evet tatlım sanki yürürken langur lungur su sesi geliyor karnımdan..olsun ya hem bu arada bebeğimin suyuda yenilenir..aynı zamanda su içme alışkanlığım başladı en güzeli o çünkü pek su tüketen biri değildim malesef..
slm kızlar hayırlı cumalar nasılsınız bakalım bugun :))
hihi canım çok komik. kızın iyileştimi? iyiz bide napalım iş iş iş ev başak bişiy yok oğluşumuda hissediyorum arada mutlu oluyorum çalışmak kolay geliyo ozamangamyoncuiremsugamyoncuiremsu
hoş geldin canım
iyiyiyz allaha çok şükür kıpır kıpırız teyzesi sen nasılsın nasıl gidio hamilelik ? benim ki güzel gidio uzun zaman dır giremedim ne var ne yok herkes iyidir inşallah :))
şükür iyileşti teyzesi şimdi canavar oldukaydirigubbakcemile3 kendını fazla yorma poyrazın tatını cıkar dogumdan sonra hareketlerı cok ozlenıyo.
kıslarr yüksek müsadelerinizle ben banyoya giriyorum..hazırlanıp çıkıcam mukavelemiz var bugün..hepinize tekrar hayırlı cumalar..dualarım hepimiz için olacak..kuzucuklarınızı ve sizleri çoookkkk öpüyorum...kaydirigubbakcemile3
hoşbulduk canım hoşgöedük nasılsın iyimisin bebeişimz nasıl ?
kıslarr yüksek müsadelerinizle ben banyoya giriyorum..hazırlanıp çıkıcam mukavelemiz var bugün..hepinize tekrar hayırlı cumalar..dualarım hepimiz için olacak..kuzucuklarınızı ve sizleri çoookkkk öpüyorum...kaydirigubbakcemile3
maşallah canım allah daha iyi etsin alkisalkisalkis:CüvCüv:Ben kendi adıma bomba gibiyim yakında patlayabilirim :CüvCüv:
hoşbulduk canım nasılsın ??????hosgeldın canım
güle güle canım allah kabul etsin bizim için de dua bizide duana kat kendine ii bak :CüvCüv:kıslarr yüksek müsadelerinizle ben banyoya giriyorum..hazırlanıp çıkıcam mukavelemiz var bugün..hepinize tekrar hayırlı cumalar..dualarım hepimiz için olacak..kuzucuklarınızı ve sizleri çoookkkk öpüyorum...kaydirigubbakcemile3
şükür iyi tatlım. Senin prenses napıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?