2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

amiiin cnm.kardeşsiz olmaz ya kıyamam ben .ama nasip hepimizin gönlündedki versin Rabbim inş.

yaa evet bana abla da teyzede diyebilirsiniz ben 1980 doğumluyum ama iş hayatına erken başladım biraz

canım önüne isim koymayı düşünmüyoruz eğer ben ikinci isimi koyarsam birincisi sölenmez ozaman ismi koymamın anlamı kalmaz :)))

çok teşekkür edrim canım valla sizler olmazsanız ben napardım bilmiyorum bilgisayarımdan dolayı giremediğim zamanlarda hep aklımdaydın acaba ne yaptı nası gidio hamileliği filan bi kaç defa geldim sen yoktun aklım hep sen deydi özledm yani seni -tatlicadiarzu- ismin anlamı yeri göğü şen eden mutlu eden mutluluk veren getiren anlamında inşallah kızmda evimize mutluluk getiricek delikafadulden kızlarımız süslicez saçlarına tokaları takıcaz fotolarını buraya koycaz kıskanıcak herkes bizi delikafaduldenŞenizlülülülülülü
Aaa pushıng neden ben beĞendİm gÖkŞen İ hem bÜyÜk İsİmlerİnden koymak evlada sÜnnet cnm ne gÜzel
sevindim ne bilim isim benim için çok önemli çünkü bi insanın karekterini belirliyo tereddütteyim biraz ama inşallah anlamı gibi mutlu kendiyle barışık güzel etrafına mutluluk saçan bi evlat olur :)))

amin cnm cümlemizin evlatları inş. hayırlı evlat olsunlar

fussilet 16 yaşından beridir çalışıyorsun galiba, maşallah yaa
benim çalışma hayatım topu topu 3 yıl kadar
2 yaş büyüksün benden 82liyim bende :))

pushing dediğin gibi hormonlar huyumuzu suyumuzu değiştirdi, en ufak bişeye oturup ağlıyorum
eşimin her lafına kırılıyorum, kırılmicak şeylere dahi
doğal olarak anlayış bekliyoruz eşlerimizden, haklısın canım
bu arada her iki isminde söylenmesini sağlicam ben
yoksa bi anlam ifade etmez, 2 ismin konmasında
görümcemin kızı hatice kevser , eltiminde oğlu asaf eymen
herkes 2 ismi bir olarak söylüyor, başardılar
bende başarcam inşallah :))))))))

kız aranızda en çok çoçuk yapacak olan benim galiba ben hemen ikinciyide fırına vericem rabbim nasip ederse ama benim allaha çok şükür maddi anlamda hiç bi problemim yok ayrıca şimdi kızm adına bi hesap açılacak diğer çoçuklar içinde böle ömür boyu ihtiyaçlarını katşlılayabilmesi için eğitimi filan da dahil buna o yüzden manevi anlamda ben de kendimi yetiştirmeye devam edersem bu bünye 4 çoçuk kaldırır :)delikafaduldendelikafadulden

kıssss wc ye demi gitmiyon ay ben illaki wc kalkıyom 1-2 kez
canım gecesine göre değişio ama genelde vucudum iyice sıkışmadan kalkmıyorum oda epey sıkışınca sabaha karşı belki bi defa kalkıyorum oda dediğim gibi beni rahatsız edecek olursa :)))) uykusuz yaşayamam
amiiin cnm.kardeşsiz olmaz ya kıyamam ben .ama nasip hepimizin gönlündedki versin Rabbim inş.

yaa evet bana abla da teyzede diyebilirsiniz ben 1980 doğumluyum ama iş hayatına erken başladım biraz
sende ablaysan ne var sanki yaşında delikafaduldenşakkıdı

inşallah canım benim eltilerimde hep iki ism koymuşlar hüseyin rufai -hasan celal -ahmet efe-ali berat -muhammed orhun -mehmet emin ama hep ikinci isimleri söleni,yo :)))

dediğiniz gibi Rabbim kısmet ederde imkanlarda el verirse
bende 2 kız 2 erkek istiyorum
bakalım kısmette nasipte ne var, herşeyin hayırlı ve sağlıklı olanını versin Mevlam

pushing bacım bu kadar erkeğin içinde kızını nasıl büyütcen kızz
anam doğunca hergün oku üfle kızına nazar değmesin, belalar uzak dursun sizden

Yok canım daha neler? Teyze demek ne demek? Yaşın bence çok büyük değil.Bende 84 lüyüm. Hiç yaş konusunda sıkıntı duyma yanii. Daha çıtırız biz canım:))

Canım benim sende iyiki varsın iyiki bulduk burda birbirimizi gerçekten bizde bebeklerimizde çok şanslı bu topik sayesinde...Sende benim aklımdaydın canım bakıyorum bazen yazmışsın ama o an online değilsin off kaçırmışım diyordum:))Bende seni özledim canım iyi bari bu aralar sık girebiliyorsun. Söyle eniştemize de daha sık versin size bilgiayarını... Evet canım yaaa bebek konusunda maşallah iddialısın valla yaşında daha çok genç, maddi durumunzda iyi , bebeklerine de hep kendin bakacaksın daha ne olsun yap bol bol inşallah eviniz şenlensin...

dediğiniz gibi Rabbim kısmet ederde imkanlarda el verirse
bende 2 kız 2 erkek istiyorum
bakalım kısmette nasipte ne var, herşeyin hayırlı ve sağlıklı olanını versin Mevlam

ayy maasallahh ne yurek var eslemcim sendede:))mirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmirmir

evt cnm.bend e2 isimde zor olur dedim eşime eşimde ısrarlı başarırım inş. 2 isim kullanmayı

pushing bacım bu kadar erkeğin içinde kızını nasıl büyütcen kızz
anam doğunca hergün oku üfle kızına nazar değmesin, belalar uzak dursun sizden

kızım için şimdiden kavga ediyolar ben onular oynarım ben ona bakarım ben ona istediğini alırım diye :))) kızım apartmanda tek olucak amcaları şimdiden heycanlı bakalım ben bol bol okuyup üflerim artık :)) kızım için kavga eden bu kadar çok erkek olunca :)

bencede en güzel yaşlarınızdasınız :))) tam bi çıtır :))inşallah canım allah nasip ederse bende öle yapıcam :)) eşimede sölüyorum ama anca akşamları girebiliyorum yada hafta sonları adamcağızında bir sürü işi var işi bilgisayar olunca :))))

bu arada galibaaa en küçügünüzz benim:) 89 lu olarak:)
ben 90 lıyım canım :)))) en küçççük benim yani -tatlicadiarzu-

fatoşgül hoşgeldin, çocukları seviyorum, bide biz 5 kardeşiz, 3 kız 2 erkek kardeş
çok memnunuz elhamdülillah, kızıma kız kardeş, oğluma erkek kardeş olsun
birbirlerine destek olup sahip çıkarlar, nasip eder inşallah hayırlısıyla Rabbim

fussilet Tülaydı dimi adın?
benim kıza ne zaman meryem diye seslenseler " hayır meryem değil Sare Meryem" diye düzelticem
kendimizde iki isimle sesleneceğimiz için alışır çevremizdekilerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…