2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

kızlar listeyi yeniledim ama ocak bitti eksik kilolar varsempatiksalakcinni nerdesiniz bakim boshayallersmile masallah bebislerimize

Benim kuzumun ismi Aras,dogum kilosu 3750 gr,boyu 53 cm canim.Eklersen sevinirimm

kizlar benim yavru sadece 200 gr almis bu ay , : doktora göre gecen ay yanlis tartilmis olabilir dedi ayrica gectigimiz ay pek birsey yemek istemedi intibiyotik falan kullandi kulagindan dolayi , ayni zamanda agzinda afte olmustu aciyordu ama simdi duzeldi gibi bakalim gelecek ay nasil olacak ..

ilkaycım benim kızım da antibiyotik kullanmıştı o ay dr ilaç barsaklarda emilimi azalttığı için kilo alamayabilir demişti bilgin olsun.

Bizim kuzeycik ocak ayı itibariyle 7500gr boy 65cm,maşallah tüm bebişlere,hala sadece ve sadeceanne sütü...

benim bebeğim 37 haftalık 15 ekimde dünyaya geldi 2450 gr 47 cm.şuanda 3,5 aylık 7200 63 cm maşallah iyi gelişti .mamada veriyorum.

benim bebeğim 37 haftalık 15 ekimde dünyaya geldi 2450 gr 47 cm.şuanda 3,5 aylık 7200 63 cm maşallah iyi gelişti .mamada veriyorum.

benım kızım 3 aylık 6 kg sadece anne sütü ile besleniyor

kızlar bebislerinizin adını dçtarihini ay ay kilolarını yazın listeye ekliyim isterseniz tabi kaydirigubbakcemile2
kızlar listeyi duzenlicem yazmak isteyen varsa yazsın yeniliyimkaydirigubbakcemile5

canım benim bebiş 26 ekimde doğdu 3230gr.ismi emir ay ay kilosunu bilmiyorum 10 günde bir tarttığımız için şuan 6300gr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…