2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

ıyıyım canım sen nasılsın.
Kızlar ben yemeğe gidiyorum , herkese afiyet olsun yarasın bebeişlere :)

kızlar biz poyrazımla mama yemeye gidiyoruz zaten çooook acıktık herkese tüm bebişlerimize yarasın inşallah cokacimcoook

afıyet olsun kızlar yarasın bebıslerınıze

kızlar hepinizi öptüm koşuya gidiyorum.. hiçte gidesim yok burayı bırakıp ama söz verdiiimm...... hepinizi öptüm minişleri ayrıca öptüm... herkes yemek yesin aç kalmasın yazık bebelereee :))))))))))

herkesin yemek vakti geldi tabi ben kahvaltıyı daha bir buçuk saat önce yaptığım için daha acıkmadık neyse biz burda sizi bekliyoruz afiyet bal şeker olsun yarasın bebişlere :))

ha bu arada yemeğe gidenlerede afiyet olsun, işi olanlara kolay gelsin, hasta olanlara Allahım şifa versin, bebeklerini hala hissedemeyenlere sağlam birer tekme nasip etsin, şu hayırlı cuma vaktinde tüm dualarımız kabul olsun amiiiiiiiiiiiiinnn :))))))))))))))))))))

herkesin yemek vakti geldi tabi ben kahvaltıyı daha bir buçuk saat önce yaptığım için daha acıkmadık neyse biz burda sizi bekliyoruz afiyet bal şeker olsun yarasın bebişlere :))

calısan hatunların ısı baska oluyo bız tembellerde oglede kahvaltı yapıyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

hıckımseyı unutmamıssın sende dıkkat et bebısı yorma

calısan hatunların ısı baska oluyo bız tembellerde oglede kahvaltı yapıyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

aynen şekerim 10 buçukta kalktım aheste aheste kahvaltımı yaptım şimdi keyif çayı içiorum :)) biz de napalım tembeliz bazen çalışan hanımlara imreniyorum ne güzel düzenli bi hayatları var şahsen benim öle bi durumum yok disipline girmem lazım herhalde kızım gelince girerim disipline :CüvCüv:

canım dıkkat etde daha cok yoldan cıkarmasın senı. gecen gunduzune karısmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ınsallah uslu bebek olurlar

canım dıkkat etde daha cok yoldan cıkarmasın senı. gecen gunduzune karısmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ınsallah uslu bebek olurlar

disiplin derken aslında kızım yüzünden gecem gündüzüme karışıcak ozaman iyice disiplinsiz olucam anlamında söledim çünkü şimdi düşünüorum ne kdar uslu olursa olsun herşey ona göre olucak o beni disipline getiricek kendine göre tabi :CüvCüv::jeyyar:

canım ben dun sabah pekmezimi içtim ama esek sıpası hiç oynamadı. ne zaman dısarı cvıktık arabaya bındık basladı oynamaya. taa akşam 4 de:)

ben bu konuda biraz acımazsız olcam galıba....bebegım eger bi ıhtıyacı yoksa her agladıgında kucagıma almayı düşünmüyorum hemonun iyiliği için hemde kendi iyiliğim için kucaga fazla alışmasınnn...şimdi böle diyorum ama dogunca ne olur bılemem tabi:bbo:

canım doğunca kendımızden gecicez:) ben ablamın oğlu için diyordum sakın sakın diyordum eee ne oldu en çok ben aldım kucagıma

slm kızlar nasılsınız...hepinizin cuması mübarek olsun,hayırlara vesile olsun inş.sağ salim evlatlarımız kucağımıza alalım inş.

dayanabılecekmısınkaydirigubbakcemile3 bı dogsun gör sen basından kalkamıcaksın aglamasada hep yanında olmak ıstıceksın. :CüvCüv:

biz de eşimle öle düşünüyoruz bence bi bebeğin terbiyesi ahlakı anne karnında başlıyo her istediğini almak gibi her ağladığında kucağına almak gibi bazı önemli noktalara dikkat etmek istiyorum bu konuda sürekli kitap okuyprum ama çevremdeki insanlar dalga geçio ağlasın kucağınıza almadan duramıcaksınız diye bilmiyorum nasıl olcak bize düşen herhalde birbirimize destek olmak herhalde kızlar

ay evet ama bu kadar bekliyoruz zaten bi zmn sonra kilo alıp ağırlaşacaklar alamamıcaz bari hafifken küçükken alıp severiz kızzz öle demeee yada uzaktan seyrederekmi sevcez şımarmasınlar diyeeealkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…