2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

benimkinin kilosu fazla biliyorum.bende ona üzülyorum.inş normale döner.boyunu yanlış ölçmüş dr 69 cm miş.kiosu 8600.

zeynep ece 4. ay itibariyle 7550 gr. 67 cm. ekler misin canım? teşekkürler..

biz bugün gittik kontrole. soğukalgınlığı geçirdik diye çok alamamışız kilo,gerçi artık çook hareketliyiz... dr kaşık maması verdi günde iki kere... çok sağlıklıklıymış Allah'a şükür
boy 65 cm kilo 6500 baş 41

ya arkadaşlar beniş bebişim 4 ay 11 günlük 6.300gr boyu 64cm sizinkileri okuyunca benimkisi küçük geldi acaba öylemi

ya arkadaşlar beniş bebişim 4 ay 11 günlük 6.300gr boyu 64cm sizinkileri okuyunca benimkisi küçük geldi acaba öylemi

Cnm benimkide 4 ay 1 haftalık geçen hafta 6400 gr , 61 cm çıktı yani takma kafana seninki de normal sınırlarda her bebiş farklı burdaki bebişler biraz tombik o yüzden kıyaslama yapma bende önceleri yapıyodum şimdi ii diorum dr da öyle dio
seninde dr un ii diyosan no problem

bluuucum biz de aynı gidiyoruz valla bizimde boy 65 kilo 6750 baş 42 cm, ya benimkide çok hareketli kafayı yiycem mama yerken bile kıpır kıpır ellerini bağlıyorum ayaklarıyla tepiniyo mama yemiyo...:1no2: bizimkiler zayıf mı kaldı kardeşlerine göre yaw çok üzülüyorum ben...mirmirmirmir hee bide biz de başladık elma suyuna evde sıkıyoruz...ama onu da sevmedi kerata....

canım bizim dr'a göre önde bile gidiyoruz ama akranlarımızın maşallahı var kaydirigubbakcemile3 elma suyunu bende veriyorum onu çok seviyor bizimki ama havuç çok fazla sevmiyor,birde karıştırıp deneyeyim bari CADIARZU kaşık mamasını ilk birkaç kaşık tükürüyor sonra yiyor... benim sütümle hazırladığımı daha çok sevdi ama...

benımde kızım aynı sayılır.onemlı olan ayda 500 gramdan fazla alsın boyuda 2-4 cm uzasın.bebeğin mama allıp almadıgıda önemli mama alanlar daha kılolu oluyo

sağolun arkadaşlar doktorum normal diyoda burdaki bebeklerin kiloları 7 7.5 bulunca telaşlandım işte

bizim de doktor çok iyi kilosu takma dedi aslında. çok hareketli anacım yese bile acayip yakıyo sanırım...neyse cumartesi görüşünce detaylı konuşurus...zemuszemus

bizim de doktor çok iyi kilosu takma dedi aslında. çok hareketli anacım yese bile acayip yakıyo sanırım...neyse cumartesi görüşünce detaylı konuşurus...zemuszemus

evet tatlım o zaman uzun uzun konuşuruz zemuszemus bayanssulusmile

bizimki 30 ekim doğumlu...67 cm 7850 kg....( 3850 doğmuştu )...sadece anne sütü.....sanırım artıkın yavaşlar kg alması...çünkü yerinde duramıyor...çok hareketli...

benim kızım 20 ekimde 35 haftalık dogdu.2150 gr.44cm.di.
şu anda 5 kilo 60 cm dr geri kalmış mama ver dedi ama mama emmiyo.hero baby verdim begenmedi.milupa verdim begenmedi.şimdi içine bebe bisküvisi atıyorum 1 tane daha iyi yiyo mamayı emzirmeyede devam ediyorum.ama çok endişeliyim 1 hafta oldu başlayalı hiç kilo almamış.:çok üzgünüm:

Cnm bence doğum kilosuna bakarsan aslında çok kötü değil kilosu öyle hemen almaz kilo önce ağzı alışacak o tatlara eğer hemen yemesse bi süre bekle tekrar ver bi de mama verirken 3 sattin geçmesini bekle yani acıksın iice yoksa aç değilse hiç yemez kendini de üzme ki madem seni emiyo sütün kaçmasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…