2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

pabucum dama yaneeeeeeee:):dance::dance:

hosbulduk canım ben direkk daldım:) istiyorsan tabiki güzel bişeyyyy. ben sayı simdilik bişey diyemicem ama arayı acmıcam 3 yas olsun yeter:)

çıtır değil yahu ÇIT ÇIT ÇITIR bu eylül anneleri :))) .a.s.

pushing çok güldüm yaa, anaaam amcalar, amca oğulları, Allahım kolaylık versin
yemeseler iyidir senin kızı, prenses gibi büyüyecek desene

evet dilekçim sen de pek küçükmüşsün kısss çıtırrrr

Yok kız yaşım o kadar küçük değil ama gerçektende en güzel yaşlarımızdayız...Bak 89-90 lı olanlar bile var aramızda..Aman sağlık olsunda yaşlar elbette geçecek yaşlanacağız.. Her yaşın ayrı bir güzelliği var..

Anladım canım tabi eşinde haklı.

Neyse kızlar ben biraz uzanıp tv. izliycem öpüyoruz hepinizi çok çok...

hanımlar benim kaç akşamdır ayaplarım şişiyor, ateşleniyor
incecik ayak parmaklarımı yumuk yumuk görünce bi hoş oluyorum

sizinde şişmeye başladı mı acaba?

bizdede erkek cook. kayınvaldemin 3 oglu var kız yokk:) simdi bana sende beceremedinn bi kız yapmayı gelin diyoooooo:)

fatoşum "beceri değil, takdir" diyeydin kayınvaldene

dilekcim uzan valla, benimde biraz oturunca sırtım belim ağırıyor, evide süpürmem lazım
bakalım yapabilcem mi?

Eğer kilo almaya devam edersem buralardan gidicem beni tanıyanların beni o halde görmesini istemem aaaaaaaaaa..korkuyorum...

Oyy herkes pek çıtırmış hakikaten burada. Ben iyicene teyzenin de teyzesiyim demek 78li olarak en büyüğünüz benim galiba :)

Selam kızlar. nörüyonuz? Bugün yoğunluktan anca girebildim. Özledinizmi benii -tatlicadiarzu- inşallah bebişlerde iyidir.

Mervecim hayırlı haberlerle gel doktordan. Ne güzel bebişini görüceksin. Benim randevum taaaaaaaaa 20 mayısta:çok üzgünüm:

Eslemcim sanada geçmiş olsun cnm. Sanırım üşütmüşsün.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…