aynen yaa bende ole duydum ılk elma onermıyolarmı aman doktorlarada ınanasım kalmadı artık resmen hıcbırı aynı seyı demezmı yaa
sağolun arkadaşlar doktorum normal diyoda burdaki bebeklerin kiloları 7 7.5 bulunca telaşlandım işte
Cnm dr lar hep verme dio ama ne biliim bende veriyorum valla benimkide 15 ekim doğumlu 3200 doğdu ama ilk ay sarılık atlattık 2750 lere kadar düştük şimdi de öyle aman aman kilomuz yok hala emziriyorum arada 2 defa mama veriyodum şimdi sadece yatarken 1 sefer veriyorum mamayı tamamen beni emse o zmaan eklere bende geçmek istemezdim ama zaten mama takviyesi de alıyo die veriyorum ben elma suyu da hatta 3 günde bi azıcık armut ta karıştırıyorum çünkü 1 haftadır demir hapına başladık hiç sevmiyo tadını ve kabız yapıyo onu biraz engelliyo armut
Sen bilirsin cnm biraz daha dene mama yemesini bence ama olmazsa elma suyu yada yoğurda başla derim ben kendi adıma biz önümüzdeki hafta yoğurda başlıcaz ondan 1 hafta sonrada sebze çorbasına geçicez
Umarım güzel yemeye başlar kuzucun
yemin ediyorum o kadar bunaldımki babamızda mama vermek istemiyo geçen gün ateşlendi babayla birlikte doktora yolladım gece saat 12 de.oglum uyuyodu.ben evde kaldım doktor çocugun ateşini bile ölçmemiş hastaneden eşimle beni arıyolar.neymiş ek vermeme gerek yokmuş.çocuk eve bi geldi 38.5 ateşi doktora okadar sinirlendimki sanki ek verelimmi diye götürdük hastaneye.kaldıki ilk aylar ayda 1 kg alıyodu son ay 300 gr almış.bu gerileme degilmi?zaten erken doğdu çocuk gerileyince hemen hasta oldu.mecbur bidaha ertesi gün kalktık doktora gittik.oda elma suyuna olmaz dedi.mama verilmesi gerekiyomuş.mamayıda içine bisküvi koyup denedim onu yiyor.15 gün sonra vericem elma suyu bisküviden iyidir valla.:umursamaz:.herkese kolay gelsin.:ecrin_bebek:
yemin ediyorum o kadar bunaldımki babamızda mama vermek istemiyo geçen gün ateşlendi babayla birlikte doktora yolladım gece saat 12 de.oglum uyuyodu.ben evde kaldım doktor çocugun ateşini bile ölçmemiş hastaneden eşimle beni arıyolar.neymiş ek vermeme gerek yokmuş.çocuk eve bi geldi 38.5 ateşi doktora okadar sinirlendimki sanki ek verelimmi diye götürdük hastaneye.kaldıki ilk aylar ayda 1 kg alıyodu son ay 300 gr almış.bu gerileme degilmi?zaten erken doğdu çocuk gerileyince hemen hasta oldu.mecbur bidaha ertesi gün kalktık doktora gittik.oda elma suyuna olmaz dedi.mama verilmesi gerekiyomuş.mamayıda içine bisküvi koyup denedim onu yiyor.15 gün sonra vericem elma suyu bisküviden iyidir valla.:umursamaz:.herkese kolay gelsin.:ecrin_bebek:
Cnm valla bende bu drları anlamıyorum hiç evet tabii ki en iisi anne sütü ve tabii ki 6 ay vermek lazım en az ama işte kimisinin oluk oluk sütü var kiminin bizim gibi eh işte kiminin de hiç yok bana başta sağlık ocağı bile gece yatmadan mama veriyorum die söylendi neymiş vermiyim miş alışırmış iide denedim diyorum 3 gece çığlık çılığa ağladı çocuk her gece 11 gibi yatıp 7 gibi kalkan çocuk toplasan günde 3 saat uyumadı aç iştee kıyabiliyomusun tabii kendi çocukları değil ya ahkam kesmek kolay
Hala diyorum ki ben 4 ayı geçtikten sonra hızlı değil ama yavaş yavaş eklere geçilmeli mamadan sa daha sağlıklı olduğuna inanıyorum hatta mümkünse kaşık maması hiç almayı düşünmüyorum belki bi süre daha devam sütü o kadar
merhaba bende kasım annesiyim edirne olunca bi selam veriyim dedim bende edirnedeyim de
Cnm valla bende bu drları anlamıyorum hiç evet tabii ki en iisi anne sütü ve tabii ki 6 ay vermek lazım en az ama işte kimisinin oluk oluk sütü var kiminin bizim gibi eh işte kiminin de hiç yok bana başta sağlık ocağı bile gece yatmadan mama veriyorum die söylendi neymiş vermiyim miş alışırmış iide denedim diyorum 3 gece çığlık çılığa ağladı çocuk her gece 11 gibi yatıp 7 gibi kalkan çocuk toplasan günde 3 saat uyumadı aç iştee kıyabiliyomusun tabii kendi çocukları değil ya ahkam kesmek kolay
Hala diyorum ki ben 4 ayı geçtikten sonra hızlı değil ama yavaş yavaş eklere geçilmeli mamadan sa daha sağlıklı olduğuna inanıyorum hatta mümkünse kaşık maması hiç almayı düşünmüyorum belki bi süre daha devam sütü o kadar
dogru söylüyosun ben ilk çocuguma hiç mama vermedim.sütüm yoktu ondada azdı 4 ay ancak yetti meyve suları püreler çorbalar sırayla verdim hiç biberon kullamadı.1 yaşından sonra sütüde bardakla verdim.oda 35 haftalıktı şu an 6 yaşında kilosu orta boyu yaşıtlarına göre uzun.bunuda atlatıcaz inş.:CüvCüv:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?