cnm herkezın ole olmuyo benımkı hareketlenmıstı doktor bıle sok gecırmıstı gordugunde bayagı takla atıyordu karnımda esıme hareket edıyor dıyordum ınanmıyordu daha sonra ultrasonda gordu doktor dedı sız yandınız bu ay hareketlenen bır bebek ne kadar yaramaz olur dıye:d
Teşekkür ediyorum kızlar cevaplarınız için. Son birşey daha sorabilir miyim? Gebeyken sir ağda yaptırmanınsakıncası var mı? Özellikle sonrasında sürülen o yağın...
İyi de 12 haftalık bebekten bahsediyoruz, kas dokusu bile yok daha nasıl hareket eder ve takla atar imkansız bişey bu.Çok çok hafif seğirmeler olabilir bunu da özellikle ilk gebeliği olanların 16. haftadan önce hissetmesi zaten çok zor.Takla diye sandığımız şey dr nin ultrasonla bebeğe bakarken farklı açılardan bakması. Neyse uzatmayalım bu böyle uzar gider:)
ben de 13.haftada hissettim ilk olarak,dr da aynı senin dediğin gibi çok şaşırmıştı,ultrasonda görüntüler birkaç saniye sonra ekrana yansıyor,ben hareket etti dedikten sonra ekranda görmüştük... bizim dr da demişti yaramaz olacak diye... ve sonuç ortada maşallah kıpır kıpır doğduğu günden beri halaaa o ayaklar hiç durmuyor kaydirigubbakcemile3 ama tabii herkeste aynı olacak diye birşey yok a.s.
Anneler, bu halsizlik ve yorgunluk hali ne zaman geçer. Kendimi hamile gibi değil, hasta gibi hissediyorum.Kötü biliyorum ama inanın hamileliğim bana çok ağır geliyor.
Evet yazdıklarınııı bende hep kendime söylüyorum halsizlik yorgunluk bulantı kusma hasta gibi hamıellıeıgın tadını cıkarmak ıstıyorum artık ohaoldumsmile
Evet ben de. Çok sıkıldım bu durumdan. Psikolojimi de etkiliyor ister istemez. Çok keyifsizim. mafoldumben
güzel annecikler merhaba,
bende enterasan bir şey var... şu an 13+2 yim. 12 ci haftaya kadar hiç birşey yoktu. son 4-5 günden beri bulantılarım başladı. normalde hep okuduğum sayfalarda ilk 2 ay bulantı denniliyor. ama benim üç aydan sonra başladı. bu normal mi? yoksa ben bir anormalmiyim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?