kıssss wc ye demi gitmiyon ay ben illaki wc kalkıyom 1-2 kez
Allah gönlünüze göre versin canım. Umarım herşey planlarımızdaki gibi ilerler...
Ben şimdilik 2. bebek düşünmüyorum ama bilmiyorum yine de eşiim ister kesin...
Zaten ben ilk bebek için bile erken diye düşünüyordum eşim çok istedi... Bakalım ikincisi kısmet artık. Maddi durumumuz iyi olursa 2. yede varım aslında ama allah öncellikle ilk bebekleirmize sağlık , sıhhat , uzun bir ömür versin inşallah...
canım önüne isim koymayı düşünmüyoruz eğer ben ikinci isimi koyarsam birincisi sölenmez ozaman ismi koymamın anlamı kalmaz :)))dilek kızının ismi çok güzelmiş, çok beğendim valla, hayırlar getirsin ismi kızınıza a.s.
pushing sadece gökşen koymicanızmı, bi isim daha mı eklicen?
biz Sare Meryem koyduk, bebişlerimiz isimleriyle sağlıklı hayırlı bir ömür yaşasınlar inşallah
çok teşekkür edrim canım valla sizler olmazsanız ben napardım bilmiyorum bilgisayarımdan dolayı giremediğim zamanlarda hep aklımdaydın acaba ne yaptı nası gidio hamileliği filan bi kaç defa geldim sen yoktun aklım hep sen deydi özledm yani seniOlur mu canım yaaa çok güzel bir isim gökşen.. Adı gibi hep şen , hep mutlu olsun inşallah hayatı boyunca. İnşallah sağlıklı çok güzel kızlarımız olur. Cici bici süsleriz onları...
Demek dün eşinle kavga ettin:)) Kıyamam ben sana yaa.. Seni gerçekten çok merak ediyorum valla. Ama burdan tanıdığım kadarıyla için dışın bir birisin...
sevindim ne bilim isim benim için çok önemli çünkü bi insanın karekterini belirliyo tereddütteyim biraz ama inşallah anlamı gibi mutlu kendiyle barışık güzel etrafına mutluluk saçan bi evlat olur :)))Aaa pushıng neden ben beĞendİm gÖkŞen İ hem bÜyÜk İsİmlerİnden koymak evlada sÜnnet cnm ne gÜzel
Ben 18+2 deyim 75 kiloyla hamile kaldım 3 kilo aldım. galiba fazla ilerliyorum :)
canım önüne isim koymayı düşünmüyoruz eğer ben ikinci isimi koyarsam birincisi sölenmez ozaman ismi koymamın anlamı kalmaz :)))
çok teşekkür edrim canım valla sizler olmazsanız ben napardım bilmiyorum bilgisayarımdan dolayı giremediğim zamanlarda hep aklımdaydın acaba ne yaptı nası gidio hamileliği filan bi kaç defa geldim sen yoktun aklım hep sen deydi özledm yani seni-tatlicadiarzu- ismin anlamı yeri göğü şen eden mutlu eden mutluluk veren getiren anlamında inşallah kızmda evimize mutluluk getiricek delikafadulden kızlarımız süslicez saçlarına tokaları takıcaz fotolarını buraya koycaz kıskanıcak herkes bizi delikafaduldenŞenizlülülülülülü
sevindim ne bilim isim benim için çok önemli çünkü bi insanın karekterini belirliyo tereddütteyim biraz ama inşallah anlamı gibi mutlu kendiyle barışık güzel etrafına mutluluk saçan bi evlat olur :)))
kız aranızda en çok çoçuk yapacak olan benim galiba ben hemen ikinciyide fırına vericem rabbim nasip ederse ama benim allaha çok şükür maddi anlamda hiç bi problemim yok ayrıca şimdi kızm adına bi hesap açılacak diğer çoçuklar içinde böle ömür boyu ihtiyaçlarını katşlılayabilmesi için eğitimi filan da dahil buna o yüzden manevi anlamda ben de kendimi yetiştirmeye devam edersem bu bünye 4 çoçuk kaldırır :)delikafaduldendelikafaduldenAllah gönlünüze göre versin canım. Umarım herşey planlarımızdaki gibi ilerler...
Ben şimdilik 2. bebek düşünmüyorum ama bilmiyorum yine de eşiim ister kesin...
Zaten ben ilk bebek için bile erken diye düşünüyordum eşim çok istedi... Bakalım ikincisi kısmet artık. Maddi durumumuz iyi olursa 2. yede varım aslında ama allah öncellikle ilk bebekleirmize sağlık , sıhhat , uzun bir ömür versin inşallah...
canım gecesine göre değişio ama genelde vucudum iyice sıkışmadan kalkmıyorum oda epey sıkışınca sabaha karşı belki bi defa kalkıyorum oda dediğim gibi beni rahatsız edecek olursa :)))) uykusuz yaşayamamkıssss wc ye demi gitmiyon ay ben illaki wc kalkıyom 1-2 kez
amiiin cnm.kardeşsiz olmaz ya kıyamam ben .ama nasip hepimizin gönlündedki versin Rabbim inş.
sende ablaysan ne var sanki yaşında delikafaduldenşakkıdıyaa evet bana abla da teyzede diyebilirsiniz ben 1980 doğumluyum ama iş hayatına erken başladım biraz
inşallah canım benim eltilerimde hep iki ism koymuşlar hüseyin rufai -hasan celal -ahmet efe-ali berat -muhammed orhun -mehmet emin ama hep ikinci isimleri söleni,yo :)))fussilet 16 yaşından beridir çalışıyorsun galiba, maşallah yaa
benim çalışma hayatım topu topu 3 yıl kadar
2 yaş büyüksün benden 82liyim bende :))
pushing dediğin gibi hormonlar huyumuzu suyumuzu değiştirdi, en ufak bişeye oturup ağlıyorum
eşimin her lafına kırılıyorum, kırılmicak şeylere dahi
doğal olarak anlayış bekliyoruz eşlerimizden, haklısın canım
bu arada her iki isminde söylenmesini sağlicam ben
yoksa bi anlam ifade etmez, 2 ismin konmasında
görümcemin kızı hatice kevser , eltiminde oğlu asaf eymen
herkes 2 ismi bir olarak söylüyor, başardılar
bende başarcam inşallah :))))))))
yaa evet bana abla da teyzede diyebilirsiniz ben 1980 doğumluyum ama iş hayatına erken başladım biraz
canım önüne isim koymayı düşünmüyoruz eğer ben ikinci isimi koyarsam birincisi sölenmez ozaman ismi koymamın anlamı kalmaz :)))
çok teşekkür edrim canım valla sizler olmazsanız ben napardım bilmiyorum bilgisayarımdan dolayı giremediğim zamanlarda hep aklımdaydın acaba ne yaptı nası gidio hamileliği filan bi kaç defa geldim sen yoktun aklım hep sen deydi özledm yani seni-tatlicadiarzu- ismin anlamı yeri göğü şen eden mutlu eden mutluluk veren getiren anlamında inşallah kızmda evimize mutluluk getiricek delikafadulden kızlarımız süslicez saçlarına tokaları takıcaz fotolarını buraya koycaz kıskanıcak herkes bizi delikafaduldenŞenizlülülülülülü
sevindim ne bilim isim benim için çok önemli çünkü bi insanın karekterini belirliyo tereddütteyim biraz ama inşallah anlamı gibi mutlu kendiyle barışık güzel etrafına mutluluk saçan bi evlat olur :)))
dediğiniz gibi Rabbim kısmet ederde imkanlarda el verirse
bende 2 kız 2 erkek istiyorum
bakalım kısmette nasipte ne var, herşeyin hayırlı ve sağlıklı olanını versin Mevlam
fussilet 16 yaşından beridir çalışıyorsun galiba, maşallah yaa
benim çalışma hayatım topu topu 3 yıl kadar
2 yaş büyüksün benden 82liyim bende :))
pushing dediğin gibi hormonlar huyumuzu suyumuzu değiştirdi, en ufak bişeye oturup ağlıyorum
eşimin her lafına kırılıyorum, kırılmicak şeylere dahi
doğal olarak anlayış bekliyoruz eşlerimizden, haklısın canım
bu arada her iki isminde söylenmesini sağlicam ben
yoksa bi anlam ifade etmez, 2 ismin konmasında
görümcemin kızı hatice kevser , eltiminde oğlu asaf eymen
herkes 2 ismi bir olarak söylüyor, başardılar
bende başarcam inşallah :))))))))
pushing bacım bu kadar erkeğin içinde kızını nasıl büyütcen kızz
anam doğunca hergün oku üfle kızına nazar değmesin, belalar uzak dursun sizden
bu arada galibaaa en küçügünüzz benim:) 89 lu olarak:)
Yok canım daha neler? Teyze demek ne demek? Yaşın bence çok büyük değil.Bende 84 lüyüm. Hiç yaş konusunda sıkıntı duyma yanii. Daha çıtırız biz canım:))
Canım benim sende iyiki varsın iyiki bulduk burda birbirimizi gerçekten bizde bebeklerimizde çok şanslı bu topik sayesinde...Sende benim aklımdaydın canım bakıyorum bazen yazmışsın ama o an online değilsin off kaçırmışım diyordum:))Bende seni özledim canım iyi bari bu aralar sık girebiliyorsun. Söyle eniştemize de daha sık versin size bilgiayarını... Evet canım yaaa bebek konusunda maşallah iddialısın valla yaşında daha çok genç, maddi durumunzda iyi , bebeklerine de hep kendin bakacaksın daha ne olsun yap bol bol inşallah eviniz şenlensin...
ben 90 lıyım canım :)))) en küçççük benim yani -tatlicadiarzu-bu arada galibaaa en küçügünüzz benim:) 89 lu olarak:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?