2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

bugün bizde sağlık ocağına gittik 7600 gr 68cm olmuş...
1 ayda 350gr almış ( sanırım hasta olmuştu etkisi var (

4. ay itibari ile oğlum 7120 gram 65 cm olmuş bu ay fazla kilo almamışız ama normalmiş artık... bu kusmalara çok bile kilo almışız

bn mkızım ereken dogdugu ve düşük kilolu dogdugu için şuan ayınma göre kilosu çok çok iimiş 6800 olmuş boyu bilmiom ölçmedi 6,5aylıkken 7350olsun yeter dedi doktorumuz

kaç kg doğudu cnm ada
Bora 38 haftada ama hamileyken geridn geliyodu 2910 doğdu 2800 le hastaneden çıktık.. sağlıklı olsunlarda

maşallah bebişlerimize hepsi kocaman oluyorlar alkisalkisalkis

valla benim cadı da az alıyo bizim tartımız var 10 gunde 100 gr ancak aldı sagarak kendi sutumu veriyorum gorunurde 5 bucuk aylık premature oldugu icin 3 bucuk aylık sutum yetmiyecek diye korkuyorum mama vermek istemiyorum daha 2 bucuk ay sagmam lazım goguslerim dizlerime indi valla mafoldumben
listeyi de duzenlicem yazmayan arkadaslar var sanırım nazardan cekiniyorlar bis kem gozle bakmıyoruz kuzularımıza cekinmeyin lutfennnopuyorumnanaktan

35 haftalık dogdu cnmm 2710 dogdu hastaneden 2500la çlıktık 40gün cnm sarılıgı agır geçirdi kilo verdi hep anne sütü harici hiç bişi almöadı kaç aydır tekrarlıyan idrar yolu enfeksiyon8undan kilo alımı durmuştu yine başladı şükür almaya mama hiç yemedik biz bideeebiberon asla kabul etmedi

Benim moralim bozuldu sizinkileri okuyunca. biz de bugün sağlık ocağına gittik. 63cm, 6800 gr. Boyu çok uzamamış( Kilo alışı iyi; nerdeyse 1000gr almış. Ama boyu kısa mı yaaa((

biz 2 hafta önce doktora gittik 7500gr 66 cm doktor ayına göre boyu uzun demişti.doğum 3750gr 52cmydi

Biz aşıdan geldik
4. ay itibariyle 6400 gr kilo ve 61 cm boyumuz var
Sanırım benim kuzu kikirik olacak eskiden olsa üzülürdüm ama sanırım alıştım artık dr da ii dio belkide böyle olması ii fisfisfis

benim defne yide dün dr götürdüm cnmm 62cm 6510gr olmuş kilo alımı hep az hep az ek gıdaya başladık hayırlısı olsun asıl şimdi başlıyor maraton :)

iki defneden sonra ben de 3. defneyi yazayım. cumartesi vardı kontrolümüz.. 69 cm boyu. doktor inanamadı iki defa ölçtü. 7240 gr da kilosu. yaklaşık 600 gr almış 1 ayda.. fena değil işte.

iki defneden sonra ben de 3. defneyi yazayım. cumartesi vardı kontrolümüz.. 69 cm boyu. doktor inanamadı iki defa ölçtü. 7240 gr da kilosu. yaklaşık 600 gr almış 1 ayda.. fena değil işte.

maşallah cnmm hep böyle uzun boylu olur inşş defne niz

Maşallahhh kızımın tatlı adaşlarına engidi seninki şimdiden mankenliğe aday herhalde tüüütütüüüü nazar değmesin

Maşallahhh kızımın tatlı adaşlarına engidi seninki şimdiden mankenliğe aday herhalde tüüütütüüüü nazar değmesin

:9evet sanırım manken ya da basketçi yetiştiriyorum ben. kuzenim sen her sene basket takımlarının alt yapılarına doğur bi tane diye takılıyo:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…