2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

gece acıkmak mı asla güzel uykumdan uyanıpta gece asla yemek yemem :))))) hiç öle bi huyum yok bebekken bile zorla annem uyandırıp yedirirmiş şimdi sen anla :)))) nbr canım nasıl gidio hamişlik ?

tabi kızım yaşlıyım ben lise bitiminden beri çalışıyom ünv.açıktan okudum.hayat ne yapcen

evet cnm nasipse evde olucam bebekime kendim bakıcam 1-2 yıl dinlenirim hem biraz 12 yıldır çalışıyorum

Sen canım dinlenmeyi çoktan haketmişsin zaten.. Aslında imkanın varsa en iyisi tabiki.
Ben çalışıcam mecburen hayat şartları nedeniyle..

merhaba güzel anneler nasılsınız ??????

Hoşgeldin pushing... Biz iyiyiz siz nasılsınız? Valla ben üst limitim 12, 2 kilo aldım kalan kota 10:)

merhaba pushing hoşgeldin bacım
nasılsın? ben düne göre bugün çok iyim çok şükür

maşallah bacım allah şükrünü arttırsın :))) bende iii dün kocayla kavga ettim burdan okuduklarım yüzünden benim ki hiç ii bi koca değil yemek filan hazırlamadım :))))

bizde yaklaşık 3 kilo almışız canım
bebeğimiz kilo alsın, gelişsin de biz fazla almayalım kii doğum kolay olsun
doğum sonrasıda vermek derdimiz olmasın

gece acıkmak mı asla güzel uykumdan uyanıpta gece asla yemek yemem :))))) hiç öle bi huyum yok bebekken bile zorla annem uyandırıp yedirirmiş şimdi sen anla :)))) nbr canım nasıl gidio hamişlik ?

ay ilk defa dün gece ben 4.30 kalktım resmen karnım kazınmış açklıktan oturdum bişiler yedim yaaa oğlum acıkmaya başladı şimdidenn

valla iyiyiz bizde şekerim sabah kızımın tekmeleriyle uyandım :))) ismin kesinleşmiş eylül oluck galiba senin güzel isim allah uzun ömürler versin evladına :)) benimkide kesin çok güzel değil ama kızm güzel olsun biz gökşen koyucaz kayınvalidemin adı :))) ona saygımız adına anlamı da güzel :)) siz ne derseniz ???

ay ilk defa dün gece ben 4.30 kalktım resmen karnım kazınmış açklıktan oturdum bişiler yedim yaaa oğlum acıkmaya başladı şimdidenn

genelde hamilelerde çok olurmuş gece yemek yemek durumu görümcem senide görücem diyo kara kuru bişiydin geceleri yemek için kalktığında sorarım diyo ::)))) ama ben su içmek için bile kalkmıyorum ki :):CüvCüv:delikafadulden

gece acıkınca yemek derken kahvaltı yapıyorum, öyle yağlı sıcak yemek yemiyorum zatii
inşallah senin bebişde sana çeker, valla çok rahat edersin hee kaydirigubbakcemile3
hamilelik iyi de ben üşütüp duruyorum, malum havalar bi sıcak bi soğuk
sancılanıp duruyorum, Rabbim korusun kızımı, korkuyorum ona bişey olcak diye :çok üzgünüm:

tabi kızım yaşlıyım ben lise bitiminden beri çalışıyom ünv.açıktan okudum.hayat ne yapcen

emekliliğin yakın desene, yahu senin yaşın kaç ki ? abla filanmı desek nee delikafadulden

maşallah bacım allah şükrünü arttırsın :))) bende iii dün kocayla kavga ettim burdan okuduklarım yüzünden benim ki hiç ii bi koca değil yemek filan hazırlamadım :))))

öyle deme yaa, kızınca tartışınca kocamız iyi değil filan deriz ama biz kadınların siniri tatlı bir sözle geçer gider
sen yinede yemeğini hazırla ver, alttan al yerimseniben

dilek kızının ismi çok güzelmiş, çok beğendim valla, hayırlar getirsin ismi kızınıza a.s.

pushing sadece gökşen koymicanızmı, bi isim daha mı eklicen?

biz Sare Meryem koyduk, bebişlerimiz isimleriyle sağlıklı hayırlı bir ömür yaşasınlar inşallah

Olur mu canım yaaa çok güzel bir isim gökşen.. Adı gibi hep şen , hep mutlu olsun inşallah hayatı boyunca. İnşallah sağlıklı çok güzel kızlarımız olur. Cici bici süsleriz onları...
Demek dün eşinle kavga ettin:)) Kıyamam ben sana yaa.. Seni gerçekten çok merak ediyorum valla. Ama burdan tanıdığım kadarıyla için dışın bir birisin...

yine nasip cnm şimdilik kararımız böyle eşimle 2.bebişine ben 32-33 yaş olmadan istiyorum ama ; nasip gelin ata binmiş ya nasip demiş allah bi dert bi keder vermez ise

Aaa pushıng neden ben beĞendım gÖkŞen ı hem bÜyÜk ısımlerınden koymak evlada sÜnnet cnm ne gÜzel

Sağol eslemcim kızlarımızn isimleri gerçekten çok güzel... Dediğin gibi kaderleri de isimleri gibi güzel olur inş. Aminnnn

HADİ HAYIRLISI CNM SİZİN İSİM DE PEK GÜZELLL.adıyla yaşasın Hz.meryem gibi asil bir kadın olsun kızın inş.

valla bu aralar gözüme hiççç şirin gelmio :)))) geçen haftada müthiş biri olarak görünüyodu hormonların oyuncağı olduk adam yazık oldu :)))yemeğini hazırlamadım oda indi arabasına gitti yedi geldi hiç bişi yokmuş gibi : sonra iiice delirdim napıım hiç anlayışlı değil

yine nasip cnm şimdilik kararımız böyle eşimle 2.bebişine ben 32-33 yaş olmadan istiyorum ama ; nasip gelin ata binmiş ya nasip demiş allah bi dert bi keder vermez ise

Allah gönlünüze göre versin canım. Umarım herşey planlarımızdaki gibi ilerler...
Ben şimdilik 2. bebek düşünmüyorum ama bilmiyorum yine de eşiim ister kesin...
Zaten ben ilk bebek için bile erken diye düşünüyordum eşim çok istedi... Bakalım ikincisi kısmet artık. Maddi durumumuz iyi olursa 2. yede varım aslında ama allah öncellikle ilk bebekleirmize sağlık , sıhhat , uzun bir ömür versin inşallah...

kıssss wc ye demi gitmiyon ay ben illaki wc kalkıyom 1-2 kez

canım kaç haftalıksın kii?
oğluşunuz hayırlı olsun a.s.
ben 48 kiloyla hamile kaldım 3 hafta önce 50 kilo olmuşum, şimdiye kadarda 1 kilo daha aldıysam bende yaklaşık 3 kilo almışım demektir

Ben 18+2 deyim 75 kiloyla hamile kaldım 3 kilo aldım. galiba fazla ilerliyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…