maşallah fussilet bayadır çalışıyorsun hee
aqualotus2000 canım hoşgeldin
hemen ye bişeyler, yavrun aç kalmasın
ben sbaha namazında bi yiyorum, baya acıkıyorum
bide sabah kalkınca :) buna rağmen pek kilo almıyorum çok şükür
ben gibi gece acıkan oluyormu?
maşallah fussilet bayadır çalışıyorsun hee
aqualotus2000 canım hoşgeldin
hemen ye bişeyler, yavrun aç kalmasın
ben sbaha namazında bi yiyorum, baya acıkıyorum
bide sabah kalkınca :) buna rağmen pek kilo almıyorum çok şükür
ben gibi gece acıkan oluyormu?
evet cnm nasipse evde olucam bebekime kendim bakıcam 1-2 yıl dinlenirim hem biraz 12 yıldır çalışıyorum
merhaba güzel anneler nasılsınız ??????
aranızda fazla kilo alan benim gııııı tebrik edin beni 4 kilo maşallah 12 kiloluk kotamın 4 kilosu gitti geriye 8 kilo kaldı :))) allahım hayırlısıyla sağlıklı az kilolu normal bi doğum nasip eder hepimize :))))))) amiiiiiiiiiiin
merhaba pushing hoşgeldin bacım
nasılsın? ben düne göre bugün çok iyim çok şükür
aranızda fazla kilo alan benim gııııı tebrik edin beni 4 kilo maşallah 12 kiloluk kotamın 4 kilosu gitti geriye 8 kilo kaldı :))) allahım hayırlısıyla sağlıklı az kilolu normal bi doğum nasip eder hepimize :))))))) amiiiiiiiiiiin
gece acıkmak mı asla güzel uykumdan uyanıpta gece asla yemek yemem :))))) hiç öle bi huyum yok bebekken bile zorla annem uyandırıp yedirirmiş şimdi sen anla :)))) nbr canım nasıl gidio hamişlik ?
Sen canım dinlenmeyi çoktan haketmişsin zaten.. Aslında imkanın varsa en iyisi tabiki.
Ben çalışıcam mecburen hayat şartları nedeniyle..
Hoşgeldin pushing... Biz iyiyiz siz nasılsınız? Valla ben üst limitim 12, 2 kilo aldım kalan kota 10:)
ay ilk defa dün gece ben 4.30 kalktım resmen karnım kazınmış açklıktan oturdum bişiler yedim yaaa oğlum acıkmaya başladı şimdidenn
gece acıkmak mı asla güzel uykumdan uyanıpta gece asla yemek yemem :))))) hiç öle bi huyum yok bebekken bile zorla annem uyandırıp yedirirmiş şimdi sen anla :)))) nbr canım nasıl gidio hamişlik ?
tabi kızım yaşlıyım ben lise bitiminden beri çalışıyom ünv.açıktan okudum.hayat ne yapcen
maşallah bacım allah şükrünü arttırsın :))) bende iii dün kocayla kavga ettim burdan okuduklarım yüzünden benim ki hiç ii bi koca değil yemek filan hazırlamadım :))))
maşallah bacım allah şükrünü arttırsın :))) bende iii dün kocayla kavga ettim burdan okuduklarım yüzünden benim ki hiç ii bi koca değil yemek filan hazırlamadım :))))
valla iyiyiz bizde şekerim sabah kızımın tekmeleriyle uyandım :))) ismin kesinleşmiş eylül oluck galiba senin güzel isim allah uzun ömürler versin evladına :)) benimkide kesin çok güzel değil ama kızm güzel olsun biz gökşen koyucaz kayınvalidemin adı :))) ona saygımız adına anlamı da güzel :)) siz ne derseniz ???
sen canım dinlenmeyi çoktan haketmişsin zaten.. Aslında imkanın varsa en iyisi tabiki.
Ben çalışıcam mecburen hayat şartları nedeniyle..
Hoşgeldin pushing... Biz iyiyiz siz nasılsınız? Valla ben üst limitim 12, 2 kilo aldım kalan kota 10:)
dilek kızının ismi çok güzelmiş, çok beğendim valla, hayırlar getirsin ismi kızınıza a.s.
pushing sadece gökşen koymicanızmı, bi isim daha mı eklicen?
biz Sare Meryem koyduk, bebişlerimiz isimleriyle sağlıklı hayırlı bir ömür yaşasınlar inşallah
dilek kızının ismi çok güzelmiş, çok beğendim valla, hayırlar getirsin ismi kızınıza a.s.
pushing sadece gökşen koymicanızmı, bi isim daha mı eklicen?
biz Sare Meryem koyduk, bebişlerimiz isimleriyle sağlıklı hayırlı bir ömür yaşasınlar inşallah
gece acıkınca yemek derken kahvaltı yapıyorum, öyle yağlı sıcak yemek yemiyorum zatii
inşallah senin bebişde sana çeker, valla çok rahat edersin hee kaydirigubbakcemile3
hamilelik iyi de ben üşütüp duruyorum, malum havalar bi sıcak bi soğuk
sancılanıp duruyorum, Rabbim korusun kızımı, korkuyorum ona bişey olcak diye :çok üzgünüm:
canım üzülme ben evde petekleri hala yakıyorum çünkü evim soğuk ve ayağımda çorap artı bide patiksiz dolaşmıyorum ayaklarını sırtını koru yeter dikkat et bi üşütürsen ilaç almak zorunda kalırsın oda ii olmaz kendini sıcak tut ve bol bol dua ett delikafadulden
öyle deme yaa, kızınca tartışınca kocamız iyi değil filan deriz ama biz kadınların siniri tatlı bir sözle geçer gider
sen yinede yemeğini hazırla ver, alttan al yerimseniben
yine nasip cnm şimdilik kararımız böyle eşimle 2.bebişine ben 32-33 yaş olmadan istiyorum ama ; nasip gelin ata binmiş ya nasip demiş allah bi dert bi keder vermez ise
genelde hamilelerde çok olurmuş gece yemek yemek durumu görümcem senide görücem diyo kara kuru bişiydin geceleri yemek için kalktığında sorarım diyo ::)))) ama ben su içmek için bile kalkmıyorum ki :):CüvCüv:delikafadulden
canım kaç haftalıksın kii?
oğluşunuz hayırlı olsun a.s.
ben 48 kiloyla hamile kaldım 3 hafta önce 50 kilo olmuşum, şimdiye kadarda 1 kilo daha aldıysam bende yaklaşık 3 kilo almışım demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?