ya birde kızlar benim 1 sene öncesi kötü bi deneyimim var bebgımın kalp atısları yoktu ve alındıama rabbım yuzumuze guldu yıne hamıleyım bugun 5+0 olduk salı gunu doktordayız nasıpse cok heyacanlı kötu seyler dusunmemeye calısyorum bebeğim saglıklı dıorum hep ıcımden benımle saglıklı bı sekılde dogurcam rabbım yardım edecek dıorum:Saruboceq: yalnız dıger gebelıgımdede hıc bulantım falan yoktu bundada öyle buda ıcımı daraltıyo resmen sadece bır gun bulantı hıssettım okadar yanı suan tek belırtım ınanılmaz göguslerım kasınıyo özellıkle sağ göğsum buda bı belırtımı tabı acıyolarda benım ıcın dua edınn saglıklı bı sekılde melegıme kavusayım
Yarican haline şükret canım, karışanınız yok ne güzel. Canım takvimini de eklesene. Ben de bu topiği kim açtıysa Allah razı olsun diyorum.
sevgili 2009 ekim anneleri bu bebe yağı sürme işine ilk aylarda mı başlıyoruz ve günde bir sefer mi sürüyoruz. ben yağı aldım ama henüz kullanmadım. yalnız karnımda kaşıntılar başladı artık ohaoldumsmile genişliyo mu yoksa giydiğim şeylerden mi oluyor bilmiyorum. (hafif göbikli hamile kaldım da :CüvCüv:) erken mi büyümeye başladı acaba dedim kaydirigubbakcemile3
canım mümkün olduğu kadar erken başla ve alışkanlık haline getir... ben gece yatarken ve sabah kalktığımda sürüyordum. eğer kaşıntılar başladıysa genişleme başlamıştır. illa çatlak olacak diye birşey yok biraz ırsi bir durum ama yine de önlem almak lazım bence a.s :CüvCüv:
çok teşekkür ederim canım bunu bildiğim iyi oldu bu akşamdan itibaren başlıyorum göbüşümü yağlamaya :CüvCüv: bol bol da su içmeliyim onun da göbüşe ve bebişe iyi geldiğini duymuştum.. sengözlerimebaksanab
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?