Balum canım karar senin, inşallah hiçbirşey yok hiç merak etme. Buralarda biz de bebişlerimizin ilk dişlerini kutlayacağız.
:)) aynen anneleri bu kadar pimpirikli olursa bu bebişlerin işi zor bizimle...Rahat olalım canım. Bu lafları aynı zamanda kendime de söylüyorum. Haftaya pazartesi kalp atışalrını dinlemeye gidicez şimdiden tasası tuttu beni...:))
balumm tatlım testler yanılabilir ama amnio sentez yanılmaz bunu sakın unutma tabiki gene karar senin .....
cevremde yanıldıgını gordum ben bıkac kısıde hepsının. glaya aglaya hamılleık gecırdıler ve sapasaglam dogdular. boyle cevremde yasamasaydım dusunmezdım bıle yaptırırdım ama. cok yakınımda yasadıgım 2 kısı oldu. kac kez yapıldı butun testlerı. baska baska yerlerde. hep negatıftı. aldırın dedıler yanı. istanbuldaydılar. ankaralara gonderıldı testler. aldırsınlar denıldı ordanda. aldırmadılar. kesın down sendronlu beklerken sapasaglam dogdular. bırı daha anaokulunda ve okumayı sokmus. ben onlara baktıkca yaptırasım gelmıyor napım. 2009 ekım annelrınde negatıf sonuc alan olmamıstı dımı inş?
amnio sentez 1 kere yapılır ve ceninin tüm genetiğine bakılır onun yanılma şansı olduğunu zannetmiyorum artı sonuç ne olursa olsun bebeği illa aldıracaksın diye birşey yok bunu unutma sakın karar senin ve eşinin kararı kimse zorla bişi yapamaz :1rolleyes:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?