hayırlı cumalar kızlar..
ecem canım yatak çok güzel iyi günlerde kullansın meleğin
ya kızlar benim kasıklarımda ağrı vardı ve çok sık idrara çıkıyorduk..kendi dr değil burda yakında bir hastaneye gittim TİT yaptırdı ve çok hafif mikop çıktı..bol bol su içmem gerekiyormuş..içim dışım su oldu ya..veeee kötü haber karnım çatlıyooooosenağlama
hemen badem yağına başlıyorum..hatta geç bile kaldım ya..birde artık bende yavaş yavaş hissederim değilmi artık kızımın hareketlerini..
kızlarrr bebişlerr herkese günaydın... hihoyyyt nasılsınız bu sabah.. ben biraz depresif uyandım manyakmıyım neyim bi insan onca sene mantıkla yaşarda bi hamile kaldım diye bukadarmı duygularının esiri olur yaaaa... benneyaptımki bazen çok sıkılıyorum kendimden çoookkk... bebişte maşallah artık 4 gündür ben burdayım tepişmelerine başladı... içim gıcıklanıyo önce neden haraket etmiyo dedim şimdide neden durmuyo diyorum bende bi hoşum :)))))))
hayırlı cumalar kızlar..
ya kızlar benim kasıklarımda ağrı vardı ve çok sık idrara çıkıyorduk..kendi dr değil burda yakında bir hastaneye gittim TİT yaptırdı ve çok hafif mikop çıktı..bol bol su içmem gerekiyormuş..içim dışım su oldu ya..veeee kötü haber karnım çatlıyooooosenağlama
hemen badem yağına başlıyorum..hatta geç bile kaldım ya..birde artık bende yavaş yavaş hissederim değilmi artık kızımın hareketlerini..
hayırlı cumalar kızlar..
günaydın canım sanada hayırlı cumalar... o çatlama olayı bendede başladı kaç gündür canım okadar sıkkınki anlatamam abanıyorum kremlere ne bulşursam sürüyorum ama dr. etkilemez olacaksa olur sen bişey yapamassın diyo iyice deliriyorum.... idrarın içinse üzülme canım evet bol su iç ki yanma derdine tutulma bide.. o hepsinden zor... çok çok geçmiş olsun ama korkma bu dönemde hassaslaşıyoruz çok normal yani böyle şeyler yaşamamız Allahım beterinden saklasın canım napalım geçer bikaç güne... bu arada haftamız aynı ben senden 4 gün önceyim benimki daha 4 gündür haraket ediyo...kızlar ne yazıkki biraz tembel oluyo ben bu görüşe kendi kızımla iyice inandımm!!! :)))) sende bekle artık bişiler hissetmeye başlarsın.. özellikle sırtüstü yat yada yan dön baktın olmadı hafif açken hemen şekerli bişiler ye ben ilk öyle hissettim tavsiye ederimm :))))) :ecrin_bebek: :CüvCüv:
aynen ben de öyleyim ve bazen kendime çok çok kızıyorum usanıyorum depresiflikten...
ay hareket etsin de durmasın yeter ki kaydirigubbakcemile3
geçmiş olsun canım, ciddi bişey yoktur yaa, korkma o kadar... daha ne kadar su içeceğiz bilmiyorum valla balina oldum iyice...
hayırlı cumalar kızlar..
herkese merhaba arkadaslar hayırlı cumalar.
ecemcım gecmıs olsun canım. bende su ıcme özürlüsüyüm ama catlamaya baslamadım daha ılkınde hıc catlamadım bakalım bunda ne sekıl alıcam
Canım geçmiş olsun , bana sorarsan çatlak başladıysa hemen bir krem al badem yağına çok güvenme ... Yani badem yağıda kullanırsın ama sadece ona güvenme derim ben ...
tatlım geçmiş olsun iyi bak kendine bol bol su içmeler sana.
canım bence geç kalamdın başla hemen.
kızlar bende yağ olayına başladım, bebek yağı kullanıyorum sadece şuan karın bölgem için.... zaten çatlama yok da şuan. ama yakında kayısı yağı, badem yağı, elma yağı, bunların karışımı bişey yaptırcam aktarda. başka bi ürün almayı düşünmüyorum çatlak için. zaten bünyeyle de ilgili birşey, kremlerin tümüyle etkisi olacağını düşünmüyorum.... pahalı ürünler de zaten bu yağlardan yapılıyo, o yüzden aktardan alacanm doğal yağ....
Kızlar,
Ben kullanıyorum ve çok memnunum diye paylaşmak istedim sizlerlede:
Karnım kaşınmaya başlar başlamaz bir arkadaşımın dr.nun önerdiği vaselin ve bepanthen karışımını (karışım derken biraz ondan biraz bundan şeklinde sürme işlemi :)) ) kullanıyorum. Ve gerçekten hiç çatlamadım epeydir kullanıyorum bunu birde çok su için demişti 2,5 litre de su içiyorum. Tavsiye ederim. Bu yöntemi kullanan arkadaşımda da hiç çatlak olmadı. Tavsiye ederim hem de ucuza mal oluyor vaselin 2 lira Bepanthen 3,5 lira
ya evet bugün alayım kremlerimi hem karnımın kaşıntısınıda alır belki..
bircancım sağol canım..evet su içmelere devam ama dışarı çıkıcam birazdan..her dakka sanki tuvalete gitmem gerekiyor..ama ateşlenmemek için bu suyu içmem gerekiyor..
kızlar bu arada bugün burda pazar var..sabah annemden gelirken pazarı turladım çoğu yazlık meyve çıkmış..gözümüz aydın...alkisalkisalkis
sağol tatlım sanada hayırlı cumalar? nasılsın? neler yapıyosun
Haklısın canım ama ne bileyim en pahalısından olmasa da sadece çatlak için üretilmiş bir krem kullanmakta fayda var diye düşünüyorum ... Bu arada bu sabah pekmezi süte karıştırmadım , oğluşum kıpır kıpır maşallah
iç tatlım ya ihmal etme ama sanki midende hep su oluyor gibi bir his dimi ama çok içinde mideside bulanıyor insanın
ıyıyım canım sen nasılsın. bebelerle ugrasıyorum. bırı ıcerde kafa sallıyo bırı dısarda kaydirigubbakcemile3 poyraz prensımız nasıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?