yaw kılzar antibiyotik kullanımı kilo alımını yavaşlatıyomuymuş. bizde ocak ayında antibiyotik kullandık 7 gün.. antibiyotiğin bittiği gün tartıldığında kilo alımı iyiydi fakat o zmandan bu zmana nerdeyse kilo almamaış. acab antibiyotik sonrasındamı kilo alımı yavaşlıyo... taktım ben gene kızımın kilosuna da...
canım bebekler 5. ayında doğum kilosunun 2 katına ulaşmalıymış..ona göre hesap et..bir de 4. aydan itibaren kilo alımı yavaşlıyo günde 20 gram a düşüyor..doktoruna sor,sağlığı iyiyse çok kafana takma..sen de çok zayıftın hatırladığım kadarıyla,bence senin kız minyon tipli olcak ondan..tabi kontrollerini ihmal etmeyin siz..Allah korusun Allah hastalık vermesin..
yaw kılzar antibiyotik kullanımı kilo alımını yavaşlatıyomuymuş. bizde ocak ayında antibiyotik kullandık 7 gün.. antibiyotiğin bittiği gün tartıldığında kilo alımı iyiydi fakat o zmandan bu zmana nerdeyse kilo almamaış. acab antibiyotik sonrasındamı kilo alımı yavaşlıyo... taktım ben gene kızımın kilosuna da...
canım evet ben de çok kilolu sayılmam da ne bileyim geçen az aldı tahlil sonucunda enfeksiyon çıktı ya tedirginliğim ondan... cevabın için teşekkürler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?