ya arkadaşlar beniş bebişim 4 ay 11 günlük 6.300gr boyu 64cm sizinkileri okuyunca benimkisi küçük geldi acaba öylemi
biz bugün gittik kontrole. soğukalgınlığı geçirdik diye çok alamamışız kilo,gerçi artık çook hareketliyiz... dr kaşık maması verdi günde iki kere... çok sağlıklıklıymış Allah'a şükür
boy 65 cm kilo 6500 baş 41
bluuucum biz de aynı gidiyoruz valla bizimde boy 65 kilo 6750 baş 42 cm, ya benimkide çok hareketli kafayı yiycem mama yerken bile kıpır kıpır ellerini bağlıyorum ayaklarıyla tepiniyo mama yemiyo...:1no2: bizimkiler zayıf mı kaldı kardeşlerine göre yaw çok üzülüyorum ben...mirmirmirmir hee bide biz de başladık elma suyuna evde sıkıyoruz...ama onu da sevmedi kerata....
ya arkadaşlar beniş bebişim 4 ay 11 günlük 6.300gr boyu 64cm sizinkileri okuyunca benimkisi küçük geldi acaba öylemi
canım bizim dr'a göre önde bile gidiyoruz ama akranlarımızın maşallahı var kaydirigubbakcemile3 elma suyunu bende veriyorum onu çok seviyor bizimki ama havuç çok fazla sevmiyor,birde karıştırıp deneyeyim bari CADIARZU kaşık mamasını ilk birkaç kaşık tükürüyor sonra yiyor... benim sütümle hazırladığımı daha çok sevdi ama...
bizim de doktor çok iyi kilosu takma dedi aslında. çok hareketli anacım yese bile acayip yakıyo sanırım...neyse cumartesi görüşünce detaylı konuşurus...zemuszemus
benim kızım 20 ekimde 35 haftalık dogdu.2150 gr.44cm.di.
şu anda 5 kilo 60 cm dr geri kalmış mama ver dedi ama mama emmiyo.hero baby verdim begenmedi.milupa verdim begenmedi.şimdi içine bebe bisküvisi atıyorum 1 tane daha iyi yiyo mamayı emzirmeyede devam ediyorum.ama çok endişeliyim 1 hafta oldu başlayalı hiç kilo almamış.:çok üzgünüm:
Cnm bence doğum kilosuna bakarsan aslında çok kötü değil kilosu öyle hemen almaz kilo önce ağzı alışacak o tatlara eğer hemen yemesse bi süre bekle tekrar ver bi de mama verirken 3 sattin geçmesini bekle yani acıksın iice yoksa aç değilse hiç yemez kendini de üzme ki madem seni emiyo sütün kaçmasın
çok sagol cnm.dr mamayı vermeden önce emzir sonra mama ver diyo yetmeyen kısmı tamamlamak
için.ama öylede az da olsa emmiş oluyo mamayı emmiyo.çok zor bu işler.elma suyu vereyim dedim seviyo onu.yok olmaz dedi.pankreasına dokunurmuş şekerli diye 6 aydan sora dedi.kafamçokkarıştı. ALLAH kolaylık versin tüm annelere.
Cnm bence doğum kilosuna bakarsan aslında çok kötü değil kilosu öyle hemen almaz kilo önce ağzı alışacak o tatlara eğer hemen yemesse bi süre bekle tekrar ver bi de mama verirken 3 sattin geçmesini bekle yani acıksın iice yoksa aç değilse hiç yemez kendini de üzme ki madem seni emiyo sütün kaçmasın
çok sagol cnm.dr mamayı vermeden önce emzir sonra mama ver diyo yetmeyen kısmı tamamlamak
için.ama öylede az da olsa emmiş oluyo mamayı emmiyo.çok zor bu işler.elma suyu vereyim dedim seviyo onu.yok olmaz dedi.pankreasına dokunurmuş şekerli diye 6 aydan sora dedi.kafamçokkarıştı. ALLAH kolaylık versin tüm annelere.
Cnm dr lar hep verme dio ama ne biliim bende veriyorum valla benimkide 15 ekim doğumlu 3200 doğdu ama ilk ay sarılık atlattık 2750 lere kadar düştük şimdi de öyle aman aman kilomuz yok hala emziriyorum arada 2 defa mama veriyodum şimdi sadece yatarken 1 sefer veriyorum mamayı tamamen beni emse o zmaan eklere bende geçmek istemezdim ama zaten mama takviyesi de alıyo die veriyorum ben elma suyu da hatta 3 günde bi azıcık armut ta karıştırıyorum çünkü 1 haftadır demir hapına başladık hiç sevmiyo tadını ve kabız yapıyo onu biraz engelliyo armut
Sen bilirsin cnm biraz daha dene mama yemesini bence ama olmazsa elma suyu yada yoğurda başla derim ben kendi adıma biz önümüzdeki hafta yoğurda başlıcaz ondan 1 hafta sonrada sebze çorbasına geçicez
Umarım güzel yemeye başlar kuzucun
ben anlamadim bu isten.doktorlarin ilk ver dedigi sey hep elma suyu olur normalde.simdiye kadar ben hep oyle duydumbilmiyorumkismile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?