2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

evet canım biliyiyorum o hissi bir süre sonrada sıkışmmaışken bike lavaboya gitme hissi oluyor ama olsun normalde de zaten su içmek çok iyi tatalım şimdi hem snein için bebeğin için çok daha iyi olucak

tünaydınn
hayırlı cumalar güzel annelerrrr
dilek bircan kolların acısı hala geçmemiş geçmiş olsun kızlarrr
ecem87 beşigin çok güzel tatlım güle güle yatsın ogluşunnn....bende gördüm bımde ama karar vermedım alsammı diye kurması zor gibi geldi.....
ecem84 canım hiç takma kafana çatlyacagı varsa çatlıyomuşşşş krem yaggg bahane yani...tabi önlem almak lazım ama o da bi yere kadar senın biraz erkek başlamış çatlamalar ...
zeytın gözlüüü bakım setinide ogluşun iii günlerde kullansınnn.ben bımden johnsonbaby nın 18 e aldım bakım setini senın aldıgının çantası daha güzel hareldeee

iyiyiyz allaha çok şükür kıpır kıpırız teyzesi sen nasılsın nasıl gidio hamilelik ? benim ki güzel gidio uzun zaman dır giremedim ne var ne yok herkes iyidir inşallah :))

hihi canım çok komik. kızın iyileştimi? iyiz bide napalım iş iş iş ev başak bişiy yok oğluşumuda hissediyorum arada mutlu oluyorum çalışmak kolay geliyo ozamangamyoncuiremsugamyoncuiremsu

şükür iyileşti teyzesi şimdi canavar oldukaydirigubbakcemile3 kendını fazla yorma poyrazın tatını cıkar dogumdan sonra hareketlerı cok ozlenıyo.

kıslarr yüksek müsadelerinizle ben banyoya giriyorum..hazırlanıp çıkıcam mukavelemiz var bugün..hepinize tekrar hayırlı cumalar..dualarım hepimiz için olacak..kuzucuklarınızı ve sizleri çoookkkk öpüyorum...kaydirigubbakcemile3

canım bızde senı öptük kendınede bebısede ıyı bak annesı

hadi canım iyi bak kendine ve bebeğimize

hayırlı cuma'lar kızlar...nasılsınız...Ben iyi gibiyim biraz melankolik yani :)

dünden beri bebişimin hareketleri mısır patlaması gibi değilde resmen tekme oldu...Çok fena acıtıyorda :)...Ama çok güzel bir duygu onu hissetmek..Ama hep de sol tarafımdan vuruyor kerata...

Ben kendi adıma bomba gibiyim yakında patlayabilirim :CüvCüv:
maşallah canım allah daha iyi etsin alkisalkisalkis:CüvCüv:

hosgeldın canım
hoşbulduk canım nasılsın ??????

güle güle canım allah kabul etsin bizim için de dua bizide duana kat kendine ii bak :CüvCüv:
şükür iyi tatlım. Senin prenses napıyor?

iyi benim prenses napsın kıpır annesi bilgisayar başına geçince bi alem oluyo bu çoçuk kıpır kıpr babası gibi bilgisayar mühendisi olucak galiba :CüvCüv: allah şükrünü arttiısın canım eee hazırlıklara başladın mı yatak muhabbeti vardı ama kimin olduğunu anlayamadım :) bu arada dilek nasıl haberin varmı uzun zamnadır dilekle görüşemedim :1no2:

kızlar biz poyrazımla mama yemeye gidiyoruz zaten çooook acıktık herkese tüm bebişlerimize yarasın inşallah cokacimcoook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…