bulantılar için sabah yataktan yavaş kalk ve kalkınca galeta veya kuru ekmek ye.bana çok faydası olmuştu.beslenmeye gelince bol mevsimmeyvesi ye.a bak elmada mide bulantıma harika geliyordu:) marulda da kalsıyum var kaşar ye.yoğrt içine kuru kayısı doğra ye. sütlaç yada güllaç yap ye. yiyebilirseniz bol kuru fasülye karnıbahar yiyin bebek doğunca gaz yapmasın diye yedirtmezler uzun süre:)hepinize allah yardım etsin.hamilelik harika bir dönemtüm sıkıntılara rağmen gün gün tadını çıkartın...
2009 ekim anneleri, bulantı ve kusmalardan hiçbişi yiyemez oldum, bana tavsieniz var mı? Aç kalma diyeceksiniz buna dikkat ediyorum ama çok kötü beslenmeye başladım, yoğurt-süt hiç yok..Et türü hiç yiyemiyorum, Domates-peynir-ekmek yemeye başaldım yeni yeni. Ne olur tavsiyeniz varsa söyleyin...
desene bol bol ayva yiyosun bebişin gamzeli olacak, bizim buralarda öle derler:)))canım yavaş kalmaya çalışıyorum, benim bulantılarım özellikle akşama doğru şiddetleniyor. Zaten meyveler de olmasa ne yerdim bilmiyorum. Sabah akşam ayva yiyorum, hayatımda toplasalar bu kadar ayva yememiştim, hem tok tutuyor hem midemi bastırıyor. Süt ve süt ürünleri, yumurta falan yiyemiyorum, napıcam bilmiyorum. İnşallah bulantılar ne zaman hafifler? Sanırım tadı o zaman çıkacak inşallah...Saoalsın canım tavsiyelerine uymaya çalışıcam..
Bable çok güzel bir haber bu, demek hareketleniyor sıpam o yüzden bulantılarım artıyor. Çok hoş:))
Lovelinya senin dr'u tuttum ben, benim dr o kadar çok şey sıraladı ki yemem gereken, onları görmeye bile tahammülüm yok(
canım bi de şöyle düşün bebeğin gerçekten o tiksindiğin şeylere ihtiyacı olsa mekanizma bu şekilde olur muydu dimi :) ben hiç zorlamıorum kendimi midem bulanıosa demekki bebeğimin ihtiyacı yok diorum onlara...
gerçi çok şükür benim bulantılarım oluo ama çok şiddetli değil yani hayatı zehir etmio bana...
Bable çok güzel bir haber bu, demek hareketleniyor sıpam o yüzden bulantılarım artıyor. Çok hoş:))
Lovelinya senin dr'u tuttum ben, benim dr o kadar çok şey sıraladı ki yemem gereken, onları görmeye bile tahammülüm yok(
2009 ekim anneleri, bulantı ve kusmalardan hiçbişi yiyemez oldum, bana tavsieniz var mı? Aç kalma diyeceksiniz buna dikkat ediyorum ama çok kötü beslenmeye başladım, yoğurt-süt hiç yok..Et türü hiç yiyemiyorum, Domates-peynir-ekmek yemeye başaldım yeni yeni. Ne olur tavsiyeniz varsa söyleyin...
Canım mide bulantının sebebi bebek hareketleri değil, progesteron hormonunun aşırı yükselmesi:) Daha hareket etmek için oldukça küçük:) İnşallah o günler de gelecek hayırlısıyla..
hayır canım ne alaka ben sütten nefret ederim ve midem bulanır ama vala çatır çatır içiyosun sütü hamilelikte, insan asıl hamilelikte daha önce yemediği şeyleri yemek zorunda kalıyor ve daha önce afiyetle yediği ama yasak olan şeylerden de vazgeçiyor, hamileliğin başlarında normal bunlar yavaş yavaş hepsi geçicek
benden bir tavsiye daha eger bebeginize hediye olarak bilezik falan takacak olurlarsa diye cook onceden tavrınızı belirtin "araba alsanız daha ii olur mama sandalyesi alsanız daha ii olur" fln deyin. 3 bilezigi oracıkta duruyor ama bize hiç faydası olmuyor malesef :S[/QUOTE
ya valla ben doğumdan önce o eksik bu eksik söledim ama kimse tınmadı işin kötüsü hala tınmıyolar aman kendim alırım daha güzeli bir de şöle düşünün hediye alırken kendi zevk ve bütçelerine göre alıcaklar ve siz beğenmeyeceksiniz hantal olucak kullanışsız olucak en iyisi takı taksınlar satıp kendi zevkinize göre alın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?