ıyıyım canım sen nasılsın.maşallah canım allah daha iyi etsin alkisalkisalkis:CüvCüv:
hoşbulduk canım nasılsın ??????
güle güle canım allah kabul etsin bizim için de dua bizide duana kat kendine ii bak :CüvCüv:
iyi benim prenses napsın kıpır annesi bilgisayar başına geçince bi alem oluyo bu çoçuk kıpır kıpr babası gibi bilgisayar mühendisi olucak galiba :CüvCüv: allah şükrünü arttiısın canım eee hazırlıklara başladın mı yatak muhabbeti vardı ama kimin olduğunu anlayamadım :) bu arada dilek nasıl haberin varmı uzun zamnadır dilekle görüşemedim :1no2:
Kızlar ben yemeğe gidiyorum , herkese afiyet olsun yarasın bebeişlere :)
kızlar biz poyrazımla mama yemeye gidiyoruz zaten çooook acıktık herkese tüm bebişlerimize yarasın inşallah cokacimcoook
herkesin yemek vakti geldi tabi ben kahvaltıyı daha bir buçuk saat önce yaptığım için daha acıkmadık neyse biz burda sizi bekliyoruz afiyet bal şeker olsun yarasın bebişlere :))
ıyıyım canım sen nasılsın.
bende iyiym şekerim napalım bebişle ilgili geçiyo bütün gün artık bütün dünyam oldu iyi bişi mi bilmiyorum :)))senin durumlar nasıl hamişlik durumu nasıl karnın büyüdü mü artık belli olmuştur kaydirigubbakcemile5
ha bu arada yemeğe gidenlerede afiyet olsun, işi olanlara kolay gelsin, hasta olanlara Allahım şifa versin, bebeklerini hala hissedemeyenlere sağlam birer tekme nasip etsin, şu hayırlı cuma vaktinde tüm dualarımız kabul olsun amiiiiiiiiiiiiinnn :))))))))))))))))))))
calısan hatunların ısı baska oluyo bız tembellerde oglede kahvaltı yapıyoruzkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
ıyıyım canım sen nasılsın.
bende iyiym şekerim napalım bebişle ilgili geçiyo bütün gün artık bütün dünyam oldu iyi bişi mi bilmiyorum :)))senin durumlar nasıl hamişlik durumu nasıl karnın büyüdü mü artık belli olmuştur kaydirigubbakcemile5
emın ol cok ıyı bısey bıde dogdunda gör butun planlarını bebıse gore yapıcan. karnım aldı basını gıdıyo :CüvCüv: ben bıtane dısarda bıtane ıcerdekıyle ugrasıyomkaydirigubbakcemile3 ama herseye deger valla. senınde karnın bellı olmustur ben 20+4 gunluk oldum
aynen şekerim 10 buçukta kalktım aheste aheste kahvaltımı yaptım şimdi keyif çayı içiorum :)) biz de napalım tembeliz bazen çalışan hanımlara imreniyorum ne güzel düzenli bi hayatları var şahsen benim öle bi durumum yok disipline girmem lazım herhalde kızım gelince girerim disipline :CüvCüv:
emın ol cok ıyı bısey bıde dogdunda gör butun planlarını bebıse gore yapıcan. karnım aldı basını gıdıyo :CüvCüv: ben bıtane dısarda bıtane ıcerdekıyle ugrasıyomkaydirigubbakcemile3 ama herseye deger valla. senınde karnın bellı olmustur ben 20+4 gunluk oldum
canım bu senin ikinci bebiş galiba allah tamamına erdirsin senin için biraz daha zor :CüvCüv: benim karnım da artık belli özellikle hafif dar kıyafetler giyiyorum ki dahada belli olsun :) karnım çıkarta çıkarta evde geziniorum sengözlerimebaksanabbende 21 haftayı bi,tirdim şimdi 22 haftayı dolduruyorum zaman çok çabuk geçiyo kafamçokkarıştı
canım dıkkat etde daha cok yoldan cıkarmasın senı. gecen gunduzune karısmasın kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3 ınsallah uslu bebek olurlar
ben sana dedim canım direk pekmez içiyosun, valla yerinde duramıyor o zaman bebecik.... ben 16 haftalıkken başladım pekmez olayına ve sürekli hissediyorum bebeğimi... süper bişey zaten....
krem olayına gelince için rahat etmez diye düşünüyorsun , ama gerçekten kremler bile doğal ürünlerden geliştiriliyor zaten, içeriğinde de yazıyor.... ben bi kaç tane hamilelik için çatlak kremi sordum eczaneye 90 ytl dedi... gereği yok bence, bol su ve doğal yağlar bence....
evet canım ıkıncı kızım yolda suanda cok zevklı bırı karnımda oynuyo bırıde yanımda ama dogdugunda asıl ısım zorcanım bu senin ikinci bebiş galiba allah tamamına erdirsin senin için biraz daha zor :CüvCüv: benim karnım da artık belli özellikle hafif dar kıyafetler giyiyorum ki dahada belli olsun :) karnım çıkarta çıkarta evde geziniorum sengözlerimebaksanabbende 21 haftayı bi,tirdim şimdi 22 haftayı dolduruyorum zaman çok çabuk geçiyo kafamçokkarıştı
disiplin derken aslında kızım yüzünden gecem gündüzüme karışıcak ozaman iyice disiplinsiz olucam anlamında söledim çünkü şimdi düşünüorum ne kdar uslu olursa olsun herşey ona göre olucak o beni disipline getiricek kendine göre tabi :CüvCüv::jeyyar:
aynen oyle canım bızlerıde kendılerıne benzetıyolar. gercı benım ılk kızım cok usluydu cok rahat buyuttum ıkıncısı ıcın hıc umudum yok canıma okucak galıba allah yardımcımız olsun:CüvCüv::CüvCüv:
disiplin derken aslında kızım yüzünden gecem gündüzüme karışıcak ozaman iyice disiplinsiz olucam anlamında söledim çünkü şimdi düşünüorum ne kdar uslu olursa olsun herşey ona göre olucak o beni disipline getiricek kendine göre tabi :CüvCüv::jeyyar:
ben bu konuda biraz acımazsız olcam galıba....bebegım eger bi ıhtıyacı yoksa her agladıgında kucagıma almayı düşünmüyorum hemonun iyiliği için hemde kendi iyiliğim için kucaga fazla alışmasınnn...şimdi böle diyorum ama dogunca ne olur bılemem tabi:bbo:
ben bu konuda biraz acımazsız olcam galıba....bebegım eger bi ıhtıyacı yoksa her agladıgında kucagıma almayı düşünmüyorum hemonun iyiliği için hemde kendi iyiliğim için kucaga fazla alışmasınnn...şimdi böle diyorum ama dogunca ne olur bılemem tabi:bbo:
biz de eşimle öle düşünüyoruz bence bi bebeğin terbiyesi ahlakı anne karnında başlıyo her istediğini almak gibi her ağladığında kucağına almak gibi bazı önemli noktalara dikkat etmek istiyorum bu konuda sürekli kitap okuyprum ama çevremdeki insanlar dalga geçio ağlasın kucağınıza almadan duramıcaksınız diye bilmiyorum nasıl olcak bize düşen herhalde birbirimize destek olmak herhalde kızlarben bu konuda biraz acımazsız olcam galıba....bebegım eger bi ıhtıyacı yoksa her agladıgında kucagıma almayı düşünmüyorum hemonun iyiliği için hemde kendi iyiliğim için kucaga fazla alışmasınnn...şimdi böle diyorum ama dogunca ne olur bılemem tabi:bbo:
evet canım ıkıncı kızım yolda suanda cok zevklı bırı karnımda oynuyo bırıde yanımda ama dogdugunda asıl ısım zor
aynen oyle canım bızlerıde kendılerıne benzetıyolar. gercı benım ılk kızım cok usluydu cok rahat buyuttum ıkıncısı ıcın hıc umudum yok canıma okucak galıba allah yardımcımız olsun:CüvCüv::CüvCüv:
canım senin adına çok sevindim ben kız çoçuklarını çok seviyorum gerçi evlat evlattır ama ne bilim kız çoçukları daha bi şirin oluyo daha uysal gibi ama düşünsene iki kızın var ve ne güzel birlikte büyüyecekler ayy çok güzel bişi rabim bana tüm isteyenlere nasip etsin inşallah benim ilk bebiş ama hemen ikinciyide yapıcam allahım nasip ederse tabi ilki beni bıkıtmasa :CüvCüv:alkisalkisalkis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?