canım bende yaşamıştım lekelenme,ama bende düşük tehlikesi vardı... 3 ay dolana kadar progestan kullandım. sonra bırakmıştım... eğer artma yoksa leke kan rengi değilse korkma bence... ama yinede dr'una bilgi ver istersen... ilk üç ay dolana kadar ne kadar deneyimimiz olsada 3. ağızdan değilde dr'undan duy yapman gerekeni bence... mümkün olduğu kadar dinlen canım... meleğini sağlıkla hayırlısıyla kucağına alırsın inşallah a.s.
tesekkur ederım canım kan rengi diil doktorumla gorusuyorum hep ama içim rahat dııldı bıde sızlere sorım dedım tesekkurler a.s
canım kesinlikle yaptırmalısın... allah korusun down sendromu diye bir rahatsızlık var bu hastalık ikili testte ortaya çıkıyor... bebeğin ense kalınlığına ve nazal kemik denen burun kemiği ölçüsüne bakılıyor... eğer dr gerekli görürse amniyo sentez yaptırıyor... %99 hiç birşey çıkmıyor ama erken teşhis ve bebeğinin sağlıklı olduğunu bilmek için mutlaka yaptır. dr'un hangi testi istiyorsa yaptır canım ikli test rutin yapılması gerekenler arasında. sakın ihmal etmeyin derim.
balum ben de seninle aynı şeyleri hissediyordum ama yine de yaptırdım (Allah'ın lütfu çocuk sorunluysa %95 düşüyormuş) böylece 9 ay sağlıklı mı değil mi geriliminde kurtuluyor insan hatta dörtlüsü varmış bu testin doktorum onu da yapmıştı.
Balum mutlaka yaptır cnm..Sakın ihmal etme..Ayrıca diyelim ki bişey çıktı gene son kararı vercek sensin yani ona göre baştan önlem alınmalı o yüzden zaten erken zamanlarda yapılıyo yoksa son haftalarda bakılırdı...Sen en iisini düşün kuzum sağlıklı çıkcak , herşey ii olcak deeee.İnan ve ii olsun ama korkuyorum die bebişinin hiçbişeyini geçiştirme..Umarım güzel bi hamişlik olur senin adına.:lepi:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?