2009 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

hşgeldin mozijuki :) adın emel di değilmi yanlış hatırlamıyosam bugunlerde bi kendimi unutmadığım kaldı :)))) biz iyiyiz sen nasılsın senin bebiş nasıl ???

hşgeldin mozijuki :) adın emel di değilmi yanlış hatırlamıyosam bugunlerde bi kendimi unutmadığım kaldı :)))) biz iyiyiz sen nasılsın senin bebiş nasıl ???

Hayır cnm ismim Özge :) bizde iyiyiz cnm. Haftanın yorgunluğu çıkıyo valla. Bu hafta baya yoğun geçti benim için. Sen neler yapıyon bakalım??

Hayır cnm ismim Özge :) bizde iyiyiz cnm. Haftanın yorgunluğu çıkıyo valla. Bu hafta baya yoğun geçti benim için. Sen neler yapıyon bakalım??

pardon canım karıştırdım galiba ama burda bi emel vardı dimi :))) özgecim biz iyiyz bakalım şimdilik göbek ve popo büyütüyoz kızmla :))) evde yiz günler geçip gidio çabucak :))

ismide belli kızının ezgi güzel bi isim :)) ezgi naz güzel olmuş canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin :))

pardon canım karıştırdım galiba ama burda bi emel vardı dimi :))) özgecim biz iyiyz bakalım şimdilik göbek ve popo büyütüyoz kızmla :))) evde yiz günler geçip gidio çabucak :))

ismide belli kızının ezgi güzel bi isim :)) ezgi naz güzel olmuş canım allah analı babalı büyütmek nasip etsin :))

Evet cnm isim belli oldu uzun tartışmalardan sonra :) hem eşimin hem benim istediğim oldu sonunda napalım. Sizinde belli olmuş. Okudum az önce. Adıyla büyüsün inşallah. Sen sevmedim diyosun ama bence güzel isim Gökşen.

evet canım amin sağol :)) ismi sevdimde ne biliyim tam mutmain olmadı kalbim :)) aman neyse önemli değil kızm sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :))

evet canım amin sağol :)) ismi sevdimde ne biliyim tam mutmain olmadı kalbim :)) aman neyse önemli değil kızm sağlıklı olsunda gerisi önemli değil :))

Öyle be tatlım. Bende Ezgiye ısınamadım ilk başta ama babası onu istiyor napayım şimdi alıştım.

a ben hala erkek ismi bulamadım gerçi zaman var hala ama çoook zor beğenen biri olduğum için .Sizin fikriniz var mı..
Demir ,kaan,aras sizce

a ben hala erkek ismi bulamadım gerçi zaman var hala ama çoook zor beğenen biri olduğum için .Sizin fikriniz var mı..
Demir ,kaan,aras sizce

iii tatıller herkese
bizde bulamadık hala canım önümüzde en az 4 ay var buluruz daha..... yazdıklarının içinde demir güzel bence...kaan falan bana kaba gelıyo 2 kalın ünlü ard arda...:dilcikar:

selam hanımlar dün dr randevum vardı kızımı gördüm allaha çok şükür iyiydi şeker yüklemesi için p.tesi aç karnına gitmem gerekiyor muş birde tetanoz aşısı için bağlı olduğum sağlık ocağına gitmem gerekiyormuş onuda p.tesi halletmeye çalışacağım kısmetse birde karnım çok geriliyor ve kaşınyor bunun için bana dead sea diye bir krem verdi 100 de yüz doğal dedi lut gölü tuzundan elde edilen bir kremmiş çatlama olayınıda en aza indiir dedi siz neler yaptınız dr size hangi kremi önerdi tetanoz aşısı yaptınız mı şeker yüklmesi yaptınız mı

kızlar aşermeleriniz var mı hala??
Ben çok çektim canım aşermelerden. Ama çok şükür çok çok azaldı. Şimdi ağır bişi yersem bi kaç saat sonra çıkarıyorum sadece o kadar...
Demir ,kaan,aras sizce

Kaan hoşuma gitti benim de. Diğerleri de aslında beğendiğim isimler...

Biz de büyük oğlumla uyuduk bir saat kadar şimdi o omzumda şekerleme yapıyor ben de tek elle yazıyorum :) Salıya randevu aldım bakallım küçüğü görmeye gitcez inşallah o zaman...

büyük dediğin oğlun kaç yaşında bu arada merak ettim yazmışındır belkş ama göremedim :)

Tetanoz aşısını da pazartesi halletmeye çalışıcam. Biz daha sağlık ocağına kaydımızı yaptırmadık. Gidince kesin hemşireler kızcak bu saate kadar nerdeydin diye.

slm kızlar nasılsınız... ecem yatağına bayıldım güle güle uyut bebeğini...:) ahh ben daha bebeğime doğru düzgün alışverişe çıkamadım... bizim bebeğim bir ismi bile hala yok....bulamıyorum...

selam canımm çok şükür iyiyim ben kendi adıma :)))) isim bizdede yok, bir iğne bile almadık iki parça hediye geldi arkadaşlardan tebrik için okadar.... geçen günde çok fena kavga ettik.. ben alabildiğim herşeyi iyisinden alıcam dedim... oda bana çocuğun pahalı giymesinden o bişe anlamaz sadece anne egolarını tatmin etmiş olur... hiç pahalısına kaçma dedi... okadar sinir oldumki yedik birbirimizi.. uyuzlukları bitmedi gitti....

isim gerçekten zor iş hiç canını sıkma canım zaman kısaldıkça almak zorunda kalacağız...:) benim eşimde öyle.. inan ne gereği varmışş pahalı şeylerin.. tabi habi hava atmaya sıra gelince havasını atarlar...amann takma hiçç ben takmıyorumm.. herşeyin en iyisini bebbeğimize alıcaz.... catlasın düşmanlar....alkisalkisalkis

evet canım aynen valla öyle hayatta tınlamamki onu... kendine gitti en iyisi olsun diye gaayet güzel bi araba verdi bebeğe edeceği bütün masraf onun 10 da 1 i etmez... o ister tamam desin ister demesin artık ucuz bişe alıcaksamda almicam deliriyorum ben bu duruma... erkeklerin bu bencillikleri iğrenç.. kendilerine geldimi herşeyin eniyisi kadına çocuğa geldimi idare et şekerim durum sıkışık... (( bu arada sen taşınmışmıydın benmi yanlış hatırlıyorum?????

evet canım ii hatırlıyorsun 15 gün önce taşındımm.. ayyy ne kötü günlerdi... şimdi çok şükür... rahatımız iyii..ahhh bu erkekler... valla ben bugün gittim kendime çok güzel hamile bluzları ve trençkot aldımm... ve çok rahar edeceğim ayakkabı aldımm henüz gelmedi eşim birazdan gelir...:) ozaman gör kıyametii.... aaaa negerek vardıı... ama ben herzamanki gibi hiç duymayacağımm... kızlar benim eşimm çok cimrii yaa...sırnaşık şey

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…