2009 Ekim Bebekleri'nin Aylık Kilo Alımları

aynen yaa bende ole duydum ılk elma onermıyolarmı aman doktorlarada ınanasım kalmadı artık resmen hıcbırı aynı seyı demezmı yaa

aynen yaa bende ole duydum ılk elma onermıyolarmı aman doktorlarada ınanasım kalmadı artık resmen hıcbırı aynı seyı demezmı yaa

Ay valla evet hepsinde ayrı tez var ben artık dinlemiyorum veriorum pazartesi yoğurda başlıcam ondan sonraki hafta sebze çorbalarına elma armut ve havuç suyu zaten verorum 2 gündür de elma püresine de 1 tane büskivi koyup eziyorum
Biim dr a da sorsan emzir mama ver sanki sürekli mama daha sağlıklı

Bugün aşımızı olduk..Boyumuz 62 cm.olmuş..
Kilomuzda 7..
Sadece beni emiyo.ekstra hiç bişe vermiyorum.
6 aya kadarda vermeyi düşünmüyorum..
Umarım böyle gider..

benim tontişim 7buçuk kilo 67 cm, ben de altı ay dolana kadar bir şey vermeyi düşünmüyorum
ilk çocuğumda da öyle yaptım gıdalara alışmasında da hiçbir sorun çıkmamıştı.

bende aynen ole dusunuyorum sebze vermek varken neden labarotuarlarda uretılen mamayı verıyım dımı ben artık hıc mama vermıyorum bıldıgınız corba yogurt pure meyve suyu halındeyız sabahı kahvaltıdada kucagıma oturup dometes suyu pekmez fılan verıyorum ne dedıklerı bellı deıl kı bundan 3 sene oncesıne bebek bıskuvılerıne neler demedıler mesela ben bıskuvı fılanda vermeyı dusunmuyorum normal besınlerden verıcem kı ole kof bı kılosu olmasın bugun benımkının boyhunu olctum bır haftada 3 cm atmıs nasıl oluyo bu annamadım yaaa gercı kıontrolde boyu uzamamıstı sanırım bır hafta gec gıdıyo boyu ama bır haftada atabılırmı yavas yavas olmazmı bu

benımkını 2 kere olctum ınanamadım babasına olcdurdum suan 70 cıkıyo 16 sında asıya gıttıgımızde 67 cm dı

kızlar yeni liste hazır ilk sayfada eksk yanlıs ve listemize girmek isteyenleri bekliyoruz

4 ayında yazmıştım oğlum 7120 gram diye hasta oldu ve 12 günde sadece 10 gr almış dr dedi zayıflamadı ya ona bak ( ayrıca işta denen bişey kalmadı

5. ayın sonu itibariyle Kuzey bebek 8 kg boy 68 cm ...Daha 1 ay varmış ek gıdaya...of of yine anne sütü sadece...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…