2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

bebegımın ısmı oktay 7 ekım de dogdu 3300 dü.dun tarttırdık.yanı 4 şubat ta 7850 olmus askım

canımcımm dora paşa 4 şubat itibariyle 8040 gr 68 cm canım listeeye eklersen sevinirim tatlım ...

biz bu ayda çok alamamışız enfeksiyon sünnet derken 6500 olmuşuz önümüzdeki ayda alamazsa kilosunu mamaya başlayayacaz dedi dr umuz sütüde var çok şükür ama hayırlısı olsun bakalım

merhaba bende bir ekim annesiyim uzun zamandır sizleri takip ediyorum ama sohbetlerinize katılmamıştım
4 ekimde kızım ela 50 cm 3280 olarak doğdu 2900 e düştük kasım ayında 54 cm 3850 olduk aralık ayında 56 cm 4870 idik ocak ayında 61 cm 5450 olduk bu ay bakalım nekadar olacak ancak benim sizden bir ricam olacak bebeklerin hepsine maşallah suphanallah nazarlardan korusun allah acaba sadece anne sütü alanlarla mama alanları belirtebilirmiyiz.

olumunekankayizsmile yeni liste ilk sayfada canlarım Şeniz

yaw kılzar antibiyotik kullanımı kilo alımını yavaşlatıyomuymuş. bizde ocak ayında antibiyotik kullandık 7 gün.. antibiyotiğin bittiği gün tartıldığında kilo alımı iyiydi fakat o zmandan bu zmana nerdeyse kilo almamaış. acab antibiyotik sonrasındamı kilo alımı yavaşlıyo... taktım ben gene kızımın kilosuna da...

Elifçik de bugün (9.2.2010) itibarıyla 4 ayını doldurdu. 63cm ve 6700g. olmuş, geçen aydan bu yana 600g. almış ve 2cm büyümüş mercimeğim.

canım bebekler 5. ayında doğum kilosunun 2 katına ulaşmalıymış..ona göre hesap et..bir de 4. aydan itibaren kilo alımı yavaşlıyo günde 20 gram a düşüyor..doktoruna sor,sağlığı iyiyse çok kafana takma..sen de çok zayıftın hatırladığım kadarıyla,bence senin kız minyon tipli olcak ondan..tabi kontrollerini ihmal etmeyin siz..Allah korusun Allah hastalık vermesin..

canım evet ben de çok kilolu sayılmam da ne bileyim geçen az aldı tahlil sonucunda enfeksiyon çıktı ya tedirginliğim ondan... cevabın için teşekkürler...

Canım benim zilli kızım 1 aydan daha uzun bir süre antibiyotik kullandı ama kilosunda bir sorun olmadı, istersen bir dr a danış...

canım evet ben de çok kilolu sayılmam da ne bileyim geçen az aldı tahlil sonucunda enfeksiyon çıktı ya tedirginliğim ondan... cevabın için teşekkürler...

sağlıklı olsun da varsın zayıf olsun..nazar değmez o zaman..bi avantajı olur çıtı pıtı şirinimizin:)))

selam kızlar bu gün bizimde kontrolümüz vardı 6540 gr. olmuşuz tam 800 gr. birden ayrıca boyumuzda 62 cm olmuş bodur oğlum uzamıştı farkında deilim :)

slm kızlar bızımde kontrolumuz vardı bugun 7800 kg boy 69 cm olmusss nasıl sızce 1 ayda 600 gr almışş:gitme:

Merhaba arkadaşlar, ben yeni katıldım aranıza Paylaşımda bulunmak çok iyi ve faydalı. Benim Zeynep'im 16 Ekim'de 3030 gr, 51 cm doğdu. İlk haftada sarılık oldu zayıfladı. Geçen ay 5850gr, 62cm olmuştu. Bu ayki haftaya belli olacak. Benimki anne sütüyle birlikte mama alıyor. Herkesin kuzusunu Allah bağışlasın, korusun:)))

Toprak 4. ayı itibariyle 7,2 kg, 63 cm olmuş. Aşımızı olduk geldik dr demir ilacına başlattı kg alımı artık yavaşlarmış bu ay 500 gr aldı gayet iyi dediler gittikçe azalacak. bu arada bizde sadece anne sütü. Mana hiç vermedim şimdi haşlanmış patetes elma yoğurt sadece tattırıyorum öğün olarak vermiyorum yavaş yavaş başka tatlara alışması için.

Son düzenleme:
9 subat ta oğlusum 6700gr boy da 65 cm olmus fazla kılo almamıs gıbı geldı bana boy uzamıs sanırım ama dr ayına göre normal dedi. cok sukur..

benim kuzuda 10 subatta 7500 gr 67cm boyu asi olduk ama saglik ocaginda daha doktorumuza gitmedik.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…