi bir hastalik . Kemoterapi gorcekmis. Dayimi aradim . Bana gercegi soyleyin diye bugun bagirarak agladim . Kemoterapi aldigina gore birisi bana yalan soyluyor . 1 ay oldu orda. Olumcul mu dayi dedim . Cevap vermedi bugun bana . Babamsiz bir hayat dusunmek bile istemiyorum .Tek istedigim iyi haber duymak babamdan.

Slm kizlar. Yoldayim su anda koye donuyorum.isttanbula gelmisken demstocka ugradim.kiz bebegi olanlara tavsye ederim fiyatlar cok uygun AMA erkek bebegi olanlar gitmesin hic.orda hic bisi bulamayinca caddedeki marks spencere gittim bebek urunlerinin bayaa bi kisminda %40 indirim var bide 200 tlyi gecince yemek takimi hediye ettiler pasabahcenin gunluk kullanim icin guzell. Bu arada psik daha iyi gordu beni sevindim bende.... Burcu kalbim seninle, dualarimda...

cok sevındım cnm. opuyorumnanaktan

iyi akşamlar .kızlar benim kuzu hala kaksını 3-4 günde 1 yapıyor.çok gazlanıyor tabi.tam gazı düzeldi demiştim gene döndü.kabusum.sizinkiler nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…