2009 Ekim Anneleri'nden 2010 Ekim Anneleri'ne Tavsiyeler

[/QUOTE]ya valla ben doğumdan önce o eksik bu eksik söledim ama kimse tınmadı işin kötüsü hala tınmıyolar aman kendim alırım daha güzeli bir de şöle düşünün hediye alırken kendi zevk ve bütçelerine göre alıcaklar ve siz beğenmeyeceksiniz hantal olucak kullanışsız olucak en iyisi takı taksınlar satıp kendi zevkinize göre alın[/QUOTE]

biz begensek bi modeli fiyatını soylesek de onlar karsılasa nasıl olur gamyoncuiremsu malesef bizimkiler satılmasına izin vermediler hatıra olarak kalsın dediler hal boyle olunca ben de ucretsiz izinde olunca yavrucegzim kucaklarda tasınıo per perişan

İyi de 12 haftalık bebekten bahsediyoruz, kas dokusu bile yok daha nasıl hareket eder ve takla atar imkansız bişey bu.Çok çok hafif seğirmeler olabilir bunu da özellikle ilk gebeliği olanların 16. haftadan önce hissetmesi zaten çok zor.Takla diye sandığımız şey dr nin ultrasonla bebeğe bakarken farklı açılardan bakması. Neyse uzatmayalım bu böyle uzar gider:)

ben ilk 17. hafta hissetmiştim karnımda mısır patlaması gibi bişi olmuştu :CüvCüv:

o kadar cahil deilim ben yani ultrasonu oynattıgını anlamıyım doktorla konustuk zaten bunun uzerıne dıyorum hadı ben ole sandım odamı ole sandı bazılarında oluyor ben baskalrındada duydum bı sınıf arkımın annesı derdı annem abımde aynısı olmus falan fılan olan oluyo yanı heryerde olmaz dıyor ama istisna bı durum demekkı

ben de 13.haftada hissettim ilk olarak,dr da aynı senin dediğin gibi çok şaşırmıştı,ultrasonda görüntüler birkaç saniye sonra ekrana yansıyor,ben hareket etti dedikten sonra ekranda görmüştük... bizim dr da demişti yaramaz olacak diye... ve sonuç ortada maşallah kıpır kıpır doğduğu günden beri halaaa o ayaklar hiç durmuyor kaydirigubbakcemile3 ama tabii herkeste aynı olacak diye birşey yok a.s.

valla ben de çok net hatırlıyorum kızım 2,5 aylıktı hala dün gibi ekranda küçücük bacaklar geriniyo takla atıyo bi hareketler nasıl şaşrımıştım dr. hatta asisitan kıza da demişti bak ufacık şeye neler yapıyo diye kız da ağzı açık seyrediyodu.anneme anlattıydım hemen o da tühh gerçekten mi falan dediydi niye diye sordum da o da en sonuncumuzu aldırmış yaklaşık 2,5 aylıkmış o kadar herşeyi oluşmuşmu oluyodu falan dediydi

aynen herkezde aynı olmuyor benımkıde cok kuduruk o zamandan bellı oluyolar daha ıkı aylıktı adam yanlara donuyordu resmen sımdı evde karıstırmadık yer bırakmıyo yurutecte usta oldu evın her kosesınde bulabılıyorum

Anneler, bu halsizlik ve yorgunluk hali ne zaman geçer. Kendimi hamile gibi değil, hasta gibi hissediyorum.Kötü biliyorum ama inanın hamileliğim bana çok ağır geliyor.

Anneler, bu halsizlik ve yorgunluk hali ne zaman geçer. Kendimi hamile gibi değil, hasta gibi hissediyorum.Kötü biliyorum ama inanın hamileliğim bana çok ağır geliyor.

Evet yazdıklarınııı bende hep kendime söylüyorum halsizlik yorgunluk bulantı kusma hasta gibi hamıellıeıgın tadını cıkarmak ıstıyorum artık ohaoldumsmile

Yapmayın kızlar az sabır 12-13 haftayı bitirince başlıcak en kolay ve eğlenceli zamanlarınız ve hep ii şeyler düşünün lütfen meleklerinizi de üzmeyin...Hayatta hiçbişey kolay değil heleki sizden yeni bi hayat oluştuğunu düşünürsek...Umarım hepiniz için rahat bi hamilelk geçer artık..:Saruboceq:

güzel annecikler merhaba,
bende enterasan bir şey var... şu an 13+2 yim. 12 ci haftaya kadar hiç birşey yoktu. son 4-5 günden beri bulantılarım başladı. normalde hep okuduğum sayfalarda ilk 2 ay bulantı denniliyor. ama benim üç aydan sonra başladı. bu normal mi? yoksa ben bir anormalmiyim..

Cnm büyük ihtimalle geçici bişeydir sanırım 1-2 haftaya düzelirsin.Ama düzelmesende boşver yinede tadını çıkar bak 1-2 hafta sonra kuzunun cinsiyeti belli olcak onu düşün tatlım

süper olmuş 2009 ekim anneleri ellerinize sağlık her biri altın değerinde bilgiler hep buralarda olunalkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…