2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

ben bir yerde 5 aylıkken doğum kilosunun tam 2 katına ulaşması gerektiğini okumuştum...çok kiloluda iyi değil bence yaaa

biz bugün aşı olduk ve kilomuz 8800 gr 70 cm de boyumuz oğluşuma tombalak kuzum benim ..

biz bugün aşı olduk ve kilomuz 8800 gr 70 cm de boyumuz oğluşuma tombalak kuzum benim ..

Hay maşalllahhhh kuzuma benim yaww gizoş bebelac ın sitesinde senin oğlan 5. aydan bile boy ve kilo olarak en üst sınırı geçmiş azıcını bize gönderse yaaa fazla olandan diyorum delikafadulden

maşallahhh hepsineee....
:)) komik ama ben önceden beri tombik bebek sevmiyorum tombik derken alınmasın kilolu olanlar böyle hantal bebek yani beni ki şimdi iyide inşallah zayıfda olmaz çok yaşında falan

aynen bende tombul sevmıyorum ırı olsun ama tombalak olmasın benımkıde 8800 ama gorunurde hıc bısı yok 67 cm kemıklı ama cok ... hamıleyken cok dua ettım ama ole olsun dıye

nasıl yok yanı benım kı kucuk senden sırf kemık bu kemıklı bı yapın yok senın galıba benım kemıklerım coktur oda sanırım o konuda bana cekmıs

yok yani iri görünmüyo kemik memik yok derken :)) ben annesi olarakkkkk çok kemikliydim ama şimdi onun yanına etler ve yağlarda eklendi delikafadulden ... sanırım babasına çekmiş :)

benim kızımda 3,5 aylııkken 5900 dü kılo alımı iyi dedi doktor ama burdakileri görünce incecik kalmıs benim kıs :)
5 küsürlerde kalan kımse yok sanırım
boyumuzda 63 cm olmus

şubat ayı gelişim raporumuz şöyle:)
6900gr.
62 cm.
41.5 da kafa çapımız

eklerseniz seviniriz..

kızlar liste hazır imageshak sayfası acılmadıgı icin yenileyemedim bu arada yazmak isteyen varsa yazsın sayfa duzelir duzelmez yeni listemizi eklicem

ececim konuyu yeni gordüm özelden bilgileri yazdım eklersen sevinirim onceki ayları da hatırlarsam yazarım muckkk

ececim
oğlum şubat ayında ayın 18 i itibariyle 7200gr 64 cm olmuş. kilo alımımız giderek düşüyor ve ben hala sadece anne sütünde ısrar ediyorum. bakalım ne olacak iki aydır ayda sadece yarım kilo alıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…